פינת הפרגון

ומגיבה לעצמי

(נחמד הסיפור הזה!)

הילה, בהמשך לפרגון מלפני שבועיים - שמחתי מאוד לקרוא על הטיפול באג"ם. מאחלת לך תהליך בונה ומקרב לעצמך שבסופו החלמה, ומאמינה בך מאוד. תשמרי עלייך עד שהוא יתחיל, טוב?
לבשה, על הטיפול בעצמך בתקופה הזאת, על זה שאת עושה דברים שאת אוהבת וגם - באיחור משמעותי, אבל שמתי לב שלא אמרתי על זה מילה והצטערתי - תתחדשי על מכשירי השמיעה! הצליחו להתאים לך כאלה שאת יכולה לכוון בעצמך? אני מאוד מקווה שכן...
נטע, על ראיון העבודה והגישה החיובית (לראות את הטוב בזה בלי שישנה אם התקבלת או לא זה מאוד לא מובן מאליו).
נו לונגר, טוב לראות אותך פה, ומעניין ועוזר לקרוא אותך. יש לך מילים חכמות ונוגעות ללב. את לא כותבת עלייך כמעט ואני מקווה שעוברים עלייך ימים טובים או לפחות מחלימים, ושאת שומרת עלייך ונעזרת אם צריכה.
קאס3, על המילים שאת מוצאת בימים האחרונים כדי להסביר את עצמך, מה את חושבת ומרגישה.
2b mind, שימשיך ככה. אמן גם ממני

טינה, שמהמעט שאת כותבת אפשר לקרוא על ההתמודדות הגדולה והאמיצה של הזמן הזה. גם אני גאה בך מאוד (מותר למרות שאנחנו לא מכירות, נכון?).
גרניום, רגישה, מכילה וטובת לב גם בתקופות של פחות מילים... חיבוק שלוח מארץ הקודש. אני חושבת עלייך בהרבה תקווה ואמונה.
וחלומות, שמשתחררת היום מהאשפוז - מאחלת לך שתמשיכי להחזיק בכל הדברים שהשגת שם, להחזיק בך.

ומפרגנת, תמיד, לכל מי שעושה דברים בשביל להביא את עצמה למקום טוב ובריא יותר.

levshavur

New member
שישמים אחרים

שלום לך
פילטר עדיין
מכשירי השמיעהה אכן יותר טובים כיי אני יכולה להחליף בטריות לב ד ולא צריכה לבקש ימאנשים זרים...את הפילטר עדיין הבעל שלי צריך לנקות...
אם יש לי שגיאות הקלדה זה כי האותיות במקלדת התכווצו כל כך שאפילו אני בקושי מסוגלת לקרוא ...
לבשה

No longer

New member
אני באמת מעריכה.

לא מרגישה ראויה לזה, עם השתיקה הארוכה ארוכה שלי, אבל הכוונה נוגעת לליבי מאד. את מקסימה, ממש, ממש. משתדלת לשמור עלי בתוך כאוס לא קטן.
שולחת לך מסר עם שאלה.

שלחתי תשובה.

אני עומדת מאחורי מה שכתבתי בעקשנות אופיינית (ורבה. בחיי). ואני חושבת שלפעמים, כשלא מרגישים ראויים למילים טובות זה בדיוק הזמן לקבל אותן. את מקסימה בעצמך. תחזיקי מעמד שם.

TinaBa

New member
תודה

שאת רואה אותי למרות שאני דיי מסתתרת.
מרגש מאוד
(ובטח מותר למרות שאנחנו לא מכירות)

בטח שהכרתי את אסיה. אותה הכי אהבתי

אבל אני לא מכירה את הביטוי שכתבת פה. ממנה אני זוכרת את "דוואי" ואת "טק"

תודה

הטוב הוא שאני מתחילה קצת לצאת מהאינרציה ולעשות משהו לכיוון שינוי. לכן אני רואה בזה דבר טוב בלי קשר לתוצאות הראיון. (והיום גם הייתי בעוד אחד שגם הוא לא נראה שהיה כל כך "מוצלח" אבל מכל דבר לומדים)

Hilla1987

New member
אוי מקסימה שאת!!!

ריגשת אותי נורא!!! (באמת, עמדה דמעה קטנה בעין...) תודה לך על האמונה ההקשבה והתמיכה. משתדלת לשמור על עצמי עד כמה שניתן

פרגונים ולישון

לחלומות של אחרים, שסיימה כברת דרך ארוכה ומשמעותית בתהליך ההחלמה, זה הזמן להעיז ולחלום את החלומות שלך, ולצאת להגשים אותם...
לTinaBa. כל רגע של להיות בתוך התהליך הזה הוא משמעותי. הוא ניצחון קטן. אני גאה בך.
לנטע, על הראיון, ועל האמונה בעצמך- כיף לשמוע אותך ככה, מקווה שתתקבלי
.
לשישמים על הפניה לדיאטנית, על קצת יותר דאגה לעצמה, ועל כל הדאגה לכולן כאן.
לסאפוואר על החלטה חשובה, מקווה שתצליחי ותבצעי.
לאלומת האור להחלמה מלאה ומהירה.
לביעטה בבטן שעשה לי כל כך כיף רק לראות את הניק שלך כאן.

למעלה