פינת הפרגון...

levshavur

New member
פינת הפרגון...

שלום לכולן/ם
מכיוון שאני לא רואה שמישהי/ו כתב/ה פה, החלטתי לקחת יוזמה, ולפתוח שירשור של פינת הפרגון, שלדעתי הרבה זמן לא הייתה פה...
אז אני רוצה לפרגן לטינה על כול הכתיבה שלה פה,
לפנס, ולבעיטה, על התהליכים שאתן עושות בחיים
ולכול אחת ואחד מכם שמוצאים את האומץ להיכנס, ולשתף...
ומכיוון שעכשיו שבוע הספר אז אפשר לפרגן גם לסופר/סופרת שאהבתן/ם במיוחד ...

אני מחכה בכיליון עיניים לפרגונים שלכן/ם...
לבשה.

כל הכבוד שהחלטת לקחת יוזמה לפתוח את הפינה

מפרגנת לפנס על כל ההתמודדות, מפרגנת לאישה בתוך אישה או ילדה בתוך ילדה (שכחתי את הכינוי, אבל אני אוהבת אותה) כי ככה בא לי, מפרגנת לטינה שמצדיקה את האדמומיות שבשמה, ומפרגנת המון לעצמי על כך ששמי מתנוסס על גבי ספר שהגהתי. סוף סוף רואה פרי לעמלי. מרגש.

TinaBa

New member
תודה לך יקרה

עדין מחכה למסר הזה ממך...

חושבת עליך

levshavur

New member
שמחה לעשות את זה

אור שלום,
אני שמחה בשבילך על הספר. אם תרצי לשתף אותי במסר באיזה ספר מדובר אני מאוד אשמח.
לבשה.

תודה

תודה לבשה
תודה אור
אור-מעריכה את החיים שאת ממשיכה ועושה בהם מה שאת יודעת.
חבל שפחות שומעת ממך אבל מקווה שטוב לך.

TinaBa

New member
מקווה לא לשכוח אף אחת-

פנס, מחזקת אותך בתהליך הקשה שאת עוברת. את עושה עבודה קשה מאין כמוהה ואני מלאת הערכה.
קולדון, על התמודדות עם האתגרים שניצבים בפנייך עכשיו (ובכלל) ועל זה שאת לא מוותרת על ליצור חיים טובים עבורך (מתי התחרות??? שיהיה בהצלחה!!)
בעיטה יקרה, על היצירות המדהימות שאת יוצרת מתוך הכאבים הכי גדולים. על זה שאת מוציאה החוצה לעולם את הפגיעות ומפנה לעצמך מקום לצמיחה.
2b mind- על מי שאת. עבורי ועבור אחרים. מחזקת אותך בתוך השבר הגדול שמתרחש עכשיו. (אני פה! תמיד)
שישמים- שאת מפנה מקום לאהבה, שאת מתמסרת שוב לטיפול... ובעיקר על דברים שנתת לי והולכים איתי בעולם הכאוטי הזה.
someone- על זה שאת נותנת לעצמך לכתוב פה את הכאב והיאוש. נשמע שקשה מאוד. תמשיכי?
אורצ'וק- על זה שאת ממשיכה להתמודד ולא מוותרת, וסוף סוף זוכה לראות תוצאות בשטח לעבודה הקשה שלך. מאמינה בך!
לבשה, על זה שאת ממשיכה לנהל את הפורום למרות הקשיים, משקיעה הרבה משאבים בנסיון לעזור ולתמוך.

levshavur

New member
אני שמחה תמיד להיות פה...

טינה יקרה שלום,
אכן לא קל לתפקד במצבי הנוכחי, שיש כול כך הרבה דברים שאני לא יכולה לעשות בעצמי, וכול כך הרבה דברים שאני לא אמורה לעשות כרגע (כמו להפעיל את יד ימין או להרים דברים) אבל אני ממשיכה לתפקד למרות כול הקשיים, אתמול לדוגמה הייתה לי הופעת סיום קורס באוניברסיטה קיבלתי פידבקים חיוביים (אולי מחר אכתוב משהו מסוים בקשר להופעה הזו, כי נראה לי שאולי זה בכול זאת שייך לכאן ברמה מסוימת) זו גם הסיבה שלא הייתי פה אתמול. חזרתי עם מגרנה כול כך נוראית שצנחתי לישון, לא הייתי מסוגלת לפתוח את המחשב.
תודה על הפרגון, והוא משמעותי לי מאוד...דווקא כי קשה...
לבשה.

למעלה