פינת הציטוט

erlich

New member
פינת הציטוט

ככה סופרמן קורא לזה? בכל אופן, קראתי את זה לפני כמה דקות ובגלל שכולנו קרובים מאוד לנושא החלטתי לשתף גם אותכם. ``מי שילמד במקום ``להקנות כישורים``, מישיאהב את תלמידיו במקום ``לחנך אותם לאהבת הבריות``, מי שיהיה מורה במקום להיות ``איש חינוך``, מי שיחשוב ויכריח לחשוב במקום זה שמצייד את תלמידיו ב``חומר למחשבה``. הוא שיהיה למחנך. תגיבו אם בא לכם. מוקדש לסימונה, מורה, שאולי השפיעה עלי הכי הרבה. אולי מורה על הפנים, אבל בן אדם מקסים. סימונה זה בשבילך, כי זה פשוט את. ארז. נ.ב. עדי, אם עוד לא יצא לך ללמוד איתה, אני מקווה שיצא לך....

*superstar*

New member
עדיין לא...

יצא לי ללמוד איתה... אבל מי יודע? אולי שנה הבאה! עדי.

erlich

New member
ישוב קטם בשרון.

ולומד בבית ספר תיכון עמי אסף. בעצם כבר לא לומד!!!! :) ארז, שמקווה שלא יהיו בגרויות קשות השנה.

*superstar*

New member
אני יודעת ואני יודעת איפה אתה גר...

ודי ל``זרות מלח על הפצעים!!!

Hell is beige

New member
זה משיר של...

יהונתן גפן, או יהודה אטלס הביאו לנו אותו בקורס מד``צים בצופים

סופרמן18

New member
תודה תודה

קודם כל אני ממש נרגש מזה שאחד מותיקי הפורום(לפחות יותר ממני) מצטט אותי. דבר שני נראה לי ששמעתי את המשפטים האלו מתישהו. ודבר אחרון נמאס לי מהעיצוב הזה של הפורום ערן ועכשיו קבלו במחיאות כפיים את גיבורת הערב פינת הציטוט והפעם בפינה כפולה: הערות מפורסמות מצוטטות נכון לעיתים נדירות בלבד(מישהו שבטח קרא את הפינה שלי) אל תצטט לטינית. אמור את מה שיש לך להגיד, ואז שב! (הדוכס מוולינגטון)

מורני !

New member
ארז..

אתה יכול לצטט את זה גם אצלי בפורום??? תודה.... :) מורן מנהלת פורום סטודנטים

kirk hammet

New member
סליחה אבל

מה קורה שם בפורום סטודנטים שאת באה לפה כל הזמן ??? אני כמובן לא יכול (וגם לא רוצה) להגיד לך לא לבוא לפה , אבל מה קורה שם בפורום שאת באה לפה כל הזמן ??? הוא מת לגמריי ???

מורני !

New member
אאוץ.

ככה מקבלים אורחים? אני מטיילת בהמון פורומים וכותבת בכמה וכמה.... אני רואה את ההודעות הכי יפות ומבקשת שיכתבו אותם גם אצלי... זה כזה רע? פשוט רוצה שגם החבר`ה שלי יהנו מהם. הפורום לא מת... אבל איך אומרים? אין הנחתום מעיד על עיסתו.... אתה מוזמן לבדוק בעצמך. וכדי שלא תחשוב שהוא מת.. אני אשאר בפורומים שבהם מקובל שאנשים כותבים בכמה... ולא רק באחד. יו... זה היה מעליב.

erlich

New member
ממש ממש

לא. בואי מתי שבא לך. ותבקשי מה שבא לך. מי שזה לא מתאים לו שיקפוץ. תמיד תעשי מה שבראש שלך ולא לפי מוסכמות החברה. מורד (רק לשעתיים) ארז.

PsiChO

New member
אל...

תקשיבי לו. הוא מדבר שטויות. את תמיד רצויה פה וכמו כן חברייך מפורום הסטודנטים. אני חושב שזה יהיה מעולה עם כמה אנשים משם יבואו לכתוב כאן קצת כי הרי הם היו בעצמם תיכוניסטים לפני מספר שנים אז הם יכולים לתת לנו את דעתם היותר בוגרת והיותר מפוכחת לגבי הבעיות שמטרידות אותנו. תבואי תכתבי כמה שיותר, ותביאי עוד אנשים איתך. פסיכי*מתחיל להשתגע מהצלילים של האייסיקיו!!!! (פסיכי או מה?...)

kirk hammet

New member
סליחההה

לא ניסיתי בשום שלב לפגוע בפורום שלך , שכבודו במקומו מונח כמובן ! אני גם לא אומר לך לא לבוא לפה , חס וחלילה , תבואי חופשי , רק בבקשה , שלא 90 אחוז מההודעות שלך יהיו ,`` איזה יופי , את/ה מוכן/ה לשים את זה גם בפורום שלי ???`` והכל יהיה בסדר ושוב סליחה גילעד שמתבייש בעצמו

למעלה