פינת הפרגון אז.. איך פרגנתם לעצמכם לאחרונה ?
4 45Light New member 19/1/15 #2 בעיקר בפינוקים קטנים אישיים ,קצת גרדרובה תספורת חדשה . בזמן נישואיי לא ידעתי באמת לפנק את עצמי כנראה שהייתי בדכאון מתמשך .
בעיקר בפינוקים קטנים אישיים ,קצת גרדרובה תספורת חדשה . בזמן נישואיי לא ידעתי באמת לפנק את עצמי כנראה שהייתי בדכאון מתמשך .
Y ye44 New member 19/1/15 #3 שבוע שעבר בשישי בספא ויליג' ה ואני מהבוקר עד הלילה מסאז'ים אבנים חמות סאונה ג'קוזי מרחצאות גופרית וארוחה רומנטית   מעניין מתי כוכבית טעמה ארוחה רומנטית  
שבוע שעבר בשישי בספא ויליג' ה ואני מהבוקר עד הלילה מסאז'ים אבנים חמות סאונה ג'קוזי מרחצאות גופרית וארוחה רומנטית   מעניין מתי כוכבית טעמה ארוחה רומנטית  
כ כוכבית101 New member 20/1/15 #7 כוכבית נשמעת לך מסכנה? דוקא נהנתי השבוע מארוחה נפלאה במסעדה יפה עם שם שנשמע לקוח משפת הזולו. המסאג' בא אחכ.....
כוכבית נשמעת לך מסכנה? דוקא נהנתי השבוע מארוחה נפלאה במסעדה יפה עם שם שנשמע לקוח משפת הזולו. המסאג' בא אחכ.....
ל לי2014 New member 19/1/15 #4 לפני שבוע קניתי נעלי ריצה שחשקתי בהן המון זמן וכמובן שמאז אני מתלהבת ולא חוסכת בפעילות גופנית. כל אחד והתענוגות שלו(;
לפני שבוע קניתי נעלי ריצה שחשקתי בהן המון זמן וכמובן שמאז אני מתלהבת ולא חוסכת בפעילות גופנית. כל אחד והתענוגות שלו(;
ה האהבה היא פרח New member 19/1/15 #5 בגדים, קוסמטיקאית, בושם, שמיכת פוך חדשה מצעים חדשים, הלבשה תחתונה חדשה, דיסק חדש של קובי אפללו, וברגע זה ממש חזרתי ממסעדה ממש טובה.
בגדים, קוסמטיקאית, בושם, שמיכת פוך חדשה מצעים חדשים, הלבשה תחתונה חדשה, דיסק חדש של קובי אפללו, וברגע זה ממש חזרתי ממסעדה ממש טובה.
W winston is back New member 22/1/15 #9 לאחרונה נשמע לא טוב... אנחנו מפרגנים לעצמנו בכל הזדמנות.     טוב נו - זה כשיש עם מי