פינת השאלה הקטנה

Little m e

New member
מתי ישודר שוב super size me?

שודר פעמיים מזמן ונעלם מאז... מאוד מאוד רוצה לראות. אחלה ערוץ, אגב תודה

wonder1

New member
קטלוג הסרטים

היכן ניתן למצוא את קטלוג הסרטים של ערוץ דוקו?

EW2

New member
שאלה!

שלום למי שיש yes (וגם מי שלא יכול להיות ששידרו את זה גם בהוט ובאנלוגי). אני רציתי לדעת איך קוראים לשיר, או לנעימה שמושמעת בזמן הפרסומת של הסרטים של האוסקר. תודה לעונים!!

ESPN

New member
שודר פעמיים לפחות בשבוע שעבר...

קשה לי להאמין שישודר עוד פעם בזמן הקרוב, אבל אולי לגיורא תשובה יותר מדוייקת.

קצת גדול עלינו

להרכיב קטלוג עוד לפני שמלאה שנה לערוץ. עקרונית ישנה אינפורמציה רבה על רצעות וסרטים של הערוץ באתר עצמו (פשוט יש להיכנס ל"ערכים" השונים) ועל מה שאין - פשוט ניתן להשאיר כאן שאלה בפורום ואני אשתדל לענות

wonder1

New member
תודה ושאלה../images/Emo202.gif

מחפשת סרטים שעוסקים באי שיוויון בעבודה בארץ ובעולם תודה

אפשר לרדת לפרטים?

אי שיוויון על רקע כלכלי? מיני? אפליה על רקע גיל? יש המון סוגים של אי שיוויון

ESPN

New member
אשמח אם תפרסמי גם בפורום

יכול להיות שזה יעזור לעוד אנשים או לחילופין יותר אנשים יוכלו לך. אבל לשיקולך. תודה

טולייצ

New member
Going Back Home [הסרט על בוב דילן]

הבנתי שהוא מחולק לשני פרקים,מתי הוא ישודר שוב בזמן הקרוב? תודה

tanay111

New member
יש לי שאלה לצופי הערוץ

מתי יש חיילות או שקוראים לזה ירוקות זה עוד משודר ? ועוד סידרה שאני רוצה לראות זה על בית הסוהר אני חובת שקוראים לזה בתי נופש יפים זה על נווה תרצה מישהו יודע אולי ? תודה

ESPN

New member
קוראים לזה ירוקות

זהתוכנית שודרה במשך כל שבוע שעבר, לכן סביר להניח שלא תשודר שוב בקרוב. אני לא יודעת אם לזה התכוונת, אבל יש סרט (לא סדרה) על נווה תרצה, שקוראים לו "בליבן חומה", הוא ישודר שוב במהלך חודש מרץ. אודה לך אם פעם הבאה תשרשרי ותעשי הגהה לפני שאת שולחת, זה יקל עלינו לענות לך. בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום!

ESPN

New member
אופס, זהתוכנית =התוכנית

פעם הבאה גם אני אעשה הגהה

model77

New member
משפחות שמנות וסדרה נוספת

1) פספסתי את פרק 3 בסדרה "אהבה וכסף", ומאז, לא ראיתי שידורים חוזרים של הפרק. מישהו יודע מתי הוא ישודר ? 2) לאן נעלמה הסדרה "משפחות שמנות", משום מה לא מצאתי מתי משודרים יתר הפרקים.

תשובה

הסדרה "משפחות שמנות" היא בעלת שישה פרקים בלבד והם כולם שודרו. ול"אהבה או כסף" יהיה שידור חוזר בעוד כשלושה-ארבעה חודשים

למעלה