פינת השאלה ה...

פינת השאלה ה...

יומית, שבועית חודשית או אף פעם לא... הכל תלוי בשיתוף הפעולה שלכם! יש לי רעיון... ואני מקווה שתשתפו פעולה. מדי פעם אני אציג פה שאלה ואנחנו נדיין עליה, נלעס אותה ונתווכח עליה. והשאלה הראשונה שלי היא: את מי הייתם רוצים לראות עף מבית החולים ולמה? את מי הייתם רוצים לראות חוזר לבית החולים ולמה?

שלמונזה

New member
אני רוצה לענות!

טוב על השאלה את מי שאני רוצה יעיפו מהבי"ח? את ויבר!!! ולמה? כי היא כלבה (סליחה על השפה...) אבל אם יעיפו את הרופאה הכי טובה שם מה יהיה? ולגבי מי אני רוצה שיחזור אני חושבת שכולם כבר יודעים את התשובה שלי... תוחזר ד"ר אנה דל אמיקו לאלתר

Gloria_Nathan

New member
את מי הייתי מעיפה?

אם היית שואלת אותי לפני כמה עונות כמובן שהייתי אומרת *דאג*, איכס אני פשוט שונאת אותו!!! עכשיו כנראה שמארק, או קרי למרות שאני מתחילה יותר ויותר ויותר לחבב אותה. את מי הייתי מחזירה? לוסי!!!! הבעיה היא, שלוסי יכולה לחזור רק עם משנים את מה שקרה בעבר, וזה אומר שלא נראה את ג´ון בוכה ובתור מקימה והנשיאה הבלתי רשמית של רלב"ב אני לא יכולה להרשות את זה!!! אחריה יש כמובן את מלוצ´י המתוק, וגם את קרול דיי חיבבתי.

ועכשיו אני צריכה לענות על השאלה שלי

למה היית רוצה להעיף את דאג? הוא נחמד כזה... ואכן הייתי שמחה לראות את לוסי חוזרת היא ממש חמודה, אבל תחיית המתים זה לא הקטע של אי אר... יותר מתאים למכושפות או משהו... ולמה את מארק? הוא כ-ז-ה נשמה טובה. למי שעוד לא קלט... מארק וליזי הם החביבים עלי. ובכן... את מי הייתי רוצה להעיף? יש לי התלבטות קשה קשה בין קרי לקליאו. את קרי אני לא סובלת. היא כלבה, מגעילה ואגואיסטית. אבל בכל סדרה חייבת להיות דמות רעה, ואם קרי תעוף מי יעשה צרות לכולם? את מי נשנא? וקליאו... הרופאה הזאת היא הכי מיותרת בכל אי אר. מישהו יכול לחשוב על תרומה משמעותית שלה לסדרה? על עלילה משמעותית בה היא לקחה חלק? חבל שהיא לא קיבלה איידס... סוף סוף הייתה מצדיקה את קיומה... אני חושבת שבכל זאת הייתי מעיפה את קרי. אני לא יכולה לסבול אותה! כזה רוע לב...

ל3

New member
אני דווקא מתה על קרי

אני חושבת שהיא מחושבת, קריזמטית, נחושה ואני הנשים יש הרבה מה ללמוד ממנה. היא מעיזה ללכת עם מה שהיא חושבת ולא חוששת מתגובות אחרים. נכון לרגע זה היא עושה את כל הסידרה! הלוואי ותהיינהעוד כמוה

ל3

New member
טוב ברור

שאני רוצה שד"ר רוס יחזור ואיתו גם האחות מרגולס ( איך אפשר בלי שניהם). לא איכפת לי שד"ר קובאץ יעזוב. לא מרגישה איך הוא תורם

mprb

New member
גם אני חושבת ככה

לדעתי דאג רוס צריך לחזור!!! עם או בלי קרול, זה לא משנה. וצריך ד-ח-ו-ף להעיף את קובץ´. הוא ממש אבל ממש מעצבן!!!

המממ

New member
דעתי בעניין...

דר´ לגאספי?!?! בחיים לא! שתשאר בחוץ! לדעתי כל הצוות שיש עכשיו, או כל צוות שהיה אי פעם, הוא טוב לסדרה. תמיד צריך שיהיה משיהו מעצבן, מישהו רע, מישהו טוב, מישהו חתיך וכו´ וכו´... לכן לא הייתי רוצה להעיף אנשים. אבל אם מכריחים אותי, אז אני גם לא זוכרת משהו מעניין שקרה עם קליאו פינץ´. אז אולי היא. אבל אני בכל זאת רוצה שהיא תשאר, אולי היא תפתיע יום אחד. יומטוב ושקט שיהיה!

mgirl

New member
אממ...

להעיף את מארק כי הוא מעצבן אותי וחוצמיזה אני רוצה לראות מה יקרה בין אליזבת´ לרומנו.. להחזיר את מלוצ´י. דפינטלי!

mya 6

New member
וואי, אמן שאת..

רומנו! אוך, כמה שאני שונאת את האיש! כמה פעמים רציתי לחנוק אותו בשנתו!!! איך האיש פשוט כלב (וסליחה על הדיברים הבאים...) הוא פשוט חתיכת "
" בלי הרבה רגשות... כזה אנטיפט... יוצא רוברט הקירח מחוץ למוסדות המחוזי, לאלתר!

