פינת הקליפים

פינת הקליפים../images/Emo202.gif

אנגרי צ'ייר קיבל ציון 10
והפעם, Grind. איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

MiMiMor

New member
Grind!

איך המראה של הלהקה בקליפ? צהובים ירוקים כאלה. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? התפאורה מעניינת ביותר, גרמה לי לחשוב שעות אחרי שראיתי. הזקן והמדרגות, זה מעניין כזה, משהו רוחני כזה. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? ממש לא, אחלה קליפ. אפילו רואים אותם הרבה בקליפ שזה כל מה שאני מבקשת בערך. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? זה בדיוק כמו שזה צריך להיות. ציון כללי: 9.5 הנאה רבה לכל הנופשים

אחלה קליפ

איך המראה של הלהקה בקליפ? פסדר. איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? אחלה. די מעורר מחשבה, הקליפ. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לע רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? רעיון די טוב דווקא ציון כללי: 9.

Sanguine Sky

New member
Grind!!|התלהבות|

איך המראה של הלהקה בקליפ?פסיכי!(בהתחלה לפחות) סתם אבל זה נחמד... קצת מפחיד איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?אהבתי מאוד, למרות שאין יותר מידי תפאורה אבל מה שיש יפה הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא! רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא אני אוהבת אותו ככה ציון כללי:10!

everynormal

New member
ליין נראה יותר מידי מסטול בקליפ הזה

איך המראה של הלהקה בקליפ? ג'רי נראה כמו דוגמנית, מייק ושון נראים כרגיל, ליין נראה מסטול מת איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? דווקא יפה, אהבתי את הגן עדן הזה שהם כאילו בשמיים עם האיש הזקן הזה הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא בקליפ, אלא בשיר, שליין ישיר יותר, כי אני מרגישה שזה שיר רק של ג'רי....לא יודעת משום מה יש לי הרגשה שהוא מנסה קצת לתפוס את מקמו של ליין וזה מעצבן, זה מסוג האמנים שכבר בהתחלה יודעים שהם יצאו בקריירת סולו רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? לדעתי הרעיון מוצלח והוא מתאים לנושא השיר ציון כללי:10

למעלה