שתי עברות תנועה שהייתי עד להן
כן, זאת אותה הודעה שכתבתי גם בפורום השני
טוב, הראשונה נעשתה בידי ניידת משטרה, ככה שאני לא ממש יכול להאשים אותו בכלום (כל מה שיכולתי לעשות זה לצפור לו, כי הוא כמעט העיף אותי מהכביש) אבל באמת, בימים קשים כאלו של פיגועים, איך אפשר להאשים את השוטרים שהם נוהגים בחוסר תשומת לב מדהימה, כי הרי הם חייבים להיות עסוקים כל הזמן בטלפון (כמו השוטר הזה) והנהיגה היא רק פעולה משנית. אז נו, בסדר, ניתן להם להכנס לצומת מהנתיב השמאלי לתוך הנתיב הימני. מה זה משנה שצעיר מסכן בפז´ו כחולה בדיוק מנסה לעשות את הסיבוב הזה טיפה יותר מהר מהשוטר האמיץ? אז מה אם הוא צריך לעשות בלימת חירום באמצע סיבוב בגלל השוטר הגאון? אז תודה לך, אדון שוטר בניידת 11748, שאתה שומר על חיי ומציל אותי ממחבלים כמו אלו שהיו בנתניה (הייתי כמה מאות מטרים מהפיגוע...) רק תלמד לנהוג, בבקשה. אבל כל זה מתגמד לעומת הזהירות ושמירת החוק של אזרח מכובד זה, בפז´ו 206 כחלחלה, אשר החליט שמותר לנסוע בנתיב הנגדי, אם אתה ממש ממהר למלא דלק, נו, מי מסתכל כבר, הרי יש המון משטרות מסביב שעסוקות בחיפוש אחר מחבלים... הנהג הממהר החליט שהוא צריך להכנס לתחנת סונול החדשה שנמצאת באמצע הכביש המוביל מרעננה למחלף שמריהו (קרוב לשדה התעופה). רק מה, הוא הגיע מכיוון שמריהו, וממש אין לו כוח לעשות את כל הסיבוב, אז ברמזור שמשמאלו התחנה, אשר יש בו רק ישר כמובן, הוא פנה שמאלה, חיכה שלא תגיע תנועה ממול (סה"כ השעה 12 בלילה), נכנס לנתיב הנגדי ונסע כמה מטרים עד לכניסה לתחנה... כל הכבוד!! חבל שלא הספקתי לקלוט את המספר שלו... רוני, שפספס סרט בגלל הפיגוע בנתניה, ומתעצבן כל פעם מחדש כשהחארות האלו פוגעים לנו בחיים.