פינת הציטוט :)

dharmax

New member
פינת הציטוט :)

One should first establish oneself in what is proper and only then try to instruct others. Doing this, the wise one will not be criticized. Dhammapada 158

KEiN

New member
משהו שלמדתי פה...

"רבים האנשים שפרשו רגע לפניי הסיום, רק בגלל שלא ידעו עד כמה הם קרובים לצלחה" Keep on going!

KEiN

New member
לא הצלחה חומרית

הצלחה זה סוף הדרך או במילים אחרות "אל תוותר! אף פעם!"

אורג

New member
אני הייתי מציע לך

למהר אל ההארה . אל נא תטרח לסייע לסובבים אותך באמת. אין צורך! ההארה שלך חשובה יותר , חוש אליה!

שששלום

New member
זה קשור

למהר ולסייע. יש רבים הדוגלים בדעתך. בהצלחה לך ולהם. לא רואה טעם בויכוח כאן.

mahashunya

New member
בנוסף להצעה אני הייתי מזכיר ש

במידה ואתה אינך פרוש אלא בעל משפחה וחי ביחסי גומלין בקהילה או בחברה מסויימת, הדרך אל ההארה עוברת לא רק דרכך אלא גם דרך האנשים שמסביב ושבחייך. כל טוב

arcidea

New member
כן

its a good qoute very responsible i have one too: of all the ways to avoid living, perfect dicipline is the most admirable. i dont think u can get wise on ur own. u get wise by making mistakes with other ppl realizing it and changing being released from the fear of karma, is a crucial step in overcoming it i dont think there is overcoming karma- maybe just- condensing its time span- to the actuall instance of action- in this action- all the time span of the action arises simultaniously and is consumed for me- this is living in the moment when every object,being, every "thing" becomes an eclipse

Panoramix

New member
אממ, אם כבר כולם עושים את זה היום

מה שאתה מחפש הוא מה שמחפש. פראנציקוס הקדוש איש אסיסי Dharma, seek and you will find truth within your mind. Jethro Tull
. בוא, בוא, היה מי שתהיה, נווד, עובד האלוהים, אוהב העזיבה, אין זה משנה. לא שיירת יאוש היא שיירתנו. בוא אפילו אם הפרת את נדרך אלפי פעמים. בוא, בוא עוד פעם, בוא. מוולאנה ג´לאלודין רומי.

18אבי

New member
או בעברית: קודם, הדלק את הנר בליבך

ואחר כך רוץ והדלק אותו ב - מקדש, בית כנסת, מסגד... (ביחרו את המתאים...) יום נפלא. אבי.

למעלה