פינת השבוע + סיכום(!!)

Davidson

New member
פינת השבוע + סיכום(!!)

זאת בהנחה שתהיו ילדים טובים, וממש אקבל מס' תגובות סביר [חשבתי שקרימזון פופולרים פה, באמת!] אחרת - לא מקבלים סיכום! [למרות שכפו עליי אותו, אז אין ברירה
] אוקיי, בגלל שאני לא רוצה שיקראו לי פלצן פרוג מתנשא (אני כן, בעצם. זה כיף. אבל זה לא רלוונטי), אני אחרוג ממנהגי, ואפנה ל...
The Beatles - Abbey Road
עכשיו, למה כדאי להשתתף? א. הבנתי שעליי לקרוא 80 עמודים על גורמים א-ביוטיים, עד ליום שני, וזה קצת הפך אותי לאדם עצבני. ב. אני אעלב אם לא. ג. זה האלבום היחיד של הביטלס שמעניין אותי, וזה אומר משהו. ד. זה באמת אלבום נחמד.

Davidson

New member
השאלות, וכל זה...

[שכחתי, נו] מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? בונוס: נכון שI Want You הורס את האלבום? בונוס2: נכון שהמילים של something קצת גורמות לאי-נעימות, לפעמים? בונוס - הסיום: Golden Slumbers שולתתתתת!! בונוס - ? - אין אלבום אחר שלהם שממש מעניין, נכון?

yotamn9

New member
טוב ../images/Emo13.gif

מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) אלבום נחמד מאוד. יש בו שירים טובים, הם לא משעממים אותי כמו רוב השירים של הביטלס. (מה אני אעשה, אין לי עוד מה לכתוב
) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? ממש אין לי מושג, אני לא מבין בדברים האלה. האם יש לך את האלבום (מקורי)? כן, בתקליט. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? אין... אני יודע שאבא שלי קנה אותו בארה"ב לפני הרבה שנים. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 4 בונוס: נכון שI Want You הורס את האלבום? לא. זה דווקא השיר שהכי אהבתי (אחרי come together כמובן). בונוס2: נכון שהמילים של something קצת גורמות לאי-נעימות, לפעמים? לא :-| בונוס - הסיום: Golden Slumbers שולתתתתת!! אם אתה מתכוון לזה שזה מתחבר עם השיר שאחריו, אז כן, זה יצא מגניב למדי. אבל אם הסוף של הקטע עצמו, אז הוא לא משהו מיוחד. בונוס - ? - אין אלבום אחר שלהם שממש מעניין, נכון? כן.

למעלה