פינת הקורבן השבועי!

justsilly

New member
פינת הקורבן השבועי!

בגלל שקטני לא פתחה אני אפתח את השרשור.. סתם כי משעמם לי.. חחח אז עכשיו מפנים שאלות לנדב! shoot... :]

Walk On Water

New member
נדביק!

האם אתה מגיע לסובלנות? באיזה ישוב אתה גר? היכן נולדת? האם אתה אוהב אותי? וקצת יותר עמוק- למה אתה מדריך? (אתה מוזמן לחפור כאוות נפשך
)

Oukami Kun

New member
:)

האם אתה מגיע לסובלנות? לא יודע, וף באיזה ישוב אתה גר? בן עמי (מעצמה) היכן נולדת? בבית חולים נהריה, שזה בדיוק מול הבית שלי האם אתה אוהב אותי? כמובן וקצת יותר עמוק- למה אתה מדריך? כי זה סיפוק אדיר לראות חניכים שעד לפני שנה היו פותחים ביסלי ואוכלים לבד פתאום חולקים פסק זמן (מיני) אחד עם השני. וגם כי זה כיף ממש ללבוש חולצה כחולה :)

מיכלצי

New member
(קר לי!!@$%@)

מה בחיים לא תעשה ולמה? על מה אתה הכי מתחרט שעשית ולמה? זיכרון הכי שמח שלך מה מחפש בבת/בן זוג? ספר על מערכת יחסים קודמת או נוכחית.

Oukami Kun

New member
מיכלצי :)

מה בחיים לא תעשה ולמה? אמ... אני מניח שאני לא אהרוג אף אחד, כי אני לא מספיק טיפש בשביל זה. על מה אתה הכי מתחרט שעשית ולמה? אמ... סוג של דפקתי לאדם מסוים את החיים. אבל הוא/היא יצא/ה מזה, אז בסדר. זיכרון הכי שמח שלך. קורס מד"מים? לא יודע. מה מחפש בבת/בן זוג? עיניים טובות. (ושתהיה כוסית
) ספר על מערכת יחסים קודמת או נוכחית. עזבו.

מיכלצי

New member
שאלה (לא רק לנדב) :)

משחקים שברגע שלמישהו לא מתאים לענות על השאלה, מי ששאל את השאלה המדוברת הוא הקורבן החדש, או שמתחלפים כל שבוע פשוט??

../images/Emo41.gifאבל משחק אחר בכלל..

"אישי מידיי" שם הרעיון לשאול שאלות חודרניות וזה P: פה זה סתם...

S K S K

New member
אואואו!

נדביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייD:::: טוב, אז קודם כל, אתה יודע שאני אוהבת אותך? כאילו, באמת? אבל, ממש ממש ממש ממש? איך היה לך במדמים? הייתה לך קבוצה אדירה? תודה שכן, נו. סתם נו, עכשיו רציני. אהמ.. אז, למה זאב? מה הצבע האהוב עליך? אתה עובד? איפה אתה לומד? כמה חברות היו לך? היו לך? מה המאכל האהוב עליך[למרות שאתה לא באמת אוכל, שחיף-___-"]: אויש, נגמרו לי. אוהבת3>

Oukami Kun

New member
את מטורפת.

טוב, אז קודם כל, אתה יודע שאני אוהבת אותך? כן כאילו, באמת? כן, באמת את אוהבת אותי אבל, ממש ממש ממש ממש? די, זה נהיה מטריד איך היה לך במדמים? נהדר, אחת החוויות הכי טובות אי פעם. הייתה לך קבוצה אדירה?כן ממש קבוצה אדירה, חוץ מאיזה מטורפת אחת ממטה יהודה (ואיזה קרציה מעמק חפר, אבל לא חשוב) תודה שכן, נו. סתם נו, עכשיו רציני. אהמ.. אז, למה זאב? כי זה השם משפחה שלי מה הצבע האהוב עליך? אין ממש, אבל אפשר להגיד ששחור אתה עובד? לא איפה אתה לומד? מנור כברי כמה חברות היו לך? אחת היו לך?... מה המאכל האהוב עליך[למרות שאתה לא באמת אוכל, שחיף-___-"]: צ'יפס. זה נהדר. הודגש באמצעות נדבומטיק

