פינת השאלה ה...

guy15

New member
לדעתי-

להעיף את קליאו, מהסיבות שכבר כל כך הרבה הזכירו כאן קודם- היא לא תורמת כלום... הייתי גם מעיף את לוקה, הוא ממש עצבן בפרקים האחרונים, עם הצרפתיה המעצבנת הזאת ניקול... הייתי מחזיר את דאג, בטוח, בלי לחשוב פעמיים... זה לא אותו דבר בלעדיו... ולכל אלה שרצו להעיף את קרי ורומנו- קרי אולי כלבה סלף-סנטרית ובלתי נסבלת, אבל היא חשובה לעלילה... ורומנו הוא פשוט מלך, ההומור הציני שלו והדרך שהוא מתנהג לכולם פשוט מוסיפים המון לאי.אר... הוא האחרון שהייתי מעיף...

../images/Emo58.gif

רק בשביל הסדר הטוב שמתי את אמוטיקון ה
למרות שברור לי שכולם כבר יודעים- אכן משאלתך עומדת להתגשם ואי אר עומדת להיפטר עוד היום בערב מאחד הרופאים היותר מעצבנים שהיו בה. ברוך שפטרנו!

שלמונזה

New member
ללללללללללללללללללללללללא

פיטר לא מעצבן!!!! הוא רק מסור לעבודה שלו והוא כמו רומנו מתעסק יותר בעבודה ופחות באנשים! וחוץ מזה שהיה לו רומן עם אליזבת (שאגב היא התחילה איתו!!!!) ונורא אהבתי אותם ביחד!!! אבל... הקשר הכי יפה שהיה לפיטר זה כמובן עם קרטר!!! מעניין איך קרטר יקבל את זה שפיטר עוזב

guy15

New member
נכון[!]

פיטר אולי לא הדמות הכי מעניינת באי.אר, אבל הוא חשוב לעלילה, ויחד עם מארק וקרטר הוא בעצם בין האחרונים שהיו לאורך כל הסדרה, ויחד עם זה שמארק עוזב, קרטר בעצם ישאר לבד... [:(]

למעלה