פינת הפרגון

levshavur

New member
פינת הפרגון

שלום לכולם
מכיוון שלא ראיתי את פינת הפרגון אז אני פותחת אותה...

אני רוצה לפרגן לכל הפורום ובמיוחד את התמיכה שקיבלתי אחרי הפטירה של אמא, תודה!!!
ואני מקווה שתשרשרו את הפירגונים שלכם
לבשה

קולדון

New member
צודקת לבשה!!

אני רוצה לפרגן ללבשה על פתיחת הפינה

וחוץ מזה לשלוח לך חיבוק גדול... את עוברת תקופה מאוד לא פשוטה. תשמרי על עצמך!

פרגון לרחלי המהממת על העדכון החודשי (תהיי בריאה!!!)

פרגון גדול לאלומת האור, על ההשתתפות הרבה בפורום ובתגובות לכולן, מחמם את הלב לקרוא

אני נאבקת בדחף החזק להגיד לך שלא

זה לא מגיע לי, מי אני בכלל, וזה.
אז פשוט תודה. באמת
.

פרגונים.

ללבשה, על האכפתיות, תשומת הלב לאחרים, על שפתחת כאן הודעה משלך למרות שאמרת שזה קשה לך לתפוס מקום. יש לך הרבה מקום (לא רק אצלי, אני בטוחה). הצטערתי לשמוע על אמא שלך ואני מקווה שעם הזמן יהיה קל יותר, ובינתיים, תשמרי על עצמך מאוד.

גרניום, שמחתי לקרוא על שלומך המשתפר ואני מפרגנת לך מאוד על כל מה שאת עושה בשביל שיהיה לך טוב יותר. שיהיה טוב יותר

רחלי - על הסיכום השבועי, ההשקעה בפורום, אבל בעיקר על המילים החכמות והתובנות שאת אומרת פה לכולן. מעידה עליי שהרווחתי הרבה מהדברים שלך, גם אלה שלא היו לי, ותודה ענקית על זה.

לטינהבה, אני מפרגנת על ההחלטה להתאשפז וגם על זה שאת שם. מאחלת לך מכל הלב שהעבודה הקשה שתעשי שם תהיה פתח לחיים פשוטים הרבה יותר.

חלומות, על השחרור המתקרב והדרך שעשית באשפוז. מדהים לקרוא אותך מתמודדת כל כך, רואה בעיניים צלולות את מה שקורה לך ובוחרת להיות יכולה לזה.

וקולדון! כי את מנהלת מצוינת, וכיף שאת, חוץ מזה שפעם פעם כתבתי פה הודעה אחת בכינוי אחר והמילים שהגבת לי עליה חקוקות בי ממש (אני משננת אותן והן חלק בלתי נפרד מההחלטה שלי להיות מטופלת). לא אמרתי תודה אז כך שאני אומרת עכשיו. תודה. וגם על הריקוד ההוא על העמוד. מרשים!

פירגוניישן

לעצמי- כי אני סוף סוף מסתכלת לעצמי ישר בפרצוף
למנהלות היקרות שלנו , פשוט על זה שאתן כאן
לטינה- על ההתמודדות שלך כאן.עכשיו קשה ורע. אבל מכאן אפשר רק לעלות.
לסנגו אהובתי- עשית עם עצמך עבודה כל כך מדהימה.. מתה עלייך

TinaBa

New member
תודה

למרות שקצת מצחיק לענות לך פה במקום פנים אל פנים...

למעלה