פינת הפרגון

פינת הפרגון

קדימה קדימה, יום ג' הגיע

מפרגנת!

לפרח פורח (לא פרח נובל!) על זריקת המשלשלים לפח - כל הכבוד!

לשישמים אחרים על התגובות הכל כך רגישות וחומלות כאן בפורום ועל ההתמודדות בכלל.
לקולדון על הצעד האמיץ, הכואב וההכרחי. מאמינה בך.
לגרניום האמיצה - על התהליך שאת עוברת.
לקלסטיק - על האופטימיות והחמלה שאתה מפיץ בפורום.
לרחלי - כי את את, וזה אומר הכול.
לעצמי - שאני לא נשברת גם כשאין לי מאמנת בתכנית, ועל כך שאני לא מוכנה לסבול שוב את ייסורי הגמילה הכל כך קשים מהחומרים הממכרים שלי (=האוכל), ובינתיים מצליחה איכשהו להחזיק מעמד, ועל כך שחזרתי לקבוצות אחרי שהתחלתי לזייף ולוותר לעצמי, ועל כך שאני עדיין ממשיכה לחפש מאמנת ולא מתייאשת מכך שעד כה לא מצאתי. וגם על יותר יכולת לראות ולהרגיש אחרים ולא לראות כל הזמן את עצמי במרכז. וגם על הטיפול בביוב הסתום... כל כך קשים לי דברים כאלה...
יהיה טוב...

lital172

New member
מפרגנת באהבה

לדניאלי שלנו... כל תגובה שלך כל כך עוזרת ועושה הרגשה חמימה. כל כך תודה על זה... מפרגנת לך על כל מה שאת משיגה לעצמך. כל החוכמה, העשיייה... אין לי מילים פשוט. וגם לקבל החלטה לא פשוטה ולדעת להרפות גם אם ממש אוהבים.... מזל שיש אותך כאן...

לגרניום.. למרות כל הקשיים את נותנת לעצמך הזדמנות אמיתית להחלים... כל הכבוד שאת מנסה. כולנו איתך כמובן. הלוואי ובקרוב תשתפר הרגשתך... ותסללי דרך יפה בשבילך לבריאות... |נשיקות|

טינה... למרות כל מה שעובר עליך ואת בסערת רגשות. את מתמודדת כל כך יפה... איך את מחפשת את הטוב ועונה לעצמך... ומכינה לעצמך סביבה תומכת שאת מרגישה שאת קצת מועדת... בחיי שאני כל כך גאה ומעריצה אותך על זה.. תמשיכי להתמיד.. הכוח בידיים שלך...

למעלה