פינת "הקורבן".

פינת "הקורבן". ../images/Emo11.gif

כל פעם אני מעלה מישהו אחר ל'קורבן', והוא/היא קודם כל- עונה על השאלות של הפינה, ואז על השאלות שלכם. תשאלו כל העולה על רוחכם ובמוחכם! יאללה, שתפו פעולה.. שנכיר כאן אנשים יותר טוב
[נסו לא לשאול שאלות מעליבות/חודרניות מדי, הקורבן כמובן יכול להתעלם ממה שלא נראה לו.. אבל רצוי לענות על כמה שיותר!] הפעם, הקורבן שלנו תהיה ליאןןן. שם: גיל: כיתה/עיסוק: מקום מגורים: אייסיקיו:

ליאןןן

New member
בסיידררר

שלום
. שם: ליאן גיל: 18 כיתה/עיסוק: חיילת מקום מגורים: רעננה/ב"ש אייסיקיו: 262324881

ליאן.

תבחרי 3 אנשים שבלעדיהם, משהו בחיים שלך היה נראה לגמרי אחרת. [גם אם ראית אותם ל2 שניות ואפילו לא דיברתם]. מי הם? למה? באיזו תחושה תרצי לצאת מהצבא? מה הדבר שעשית ואמרת לעצמך אחריו "אני גאה בעצמי" [לאו דווקא מילולית
, בלי קטנוניות..]? מי במהלך 18 וחצי שנות חייך, הכי פגע בך? חלום אחד ושאיפה אחת. מוטו שאת חיה לפיו בימים אלו. [אוהבת אותך!]

ליאןןן

New member
התקלת.

תבחרי 3 אנשים שבלעדיהם, משהו בחיים שלך היה נראה לגמרי אחרת. [גם אם ראית אותם ל2 שניות ואפילו לא דיברתם]. מי הם? למה? רק 3 זה לא פייר...אבל בסדר. ננסה. - את. בגלל שנשארת, לא וויתרת (גם כשאני כן). בגלל כל מה שלימדת (ואת עדיין מלמדת) אותי על עצמי, ועל העולם. בגלל העיניים שלך, שבלעדיהן הייתי מבינה הרבה פחות. - אוחנה. כי רק הנוכחות שלה בחיים שלי שינתה אותי. חיזקה אותי. כי אני לא זוכרת מה עשיתי לפני שהיא באה. - נעמה אהרונוביץ', אחת המרצות שלי מהקורס. כי היא אישיות נדירה, אין עוד אנשים כמוה. משיחה אחת קטנה איתה, כמה מילים שהיא זרקה...הרגשתי אחרת. הכל פתאום נראה לי שונה. סוגשל תובנה. באיזו תחושה תרצי לצאת מהצבא? ששיניתי משהו אצלם. שהייתי משמעותית בשבילם. שנתתי את כל מה שיש לי לתת. מה הדבר שעשית ואמרת לעצמך אחריו "אני גאה בעצמי" [לאו דווקא מילולית , בלי קטנוניות..]? מצטערת. את יודעת שאין לי תשובה לזה. מי במהלך 18 וחצי שנות חייך, הכי פגע בך? יש 2. זה כבר לא משנה מי הם
.
חלום אחד ושאיפה אחת. חלום ושאיפה...קשה לי לנסח את זה, ולהפריד ביניהם. פחות או יותר...זה: "רוצה לא לכאוב רוצה רגע לא לחשוב לגעת ברוח לתת לגל לשטוף" להיות, להרגיש, לנשום, לחייך...לדעת שאני חופשיה באמת. מכל הבחינות. מוטו שאת חיה לפיו בימים אלו. לא חיה לפי מוטו..פשוט חיה. כל יום...לאט לאט. משתדלת להחזיק, להתחזק. תמיד רק לאט לאט. [לעולם מצדי]. [אוהבת אותך!] [גם אני אותך
].

