פינת הפרגון מקדימה ביום כי מחר יש לי עבודה להגיש. לכו על זה
פ פרח נובל2 New member 13/8/12 #2 מפרגנת לעצמי הצלחתי לשרוד שבוע באשפוז!!!! זה הדבר הקשה ביותר שעשיתי בחיים שלי!!! כל יום הוא סיוט חדש... כל כך קשה ורע לי רע לי כל כך
מפרגנת לעצמי הצלחתי לשרוד שבוע באשפוז!!!! זה הדבר הקשה ביותר שעשיתי בחיים שלי!!! כל יום הוא סיוט חדש... כל כך קשה ורע לי רע לי כל כך
ש שישמים אחרים New member 13/8/12 #3 מצטרפת לפרגון רוצה לספר מה קשה לך? מה כל כך רע? אולי תפתחי הודעה משלך ותספרי מה שלומך? מה קורה באשפוז? איתך.
מצטרפת לפרגון רוצה לספר מה קשה לך? מה כל כך רע? אולי תפתחי הודעה משלך ותספרי מה שלומך? מה קורה באשפוז? איתך.
S someone343 New member 14/8/12 #4 פרח יקרה שלנו אני גאה בך! על האומץ, ועל ההתמודדות עם הפחדים והעשייה הטובה למען עצמך! מבינה שקשה לך, ורע, אבל את מתמודדת! ואת חזקה ומדהימה כל כך!! אנחנו כאן תמיד איתך , שולחת חיבוק חזק!!
פרח יקרה שלנו אני גאה בך! על האומץ, ועל ההתמודדות עם הפחדים והעשייה הטובה למען עצמך! מבינה שקשה לך, ורע, אבל את מתמודדת! ואת חזקה ומדהימה כל כך!! אנחנו כאן תמיד איתך , שולחת חיבוק חזק!!
S sanest New member 14/8/12 #5 פרח מקסימה מפרגנת ממש!! מקווה שתמשיכי לשרוד שם ושיעבור לך בקלות. כל הכבוד