פינת השבוע!!!!!!!111

Fauno

New member
פינת השבוע!!!!!!!111

שירי השבוע של פרלה: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרלה: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: שמחת השבוע: באסת השבוע: ציטוט השבוע: פרי השבוע: ירק השבוע: חטיף השבוע: חפץ השבוע: קליפ השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת נהדרת ומתוקה מדבש.

adiinchains

New member
יאיי שאלות חדשות..

שירי השבוע של פרלה: Porch- התאהבתי בשיר הזה..בביצוע של האנפלגד במיוחד שירי השבוע בכללי: REM - Man on the Moon (בגירסה עם אדי) Bob Dylan - The Times They Are a Changin' אלבום השבוע של פרלה: אנפלגד אלבום השבוע בכללי: לא היה אמן השבוע: אמ..לא יודעת.. שמחת השבוע: לא היה משהו מיוחד באסת השבוע: החורף חזר..אני אוהבת גשם אבל ימים חורפיים בבצפר לא עושים לי טוב.. ציטוט השבוע: there-ain't-gonna-be-any-middle-any-more פרי השבוע: לא אוכלת פירות ירק השבוע: לא אוכלת ירקות חטיף השבוע: במבה
חפץ השבוע: השמיכה שלי קליפ השבוע: לא בדיוק קליפ..אדי עם REM ב MOTM סרט השבוע: שבעה חטאים עם בראד פיט ומורגן פרימן תמונת השבוע:

adiinchains

New member
אוי שכחתי אחד..

סדרת השבוע: אבודים..בגלל שהירוס בפגרה..ובגלל סוייר
ודזמונד

BaTaTa KaRa

New member
../images/Emo113.gif

שירי השבוע של פרלה: man of the hour פיתאום היתברר לי כמה שהוא יפה.. שירי השבוע בכללי: two princes שיר מקפיץ :) אלבום השבוע של פרלה: ten כרגיל.. אלבום השבוע בכללי: "פתרונים" של -חם ומחמם בום אמן השבוע: ?.. שמחת השבוע: בת דודה שלי בהריון!!! :) באסת השבוע: הייתי חמישה ימים עכשיו בבית חולה ומיסכנה.. ציטוט השבוע: "רק לי זה מפריע שלאונרדו דקפריו ובר רפאלי הם חצי מצבי הנינג'ה?" פרי השבוע: חח..אגס :) ירק השבוע: אספרגוס.. חטיף השבוע: בעע לא אוכלת חטיפים.. חפץ השבוע: הפוף שלי..כל השבוע האחרון רבצתי עליו.. קליפ השבוע: לא רואה קימעט.. סרט השבוע: פיטר פן :) סדרת השבוע: מכיוון שלא זזתי מהסלון בשבוע האחרון מרוב חוסר כח וחולי אז גיא פינס חח... תמונת השבוע:-->

הסולן

של הלהקה הזאת ששרה את טו פרינסס תמיד מזכיר לי את ליין סטיילי בקטעים מסוימים של הקליפ..

an li shem

New member
שבוע לפסח :)

שירי השבוע של פרלה: smile, Last Kiss, Love Reign O'er Me, bugs שירי השבוע בכללי: Mika - Grace Kelly Tool - Prison Sex Alice in chains - love hate love wintersleep- Normal.Breath normal אלבום השבוע של פרלה: ריוקט אקט. אלבום השבוע בכללי:אין אמן השבוע: אין ספציפי. שמחת השבוע:יום בחירה מביצפר..שזה יום חופש שאתה בוחר מתי. וחלק מהשבוע- בית ריק. באסת השבוע: בגרות מונולוגים בתאטרון שבוע הבא אז כל השובע לחץץץץ. ציטוט השבוע: "הנעליים האלה כבר מזמן תוקעות עמוק בגרון שלי" פרי השבוע: תפוח ירוק. ירק השבוע: בעעע..גם אני לא אוהבת. חטיף השבוע: במבה. חפץ השבוע: כל מה שעל הבמה במונולג שלי. קליפ השבוע: ע סרט השבוע: י סדרת השבוע:נ תמונת השבוע:ת

Aline In Chains

New member
אני .