ליאןןן

New member
היי הגר ../images/Emo13.gif

לא שהוא הכי אהוב..פשוט הכי מתחבר לי בזמן האחרון.. 'כשהקיץ יבוא'. וגם 'ימים טובים'.

pishkashit

New member
ליאן ../images/Emo9.gif

מממ... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? מה השיר האחרון שגרם לך להתרגש? מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת ממש ולמה? P: וזהו.. אין לי יותר שאלות טיפשיות כרגע.. :)

ליאןןן

New member
../images/Emo13.gif

מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? וואי..נראה לי ש'טיטניק'
מרוב שלא הייתי בקולנוע שנים. סתם..אממ אני באמת לא זוכרת.
מה השיר האחרון שגרם לך להתרגש? השיר של ענבר..'אם לא היית' (?) מה הייתה ההופעה האחרונה שהיית בה? היהודים בבית קשת, לפני שבועיים. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקת ממש ולמה? P: אתמול, כי ישבתי במיטה אחת עם 6 מהשותפות שלי ואחת מהן סיפרה מלא בדיחות ממש מצחיקות
.

ADVAM4

New member
מה שלומך?:)

קצת נימוס! קודם שואלים אנשים מה שלומם.. אחר כך אפשר לתקוף:) אממ.. את אוהבת בלונים או שאת מהסוג שמפחד?

ליאןןן

New member
אני בסדר, תודה.

ואני נורא אוהבת
. אף פעם לא הבנתי את אלה שפוחדים...

יאללה, נעלה אותך על המוקד

והסיבה היא כזאת- בשרשור המשולש, הכותרת שלך עשתה לי חשק גדול לשמוע את דיסקו הנפלא של נמרוד לב שבו יש את 'ימים טובים', שאם יורשה לי אנצל את ההזדמנות לפרסמו קצת- 10 ש"ח בתו השמיני, דיסק מעולה. 'מציאות הפוכה'. ולמה זה קשור? כי בעודי מוציא את הדיסק נזכרתי בדבר מה שנמרוד כתב בחוברתו שהולך ככה- כח עליון הנו מה שאנו יוצרים ממנו במוגשם אל או שטן וכל שביניהם אנו יוצרים את אדוננו אותו אנו עובדים מי את אל החירות בורא מי את אל השיעבוד והכל בחירה שהופכת למציאות חיינו אחרי ההקדמה הארוכה הזאת. מהו כוח עליון בשבילך? את מי את בוראת לבד בלילה? ומהם הבחירות שלקחת שאת שמחה עליהם? והנורא מכול- מהי השאיפה הגדולה ביותר שלך? ליל שלווה.

ליאןןן

New member
שלום שלום.

מהו כוח עליון בשבילך? התקלת. לא יודעת אם יש לי תשובה לזה. אני אצטרך לחשוב על זה. את מי את בוראת לבד בלילה? שקט שלא באמת שם, שהמצאתי לבד. ומהם הבחירות שלקחת שאת שמחה עליהם? שנתתי לאנשים מסויימים להכנס לי לחיים כשחשבתי שכבר אין אצלי מקום. התפקיד שאני עושה בצבא. והנורא מכול- מהי השאיפה הגדולה ביותר שלך? הגדולה ביותר? אני אשמור לעצמי
.

ליאנשלי.

מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך? איזה תכונה הכי חשובה לך שתהיה אצל אנשים? לאיזה שיר של שילה את הכי מתחברת בזמן האחרון? [אחד בלבד!]
.

ליאןןן

New member
אוחנה שלי../images/Emo140.gif.

מה הדבר הכי חשוב לך בחיים? החברים הקרובים. מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך? אין לי תשובה לזה כרגע. איזה תכונה הכי חשובה לך שתהיה אצל אנשים? אכפתיות. וכנות. לאיזה שיר של שילה את הכי מתחברת בזמן האחרון? [אחד בלבד!] רק אחד זה לא פייר. אבל בסדררר. 'פרח קיר'.

למעלה