פינת הקליפים

פינת הקליפים../images/Emo202.gif

שבוע שעבר היה פה איש בקופסא. כמובן שהוא קיבל 10! השבוע- Heaven Beside You. איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ?רואים בעיקר את ג'רי והוא נראה דיי אותו דבר בכל הפעמים אבל שהם ביחד לכמה שניות זה קול, גם הקטע הזה עם התמונות מגניב... איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?אהבתי את זה שיש את המילים של הפזמון מאחורה, זה ממש יפה, אהבתי גם שכל הקליפ בגוונים כחולים כאלה... הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?אולי לראות גם את השאר הלהקה מנגנים קצת יותר... רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?
ציון כללי:9

everynormal

New member
האבן ביסייד יו

איך המראה של הלהקה בקליפ? ת'אמת שהם ממש יפים שמה, הרקע הכחול הזה יפה לכולם, ליין ושון קיני נראים טוב במיוחד איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? זה מקום אחלה למרות שלא הבנתי ממש איך הקליפ מתקשר לשיר הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אמממ אני חושבת שהם יכלו לעשות משהו מוצלח יותר אין לי רעיון, בכלל הייתי משנה את השיר עצמו לא רק את הקליפ רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? אין לי כרגע בראש חח ציון כללי: 9

בדנתמ

New member
so there's problems with your life...

איך המראה של הלהקה בקליפ? רגיל כזה אני מניח.
איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? נחמדים. הילד הזה שם ענק
עם המצנפת הזאת או מה שזה לא יהיה (אני מודה, לא לחצתי על הלינק, ואני מקווה שהזיכרון שלי לא גורם לכם לחשוב WTF?) הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? לא יודע... יהיה חופר לכתוב את זה ואין לי כוח עכשיו אחרי שיעור פסיכומטרי
ציון כללי: 10

למעלה