פינת הצאנס הנוסף

איזה רנו זה ?

יש לי רנו אקספרס איך יודעים אם זהו דגם קומבי מה צריך להיות רשום ברשיון הרכב ?

sronis

New member
שתי עברות תנועה שהייתי עד להן

כן, זאת אותה הודעה שכתבתי גם בפורום השני
טוב, הראשונה נעשתה בידי ניידת משטרה, ככה שאני לא ממש יכול להאשים אותו בכלום (כל מה שיכולתי לעשות זה לצפור לו, כי הוא כמעט העיף אותי מהכביש) אבל באמת, בימים קשים כאלו של פיגועים, איך אפשר להאשים את השוטרים שהם נוהגים בחוסר תשומת לב מדהימה, כי הרי הם חייבים להיות עסוקים כל הזמן בטלפון (כמו השוטר הזה) והנהיגה היא רק פעולה משנית. אז נו, בסדר, ניתן להם להכנס לצומת מהנתיב השמאלי לתוך הנתיב הימני. מה זה משנה שצעיר מסכן בפז´ו כחולה בדיוק מנסה לעשות את הסיבוב הזה טיפה יותר מהר מהשוטר האמיץ? אז מה אם הוא צריך לעשות בלימת חירום באמצע סיבוב בגלל השוטר הגאון? אז תודה לך, אדון שוטר בניידת 11748, שאתה שומר על חיי ומציל אותי ממחבלים כמו אלו שהיו בנתניה (הייתי כמה מאות מטרים מהפיגוע...) רק תלמד לנהוג, בבקשה. אבל כל זה מתגמד לעומת הזהירות ושמירת החוק של אזרח מכובד זה, בפז´ו 206 כחלחלה, אשר החליט שמותר לנסוע בנתיב הנגדי, אם אתה ממש ממהר למלא דלק, נו, מי מסתכל כבר, הרי יש המון משטרות מסביב שעסוקות בחיפוש אחר מחבלים... הנהג הממהר החליט שהוא צריך להכנס לתחנת סונול החדשה שנמצאת באמצע הכביש המוביל מרעננה למחלף שמריהו (קרוב לשדה התעופה). רק מה, הוא הגיע מכיוון שמריהו, וממש אין לו כוח לעשות את כל הסיבוב, אז ברמזור שמשמאלו התחנה, אשר יש בו רק ישר כמובן, הוא פנה שמאלה, חיכה שלא תגיע תנועה ממול (סה"כ השעה 12 בלילה), נכנס לנתיב הנגדי ונסע כמה מטרים עד לכניסה לתחנה... כל הכבוד!! חבל שלא הספקתי לקלוט את המספר שלו... רוני, שפספס סרט בגלל הפיגוע בנתניה, ומתעצבן כל פעם מחדש כשהחארות האלו פוגעים לנו בחיים.

kitt

New member
המשך שאלות הג´סטי: כדאי או לא כדאי

להחליף לג´סטי עם 198K ק"מ לשמן חצי סינטטי?

orendror

New member
קורס נהיגה בתנאים מכבידים ../images/Emo73.gif

שלום אני מעוניין לעבור קורס של נהיגה בתנאים מכבידים. קיים מכון באשדוד, אני מעוניין לקבל פרטי התקשרות. שמעתי שקיימים מכונים נוספים האחד באשקלון והשני בקיבוץ יקום. האם ידוע מה רמתם של הקורסים? האם יש מקום מומלץ בו כדי לעבור את הקורס ? אני זקוק לפרטי ההתקשרות עם מכונים אלו. תודה רבה
אורן

gokart

New member
כתבה ב YNET על המירוצים בנחשונים

כתבה על מירוצי הקארטינג הנערכים בנחשונים

kitt

New member
דגם קומבי זהו הדגם עם החלונות

והספסל. דגם סגור הוא בלי חלונות וספסל.

itzik93

New member
לא

בהנחה שאתה מחליף שמן כל 6 חודשים או 10K ק"מ (הקודם מבינהם), הסר דאגה מליבך. איציק

itzik93

New member
15W40

והוא עולה שקלים בודדים מעל ה 20W50.... אם לא מצאת במחיר סביר, תגיד לי ואני יארגן לך למפגש הקרוב... (אני קונה את זה בד"כ ב 35 ש"ח לגלון או 5 ליטר, מה שיש באותו רגע...
). מה קורה עם הסל"ד בג´אסטי ? הכל בסדר ? איציק נ.ב. למרות שסער אשם (
)- תודה שהשאלת לנו את הפלורסנט ביום שישי, כרגע זה נמצא אצלי ברכב עד למפגש הקרוב.

kitt

New member
תודה ../images/Emo13.gif, הסל"ד יופי האוטו קצת רועד

אבל לא מפריע. אני מקווה שיום שישי אני אגיע כבר אחרי טיפול

אילן די

New member
תגיד איציק

מה אומרים המספרים בסוג השמן ? אני למשל משתמש ב- 5W30. מה אומרים ה-5 וה- 30 ?

itzik93

New member
צמיגות השמן:

ה W היא סימול ל WINTER... ז"א שהמספר שצמוד ל W (משמאל כמובן) הוא צמיגות השמן בחורף/בטמפרטורה קרה, ומימינו צמיגות השמן בעבודה... בפעול, כשהשמן מתחמם הוא נהיה הרבה יותר דליל ופחות צמיגי, במקומות קרים במיוחד יש לשים דגש ע צמיגות השמן בטמפ´ נמוכה (בעיקר להתנעות בוקר ובלאי עצום של המנוע בהתנעות מהסוג הזה) ולא פחות מזה, ע"מ שהשמן לא יהיה כמו "מים" בזמן עבודה ויספק הגנה טובה, יש לוודא צמיגות גבוה בטמפרטורת עבודה. ככל שטווח הטמפרטורות יהיה רחב יותר - כך ההגנה למנוע תהיה גבוה יותר ומן הסתם טובה יותר. כמו בכל דבר, אין סוף לדגמים ולסוגים שמוצעים לנו כצרכנים, לכן, יש לעשות שיקולים כלכליים ותועלתיים למנוע מבלי ללכת ולקנות את הטוב ביותר כמו פאנאט ולשלם פי 10 יותר. השמן בו אתה משתמש הוא שמן איכותי מאוד (סינטטי מלא) שמספק הגנה מעולה במיוחד בטמפרטורות נמוכות ומתאים לאקלים במדינתך. אצלנו בארץ נהוג להשתמש בשמנים עם צמיגות עבודה של 40-50 (15W40, 10W40, 20W50) וצמיגות W של 5-20 (5W40, 10W40, 15Wסדגש, 20W50 וכו´...) הנה מאמר/כתבה שיכולה להאיר אין-ספור שאלות בנוגע לשמן, כדאי מאוד לקרוא. איציק

© DrorZi

New member
פינת הצאנס הנוסף

הודעות שנופלות אחורה ובעלות מעט תגובות, כרגיל מאוחדות להן
דרור זי

למעלה