פינת השאלה היומית

פינת השאלה היומית

בהנחה שנסגור היום עם הפונדי, מה אתן אומרות לגבי הדילמה הבאה: אנחנו לא מתכוונים להמשיך להפגש עם עוד בנות ברגע שנסגור עם מישהי כי זה נראה לנו לא לעניין. אבל מכיוון שקיימת האופציה שהבחורה שאיתה סגרנו לא תעבור את הבדיקות הרפואיות או את האבחון הפסיכולוגי, האם לדעתכן כדאי לדבר עם שאר הבנות שמשאירות לנו הודעות, לבדוק אם הן מתאימות/מעוניינות ואם כן - להגיד להן שנפנה אליהן בעתיד במידה שזה לא יסתדר עם הנוכחית או לא להחזיר טלפונים לבנות שמשאירות הודעות ורק במידה וזה יהיה אקטואלי שוב אז לפנות אליהן (יש לציין שהמודעה שלנו אמורה להתפרסם עוד 3 שבועות). היתרון של האפשרות השניה הוא שאני לא צריכה לדבר עם עוד פונדי פוטנציאליות ולפתע לראות שיש מישהי אחרת שמתאימה לנו יותר או מוצאת חן בעינינו יותר ואז להתלבט לגבי הבחירה שלנו... מה דעתכן ?! שבוע טוב

אולה *

New member
מה אני הייתי עושה ומה בעלי היה עושה

אני הייתי עוצרת. ומנסה להתקדם עם הפונד´ הזאת. פיטר היה ממשיך. (לפני חודש הוא חתם חוזה, תנאים טובים, מקום טוב, אבל המשיך ללכת לעוד ראיונות עבודה). אז אין לי עצה של ממש. סליחה.

אולה-פיטר הוא כמו בעלי,בעלי למשל

שמחליט כבר לקנות מוצר מסוים באיזו חנות(אני מתכוונת למוצר חשמלי או ריהוט)הוא ממש נעול על זה. אך הוא לא יפסיק ללכת לעוד מס´ חנויות כדי לבדוק איזה הכי טוב
והרבה פעמים קורא שהוא חוזר לחנות שבה הוא ראה את המוצר לראשונה

א י נ ס

New member
ואוו, דניאל. קשה הפעם...../images/Emo22.gif

בעלי תמיד מספר לי שאחרי שהוא יוצא מהחנות, הוא שוכח כמה עלו הנעליים/תיק/חולצה. אני לעומתו ממשיכה להסתכל על מחירים ודגמים ו...מתעצבנת. אבל ברצינות. עבדתי על עצמי עם השנים, ואני מבינה אותך לגמרי. לדעתי, ברגע שהחלטת על מישהי, כל האחרות לא קיימות. בחיים תמיד מגיע רגע ההחלטה הגדול, ואין ברירה, חייבים לחתוך. אם אחד מכם הססן ו"פלסף" יותר, אז שהשני יחתוך עם החלטה. מהו אחוז הסיכון שהיא לא תעבור את הועדה? מה שחשוב הוא, שברגע שהחלטת, אל תסתכלי אחורה. מאותו רגע תשקיעי את כל כולך בהתקדמות התהליך. בהצלחה. מקוה שעזרתי.

דניאל מתוקה הי:

דניאלי כאן לדעתי ההבדל בין פרטי למרכזים!!!! ברצינות-המרכזים השונים ראשית מעבירים את הבנות הפוטנציאליות בדיקות,ואבחוניםואח"כ מזווגים. בפרטי זה קצת שונה...... אבל לא זו הנקודה......... דניאל לדעתי האישית:קודם כל תסמכי על האינטואיציות שלך ואולי לפני שתחתמי איתה חוזה תשלחי אותה לבדיקות רפואיות ופסיכולוגיות. מה דעתך???? מצטערת אם אני לא נותנת עצה עצתית,אבל האמת זה באמת קצת לא קל. דניאל אני בטוחה שתגיעי להחלטה הנכונה. אני רוצה למשל להזכיר לך את מירי-למירי היתה פונדקאית מעולה,ומה שדפק בסוף זה הבן שלה!!!! מה שאני רוצה להגיד לך שאת צריכה להסתכל במיכלול הדברים. דניאל מתוקה-אני לא הייתי ממהרת לחתום איתה חוזה,לדעתי הבדיקות הרפואיות והפסיכולוגיות הן חשובות והכרחיות לא פחות. אבל שוב-יכול להיות שההתלבטות שלך תתגלה כמיותרת,והפונדי שלך תהיה אישה מקסימה לתהליך

אוסוש

New member
דניאל , לפי הניסיון שלנו

אם יש לך עוד מועמדת תשלחי אותה בינתיים לבדיקות רפואיות הרי לפעמיפ יש "נפילות" ,,,,,הבחורות מתחרטות, לא עוברים את הבדיקה רפואית, וכו... בכל מקרה, הבחורה שלא נבחרה על ידך תשתמש בבדיקות עם זוג אחר.

miri71

New member
דניאל, דוגמא מחיי ומחיי החבר שלי

כשהכרנו, התלהבנו אחד מהשני מאוד, אבל היום אני יודעת שבערב שהוא הכיר אותי הוא הלך לבליינד-דייט והתבאס נורא. גם אני יצאתי עם מישהו עוד פגישה והתבאסתי נורא כי עוד יותר הבנתי עד כמה הבחירה שלי הייתה מדהימה. מה אני יגיד לך? הייתי מגששת עם פניות נוספות סתם בשביל הספורט, אבל עד הרגע שהמועמדת שלך עוברת את הבדיקות והתמונה מתבהרת, כך שאת יודעת שהיא בחורה בריאה גם גופנית וגם נפשית (לא יודעת כמה זמן לקח לכם טסט פסיכולוגי, לנו בסביבות חודשיים...). מקסימום - תעזרי קצת לאחרות, כמו שאמרו לך פה כבר. בהצלחה, מירי

למעלה