פינת הצל"ש

adamsplit

New member
פינת הצל"ש ../images/Emo106.gif

את הצל"ש היום אני רוצה להעניק לצוות האחיות של בית החולים בנהריה. האחיות היקרות לא מסתפקות בלטפל בתינוקות שננטשו לפני שימשיכו בדרכם אל החיים שמצפים להם בחוץ, אלא עושות עוד משהו קטן וטוב.. האחיות מצלמות אלבום תמונות לכל תינוק עזוב ברגעיו הראשונים, ולא שוכחות לכתוב מתחת לכל תמונה תיאור חם ואוהב, ובכך מבטיחות שגם לתינוק הזה, יהיו זכרונות ראשונים. האחיות רושמות באהבה את כל חוויות העולל, מהנעימות ביותר(המקלחת הראשונה), ועד הקשות ביותר(הפרידה מאימא) לכל אדם מגיעה התחלה,כל הכבוד לבנות בלבן שלא שוכחות את זה..

ר נ א ל

New member
../images/Emo23.gifאדם תודה

אישית קשה לי מאד לחשוב איך מישהו יכול לנטוש את ילדו האינסטינקט האימהי טבוע כל כך עמוק בגנים שלנו עצם הרעיון גורם לי לעצב, איך אפשר להיות כל כך רחוק ולא מחובר לאני הפנימי

../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif

תודה אדמקה על הצל"ש שאתה מעניק השבוע ואני מצטרפת אליך. כל הכבוד לאחיות בלבן שעושות עבודת קודש שכזו! רק טוב!!!

ברק 188

New member
בהחלט מצטרף לצ"לש הזה

מלאכיות בלבן לילדים חסרי מזל מגיע...מגיע ואף שפו...להריע יוצא מהכלל יש לי חבר צלם שעובד שם נראה אולי נצליח לארגן גם תמונה משם כול הכבוד אדם הפעם הלינק שלך התלבש עליך להפליא אתה בן אדם ערני ורגיש -שמור על זה אלוהים שלי רציתי שתדע...

למעלה