פינת השבוע!!!!!!!111

s t a

New member
בלהבהלבהלבחהלכגך

שירי השבוע של פרלה:Rearviewmirror שירי השבוע בכללי: Last Goodbye - Jeff Buckley אלבום השבוע של פרלה: לא אחד מסויים אלבום השבוע בכללי: כנ"ל אמן השבוע: ג'ף באקלי

הוד11

New member
חבר'ה השבוע קרה לי משהו שונה

לכן אני אספר לכם אותו במקום לענות על ירק השבוע. ביום שישי עליתי עם עוד שלושה ילדים על מיול (רכב שטח כזה) והתהפכנו. איבדתי את ההכרה וניצלתי בנס כנראה הודות לתושיה של אנשים שהסיעו אותי לבית החולים. אז עכשיו אני בבית להשגחה ומחלים לאט. אז נראה לי שאני יבלה הרבה בפורום בזמן הקרוב ולא, לא היו לי שירי השבוע

SecondFace

New member
וואי..החלמה מהירה!

חברים שלי תמיד נוסעים במיול אני אגיד להם שיפסיקו.. חח מזל שהביאו אותך לבית חולים.. מקווה שאתה מרגיש טוב:) שיהיה לך שבוע טוב, ואל תעשה שטויות!

הוד11

New member
אני בסדר

אמנם איבדתי את הההכרה אבל לא נפצעתי למזלי, יצאתי משם בזול

J92

New member
../images/Emo54.gifחוד!

העיקר יש לך יכולת לכתוב עם השיינים. תרגיש טוב נשמה.

brass monkey

New member
לך לבית הכנסת

או ביום שני, או חמישי בשחרית, או בשבת בשחרית - ותבקש לעלות לתורה לברך הגומל. (זו ברכה שמברכים כאשר אדם ניצל ממקרה שבו חייו היו בסכנה)

הוד11

New member
נו מה אתה דבע או מה???

אמרתי דבר ראשון יום שבת, אני מודע לקח שניצלתי בזכות כח עליון. ואגב, לא היה מזיק עם הרפואה שלימה היה בא לפני שאץה אומר לי ללכת לעשות משהו, קצת טאקט אחי

brass monkey

New member
אחי,

אם נפגעת, אני מתנצל. בסה"כ רציתי להזכיר לך לברך(שלי אישית זה חלק מאוד מרגש), ולדעתי זה חשוב. ולא ידעתי אם אתה יודע את זה או לאו.

הוד11

New member
הם יצאו בסדר

לא הייתה תאונה כל כך קשה, זה המזל שלנו. רק אני נפגעתי

brass monkey

New member
ב"ה

ב"ה שלא נשברה הגולגולת. אני מכיר אדם שנפל עליו בול עץ, ונשברה לו הגולגולת. הוא עבר ניתוח מסוכן מאוד. (עבר ב"ה).

one pearl

New member
אויי...

אני מקווה שהכל בסדר... החלמה מהירה וכמו שאמא תמיד אומרת: אל תעשה שטויות ותשמור על עצמך!!!

J92

New member
../images/Emo54.gifאוף היה מחווה לביטלס.

חטיף השבוע:טוויסט!וגם וגם וגם קפסולות של אמוגה שלוש,גורם לך לרחף. שבת נהדרת ומתוקה מדבש.

למעלה