מיכלצי

New member
עוד:

איפה ומתי ההפקות של המגמה שלך? איך אני באה? מה אתה יודע על הזרם הפוטוריסטי, או על שיעמום? טוב די זה נוראי. צריכים שאלות חושפניותתת

Oukami Kun

New member
עוד תשובות :)

איפה ומתי ההפקות של המגמה שלך? איך אני באה? ההפקות ב3-4 בינואר, בקיבוץ כברי, ואתם באה באוטובוס או משהו. זה לא כזה רחוק. מה אתה יודע על הזרם הפוטוריסטי, או על שיעמום? שיעמום זה נורא. פוטוריסטי? יש קשר להארי פוטר?

נדבני:)

אז מה אתה אומר על השם הלא-ככ-חדש שלך? [נדבני!] נהנת לרכל איתי בחנוכה?
אתה זוכר את הגלידת סאנדיי שלי שהבאתי לך?!D: אתה זוכר מתי זה היה?@!?!D: איזה כיף היה?!?!?$#?%#@?$324 טוב טוב, אני נרגעת אז איזה שיר אתה שומע עכשיו? ואיזה שיר שמעת לפני? איזה שיר באלך לשמוע? איך עברו עליך שלושת הימים האחרונים? והסופש האחרון, איך עבר עליך? מתי פעם אחרונה היית חולה? במה חלית? זיכרון אחד מהמדצים [בצורה אסוציאטיבית, אל תנסה לחשוב יותר מידי]: זיכרון אחד מהמדמים [כנ"ל]: נכון שהסולמות בחנוכה היו ממש מפחידים?O: ונכון שהיה ממששששש קרררר בלילה? מתגעגעת אליך ילד

Oukami Kun

New member
אני אוהב שאת קוראת לי ככה :)

אז מה אתה אומר על השם הלא-ככ-חדש שלך? [נדבני!] הוא אדיר נהנת לרכל איתי בחנוכה? חחחח זה לא היה לרכל. זה היה להחליף מידע. אתה זוכר את הגלידת סאנדיי שלי שהבאתי לך?!D: נו בטח אתה זוכר מתי זה היה?@!?!D: ת'אמת שלא
זה היה במפגש בעזריאלי? איזה כיף היה?!?!?$#?%#@?$324 תאכלס. טוב טוב, אני נרגעת אז איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומע, אבל יש לי בראש את השיר הזה של "ברחבת הריקודים, רחבת הריקודיייייים" ואין לי מושג של מי או מה הוא
ואיזה שיר שמעת לפני? מממ שאלה טובה. איזה שיר באלך לשמוע? shine on you crazy diamond, כי אני שומע אותו כל הזמן בחזרות ומפסיקים לי אותו באמצע
(כןכן, יש לנו שירים של פינק פלויד בהפקה.) איך עברו עליך שלושת הימים האחרונים? בלחץ מטורף. והסופש האחרון, איך עבר עליך? היה אחלה. נראה לי >< מתי פעם אחרונה היית חולה? שנה שעברה. או תחילת השנה הזאת. לא זוכר כבר >< במה חלית? משהו עם השקדים והגרון. זיכרון אחד מהמדצים [בצורה אסוציאטיבית, אל תנסה לחשוב יותר מידי]: לילה אחד פשוט שכבתי על הכסאות של הקבוצה שלנו והקשבתי לכל ההתארגנות של הלילה והיה לי ממש בודד. (זיכרון, לא אמרת טוב) זיכרון אחד מהמדמים [כנ"ל]: ערב חברתי עם המורלים המטורפים של כיתטל נכון שהסולמות בחנוכה היו ממש מפחידים?O: לא עשינו אותם
ונכון שהיה ממששששש קרררר בלילה? לא, היה סביר.

למעלה