שירי השבוע של פרלה: בלאק
שרתי אותו עם גור,חוץ מיזה אני ממש מכורה אליו.. לשיר ז"א..XD שירי השבוע בכללי: של זפלין,ביטלס,ונירוונה. אלבום השבוע של פרלה:אין. אלבום השבוע בכללי: אירלי דאייס-זפלין. אמן השבוע: בוב מארלי. שמחת השבוע: גור בא לכאן שישי שבת:) באסת השבוע: סתם.. ציטוט השבוע: לא זוכרת ממש.. פרי השבוע: איכס. ירק השבוע:איכס. חטיף השבוע:איכס. חפץ השבוע:גיטרה. קליפ השבוע: שלי ושל גור.. סרט השבוע: אירלי דאייס. סדרת השבוע: אין. ואי זה חופר!;[ תמונת השבוע:

PhonyLight

New member
my wee(a)k

שירי השבוע של פרלה: Smile שירי השבוע בכללי: Soundgarden - Blow Up The Outside World אלבום השבוע של פרלה: Vitalogy אלבום השבוע בכללי: Soundgarden - Down On The Upside אמן השבוע: Soundgarden שמחת השבוע: תאכלס, אין באסת השבוע: התבטל הסיור פילוסופיה של מחר ציטוט השבוע: you have to be trusted by the people that you lied to, so that when they turn they backs on you, you'll get the chance to put the knife in פינק פלויד (רוג'ר ווטרס) פרי השבוע: תפוח צהוב ירק השבוע: מלפפון חטיף השבוע: במבה חפץ השבוע: down on the upside קליפ השבוע: האנטי- קליפ של השבוע הוא RHCP - Hump De Bump סרט השבוע: בראון באני... זה היחיד שראיתי סדרת השבוע: צבי הנינג'ה תמונת השבוע: אין

nothingman1

New member
013

שירי השבוע של פרלה: just a girl, garden, can't keep, black, footsteps, strangest tribe שירי השבוע בכללי: אתניקס- push the button, gogol bordello- not a crime, איפה הילד- אמריקה קרובה אלבום השבוע של פרלה: The christmas singles אלבום השבוע בכללי: cynic- focus אמן השבוע: טיפקס, כי פעם ראשונה ששולחים לאירוויזיון שיר שאני אוהב שמחת השבוע: בקושי למדתי באסת השבוע: לא ממש עשיתי משהו בזמן שלא למדתי... ציטוט השבוע: אין פרי השבוע: חטיף שוקולד עם מילוי בננה ירק השבוע: עגבניה חטיף השבוע: חטיף שוקולד עם מילוי בננה חפץ השבוע: דיסקמן קליפ השבוע: ג'רמי סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: במרחק נגיעה- מאחורי הקלעים (אני לא רואה הרבה טלוויזיה...) תמונת השבוע:
Radiohead- The bends

brass monkey

New member
א. המלצה אדירה.

ב. אתה רואה "במרחק נגיעה- מאחורי הקלעים" ואתה לא רואה הרבה טלוויזיה?! זה יותר עצוב מלשמוע שאתה כן רואה הרבה טלוויזיה ורואה את הסדרה הזאת.... קרני, אתה לא רואה אותי חודש - ומתחיל להתדרדר...

nothingman1

New member
חחחח מה לעשות, ממש משעמם לי!

כל החברים שלי בפולין ואני בבית ואין לי מה לעשות...

brass monkey

New member
זה אומר שני דברים...

או שאני לא נחשב חבר, או, שאני בפולין ואיני יודע?! (ואני מקווה לטובתך שאני בפולין!
)

nothingman1

New member
איי, מתן... ../images/Emo6.gif

הכוונה היא שהשכבה שלי טסה לפולין, בסדר?

סיניק

אני זוכרת שראיתי לפני כמה זמן ביוטוב כמה שירים ולא שמעו כמעט כלום, אז הורדתי באלתור את Veil Of Maya ו-Uroboric Forms. מה אתה אומר, איזה עוד שירים טובים יש בדיסק? (היחיד שלהם לא?)

nothingman1

New member
כן, זה הדיסק היחיד

אני הכי אהבתי- the eagle nature I'm but a wave Textures כשאני חושב על זה, אם את מתכוונת להוריד את שלושת השירים שאמרתי לך אז אולי כדאי כבר שתורידי את כל השירים באלבום, יש בו סה"כ 8 שירים וכשיש אלבום שלם זה שווה הרבה יותר... השירים שנותרו לך להשלמת האלבום הם: Celestial voyage Sentiment How could I

תודה:)

אני מעדיפה להוריד כמה שפחות שירים בזמן האחרון, אז אני יוריד רק תשלוש בינתיים.. הסולסיק ממש עמוס

למעלה