פינת הפרגון

פינת הפרגון

בטוויסט מפתיע: יום שני, כי מחר אני לא יכולה להיות כאן due to ענייני בריאות.

לכל החדשות (וגם לישנות) - פינת הפרגון היא מקום נהדר לכתוב בו את כל המילים הטובות שיש לכן לומר לאחרות מהפורום בעקבות מה שהן כתבו / עשו / היו בשבוע האחרון. היא מקום נהדר לשים
, לשמח, להזכיר ולזכור. כדאי לכן!

מתחילה

ואוי ואבוי אם אחזור מחר בלילה ואגלה שאני היחידה

(סתם, נו)

אור, היה מאוד טוב לראות אותך במפגש. אני גאה בך על ההגעה למרות שאת בתקופה לא קלה ומקווה איתך לימים פשוטים יותר. תנסי לנשום ולהקל עלייך שם, למצוא דברים בריאים שיעודדו אותך.
פיונה, תודה רבה על חצי הטיול שהיה לנו יחד בתל אביב. היה מצחיק (כי את נהדרת) ומשמח לראות אותך בבריאותך!
גרניום, תודה על התגובות החכמות שלך לי ולאחרות. הן מזיזות הרבה דברים בעולם שלי לכיוונים מבינים וכהמשך לזה, בריאים יותר. ת ו ד ה. הצטערתי לקרוא על הפרידה (הזמנית) ומקווה שאת מצליחה גם להאחז בידיעה שעשית את הבחירה הכי נכונה בשביל עצמך וכתוצאה מזה, גם בשביל שניכם. הרבה אהבה.
hory, היה מאוד נחמד לגלות את הפרצוף האמיתי והיפה מאחורי התגובות החכמות והמושקעות. לא דיברנו כמעט אבל נגעת לליבי.
בעיטה בבטן, מגניבה אחת! את עושה עכשיו דברים לא פשוטים ו*גדולים* בשביל עצמך. הרבה הערכה.
חורה, אפשר להסתפק בלומר שאת מקסימה וטובת לב? היה טוב להכיר אותך

נו לונגר. אני מבינה כמה אבודה את מרגישה עכשיו וכמה באמת אין לך מושג, אבל כמו שאמרת לי פעם, הלוואי שפשוט תעשי. (נכון, לא פשוט, ואולי אני צריכה בכלל לעבור לשרשור שלך - יופי, שישמים - אבל הלוואי שפשוט תעשי). בלי לחשוב הרבה. את מאוד קרובה לזה. את כבר יודעת שאת צריכה יותר עזרה משיש לך. כל אהבתי.
PantherettePitz - אפשר לקרוא לך פיץ? זה מסבך את הפרגון משהו - בהצלחה בדבר הזה שאת מחכה לתשובה בו.

פנס, אמיצה שהעזת. היה טוב לראות אותך בחיים שמחוץ לוירטואליה.
ו-ורה, בגלל שהצחקת אותי אתמול כהוגן. וגם סתם כי בא לי. וגם כי את לא מגיעה למקומות

hory0

New member
את יקרה..

תודה לך.

(מקווה ומצפה שייצא לנו לדבר יותר בהזדמנות אחרת..)

2b mind

New member
מפרגנת ל...

hory0 וכמהאפשר על הסבלנות וההשקעה בכתיבת תגובות תומכות אמפטיות, מחממות לב. לא מובן מאליו ומוערך פלוס פלוס.
ועוד יותר מוערך ששתיכן הצלחתן גם לפנות מקום לעצמכן היום/אתמול כאן, ולפתוח הודעה שעוסקת בכן (כל אחת בנפרד כמובן). השילוב של להיות עבור מישהו אחר ולא לשכוח את עצמך. אתן אדירות

hory0

New member
מדהימה שאת.

וזה מעניק לי המון כרגע.

תודה לך יקרה שאת!

כמהאפשר

New member
חסרת מילים- מול המילים..

תודה.
תודה שראית אותי.
תודה שמצאת בך את המילים, את הזמן, את המקום לשים לב.
לומר.
לפרגן.

תודה.

במקום הזה, שכל כך משתוקק לתשומת לב,
שפעל כל כך הרבה זמן במעשים "בשביל" תשומת לב, בשביל לזכות בתשומת לב(לא רק שליליים- אלא גם טובים, אך מתוך מניע)
כאשר עושים מהלב, כאשר לרגע שוכחים לשאול את עצמי האם זה מתוך מניע, כאשר לרגע שוכחים לפקפק בעצמי וכאשר הפרגון מגיע ותשומת הלב מגיעה-
אני לא מוצאת את המילים.

תודה על הפרגון על משהו שאני לא ראיתי..
על כל החלק האחרון.

תודה לך.

למעלה