Rוית

New member
לדעתי,

צריך פשוט להחזיר את הצוות המקורי מקורי מעונה 1,2 ככה (אולי עם תוספות חיזוק של אנה דל-אמיקו, ולוסי) אבל אם מדברים על משהו שיכול באמת לקרות (חוץ מבראש שלי), אז הייתי מעיפה את לוקה וקליאו (אין לה שום תרומה לתוכנית!, היא פשוט לא עושה כלום! והיא כזו מציקה! מישהו זוכר משהו משמעותי שהיא עשתה מאז הגעתה לתוכנית? ולוקה סתם מציק, גונב את אבי!) אהה וגם צ´אן די מיותרת לטעמי... (וואו אני ממש קוטלת היום...
) בקשר ל´מי להחזיר´, בדר"כ הייתי ישר צועקת "שרי" אל השמיים, אבל דר´ לואיס חביבתי חזרה אז אני הולכת עם הרוב ואומרת דאג וקרול... שמתם לב שאף אחד לא אמר להחזיר את גלוריה רובין (שכחתי איך קראו לה בסידרה אההה ג´ני לא?)

שלמונזה

New member
חייבת להגיב

קודם כל נראה שגם ככה קליאו הקרצייה עוזבת, לא? חגבי ג´יני בולה אף פעם לא סבלתי אותה!!!! היא היתה קרציתית בצורה מדהימה! ד"ר רומנו הוא רופא מעולה וכל הכיף זה השחצנות שלו ושהוא אומר ועושה מה שהוא רוצה פשוט חולה עליו!!!!! ובאמת העונות הכי יפות היו העונות הראשונות אהבתי נורא את כל העונות עד שאנה עזבה ואם אני לא טועה לוסי החליפה אותה? אבל הפרק שהכי אהבתי זה הפרק של הדקירה של לוסי וקרטר והפרק שאחריו!

אני מתה על רומנו!!!

הוא כזה חמוד!!! הוא משחק אותה קשוח כי זה תפקיד קשה שבו הוא נמצא- הוא צריך מצד אחד לייצג את ההנהלה ומצד שני לדאוג לאינטרסים של העובדים. אני ממש אוהבת אותו... הוא אולי קצת מורושע לפעמים אבל בסופו של דבר יש לו
. ומי זו הג´ני הזו? אני לא חושבת שאי פעם שמעתי עליה... אתם יכולים לספר לי מי זו? הפרקים הכי יפים שקיימים הם הפרקים של העונה הקודמת. היה נורא יפה לראות איך הסיפור של מארק וליזי התפתח, את הסרטן במוח של מארק ואת כל ההיריון. ג-ד-ו-ל-י-ם מהחיים!

mgirl

New member
נכון

אבל הוא מה-זה עצבן אותי במה שראיתי בפרומו של הפרק מחר!

שלמונזה

New member
שירה

ג´יני בולה היתה אחות בעונות הראשונות של אי אר, היה לה רומן עם פיטר בזמן שהיא היתה נשואה אח"כ היא חזרה לבעלה ובסוף נדבקה ממנו באיידס! אם מישהו זוכר אז מה שאני הכי זוכרת ממנה זה שהיא טיפלה באמא של פיטר לפני שהיא מתה, והיא טיפלה בבן של ד"ר אנספה שגסס מסרטן. לדעתי היא היתה קרצייה, אני לא יודעת אם אנשים אהבו אותה. ובסוף כשהיא עזבה היא לפני זה היא התחתנה ואימצה ילד חולה איידס. בתמונה המצורפת היא השחורה. מקווה שעזרתי

~*~gaL

New member
זה תלוי, מותר לבחור רק אחד?

או שמותר לבחור כמה? טוב, נתחיל מההתחלה.. זה דיי מפתיע, אבל אני לא רוצה ממש שיחזירו את אנה. אני אוהבת אותה, אבל זה יכול להפריע לקרטר/אבי. אם מותר לבחור רק אחד, אז אני לא יכולה לבחור בין דאג לקרול, לכן אף אחד מהם. לוסי מתה אז לא. ככה שזה או מלוצ´י או ג´יני.. שיחזירו את מלוצ´י רק אם הולכים לפתח לו את הדמות, ואם לא, אז את ג´יני. אבל - אם מותר לי לבחור יותר מאחד - אז את דאג וקרול, כמובן. ואת מי להעיף?.. קליאו באמת הכי מיותרת.

אני מקווה שאת לא בונה על שניים

במחיר אחד... lol אני לא מסכימה שדאג וקרול הולכים ביחד... אני מוכנה לקבל את ג´ורג´ קלוני נטו! את לוסי הייתי לוקחת בחזרה בכל רגע. לא אכפת לי שזו דרמה ולא אופרת סבון... את מלוצ´י אני לא רוצה חזרה. סתם עיצבן אותי כל הזמן. עכשיו, זו הייתה ההתלבטות שלי... קליאו אכן הכי מיותרת אבל קרי הכי בילתי נסבלת! בחירה קשה...

למעלה