פינת הפרגון של אמט

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
פינת הפרגון של אמט

לאחר בירורים ושאר ירקות מצאתי כי ידידי חברי ומנהלי הייקר מי אם לא {כולם לעמוד} לירוי 26. הוא בחור מקסים, שנון, מדליק
ועל רחבת הריקודים הוא לוהט ומלהיט
את הדגש|ישבנו הסקסי| הוא יודע לנענע ובלי לחשוב פעמיים הוא מוסיף לו חיוך .......
כבר אמרנו מיליון דולר $$$$$$
הוא עצבני.....
אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כמה זה יפה לך מותק... אך שתיי מילים יפות ונעימות מרגיעות אותו כאילו שתה בקבוק רסיו שלם אז חומד אני מגדיש לך את פינת הפרגון כי אני אוהב אותך, מתגעגע אליך, רוצה שתבוא לבקר אותי (ח'ברה כולם להירגע, אני עדיין מאוהב בקוקי שלי) אין מה לעשות צריך מדיי פעם ללקק לבוס במיוחד אחרי שהוא ציווה עלי "אמט!!! כשאתה מדבר איתי, תדאג להיות על הברכיים על הלשון בחוץ" ואני תמים שכמותי יכול לסרב לזה (הייתם רוצים). אז גם אתם חברים יקרים מוזמנים לפרגן למנהלנו הייקר ואחרי הכל חבר ייקר להעלות לו....(תרגעו)....את המצב רוח אני את שלי כבר יעשה מאחורי הקלעים אז לירוי מתוקי בונבוני שיהיה לך בוקר נפלא ומקסים (מי אמר שאני לא אוהב אותו) "עכשיו נראה אותך מתלונן".!!!! אמט

לירוי, ה-../images/Emo42.gif של הפורום

איך אוכל שלא להסכים עם ידידי המקסים אמט
ראיתם איזה יום מדהים היה אתמול, נכון? שמש האירה את היום וחיממה את הלב, במיוחד לכבוד היומולדת של עוגי
המתוק. אז רק שתדעו לכם שהשמש החווירה לעומת החיוך המדהים של לירוי
לראות את לירוי בצהרי היום זה הדבר הכי טוב שקרה לי אתמול
העיניים הזכות, הפירסינג המדליק בגבה, החיוך שובה הלבבות
ו.. אין אין אין על התנועות המגונות
של לירוי כשהוא שומע איזה שיר טוב של קיילי או סיפור מדליק
על חייהם הפרטיים של אחרים... (סומסום, תירגע! אתה כבר יודע לאילו תנועות אני מתכוונת - קיבלת הדגמה ביום חמישי)
חולה עליך, לירוי!!!!!!
לפינת הפירגון הזאת אני סופר-מפרגנת! (אמט, קבל ח"ח ובוסה על הפינה החדשה
)

daniel365

New member
מצטרף למפרגנות...

למרות שדאגת לי בסופ"ש כי שכחתי מהעולם (אבל לעולם לא ממך!) אני חולה עליך כי אתה פשוט נפלא - ואני יודע שאתה מסמיק ואומר לעצמך: די, תמשיכו... קיצר מותק - אתה נשמה טהורה!

guy1974

New member
פינת המפרגנות ../images/Emo6.gif

מותק אין לי הרבה מה להוסיף תמשיך להסמיק לך...

Liroy26

New member
|מסמיק לי באלנגנטיות| ../images/Emo9.gif

תודה לכולם ולאמט שבאמת, אבל באמת שלא היית צריך!

amet

New member
לא הייתי צריך ../images/Emo12.gif

לרגע חשבתי שאני על סף פיטורים לא הייתה לי ברירה ודרך אגב ציפור שיר לחשה לי כי יש לך משהו מתחת לרכב זה עוד לא נגמר ו.....שאני לא אספר לחברה על אתמול שטרקת לי את הטלפון בפנים אני פשוט לא אספר מותק שיהיה לך יום מדהים
באהבה אמט

Liroy26

New member
ולמה טרקתי לך את הטלפון

בוא נספר את הסיפור המלא - לירוי חזר אחרי יום עבודה מפרך + 4 שעות ב"הפוך על הפוך", הראש עדיין התפוצץ לו מהלסבית שכמעט גרמה לעור התוף שלו לבצע חארקירי בעצמו. אמט מחליט שיהיה נורא משעשע לעבוד על לירוי בטלפון ובקול ערסי כבר מודיע לו שמחר יתפוצץ לו האוטו. לירוי שהוא חסר סבלנות מטבעו בכלל ואחרי הקבוצה בפרט החליט לנתק את השיחה. מה, לא לגיטימי??

למעלה