אני אוהב שאת קוראת לי ככה
אז מה אתה אומר על השם הלא-ככ-חדש שלך? [נדבני!] הוא אדיר נהנת לרכל איתי בחנוכה? חחחח זה לא היה לרכל. זה היה להחליף מידע. אתה זוכר את הגלידת סאנדיי שלי שהבאתי לך?!D: נו בטח אתה זוכר מתי זה היה?@!?!D: ת'אמת שלא
זה היה במפגש בעזריאלי? איזה כיף היה?!?!?$#?%#@?$324 תאכלס. טוב טוב, אני נרגעת אז איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומע, אבל יש לי בראש את השיר הזה של "ברחבת הריקודים, רחבת הריקודיייייים" ואין לי מושג של מי או מה הוא
ואיזה שיר שמעת לפני? מממ שאלה טובה. איזה שיר באלך לשמוע? shine on you crazy diamond, כי אני שומע אותו כל הזמן בחזרות ומפסיקים לי אותו באמצע
(כןכן, יש לנו שירים של פינק פלויד בהפקה.) איך עברו עליך שלושת הימים האחרונים? בלחץ מטורף. והסופש האחרון, איך עבר עליך? היה אחלה. נראה לי >< מתי פעם אחרונה היית חולה? שנה שעברה. או תחילת השנה הזאת. לא זוכר כבר >< במה חלית? משהו עם השקדים והגרון. זיכרון אחד מהמדצים [בצורה אסוציאטיבית, אל תנסה לחשוב יותר מידי]: לילה אחד פשוט שכבתי על הכסאות של הקבוצה שלנו והקשבתי לכל ההתארגנות של הלילה והיה לי ממש בודד. (זיכרון, לא אמרת טוב) זיכרון אחד מהמדמים [כנ"ל]: ערב חברתי עם המורלים המטורפים של כיתטל נכון שהסולמות בחנוכה היו ממש מפחידים?O: לא עשינו אותם
ונכון שהיה ממששששש קרררר בלילה? לא, היה סביר.