פינת הציטוט היומי

leeloo

New member
פינת הציטוט היומי

ושוב ציטוט מסרט מפורסם מאוד: "This is good, I think you´re a good cook. No, I´m not. I only make two things pretty well: pork chops and, um, turkey. "Hm. Which is this?

נזכרתי!!!

זה מהסרט "פנומן" שהוא אוכל אם הבחורה והילדים שלה ארוחה,לא? אני חושבת... חלום בהקיץ

leeloo

New member
מחיאות כפיים! ../images/Emo45.gif

יפה! זה היה די קשה, לא? אבל אם את מפגינה כזה ידע, יש לי עוד אחד עבורך: "Well, don´t dig to deep or you might get burnt by the molten lava! ניראה אם תצליחי את זה...

מה?!?!

אני מתה על הסרט הזה!! "כייבל גאי" צ´יפ אומר לחבר של סטיבן... אתה לא מכיר אותי אבל אני ראיתי את כל הסרטים של ג´ים קארי!!! פשוט חולה עליו!!!
חלום בהקיץ שרופה על ג´ים קארי

leeloo

New member
מה אני אגיד....

שיחקת אותה אחותי, זה היה משפט קשה... אבל אם את מעריצה של ג´ים (גם אני מתה עליו ועל הסרטים שלו) אז זה בוודאי היה לך קליל (עכשיו אני יודעת שלא להביא ציטוט מהמופע של טרומן...).

Chot

New member
יש לי שאלה

את פשוט זוכרת משפטים מסרטים? את באמת יוצאת מכל סרט עם ציטוט אחד שהרשים אותך?או רק מסרטים שכבר ראית כמה פעמים? ומאיפה אתם מביאים כל כך הרבה ציטוטים רעבק? לא צינית. באמת מתעניינת.

מבחינתי...

אני זוכרת ציטוטים שראיתי כמה פעמים. אבל לפעמים יש סרטים שראיתי פעם אחת ואני זוכרת ציטוט אחד או שניים אבל ציטוט לא רגיל משהו מצחיק או משהו כזה. אבל במיוחד אני מכירה בעל פה כמעט את הסרטים של ג´ים קארי
פשוט חולה עליו!!!
חלום בהקיץ

leeloo

New member
אני כמו שאומרים.....

מכורה! כן, יש לי מן התמכרות מאוד משונה שכזו.... התמכרות לסרטים (יש לי גם התמכרות למסטיקים, אבל זה כבר נושא ליום אחר...:)). אז פשוט מכל הסרטים שראיתי (שרוב הפעמים אני רואה לפחות פעמיים שלוש, בתנאי שזה סרט טוב, או שאין משהו אחר בטלוויזיה) אני זוכרת משפטים כאלה שעשו עליי רושם, או שהצחיקו אותי. זה נחמד, לא?!

למעלה