פינת הפרגון בשבועית

פינת הפרגון בשבועית

היא בלונדינית קטנה ומלאה, עם חזה שאי אפשר לפספס היא אוהבת לצעוק ולצרוח גם כשהיא מדברת, כאילו הייתה אוחצ'ה לתפארת. היא גאה ומתגאה - היא אחת ויחידה את הציצי היא חושפת ולרוב היא לא מוצצת. כן אני מדבר על אנאהל האחת והיחידה שבסופי שבוע אין לה מחשב אז בואו ביחד כולנו נעשה לה סוף שבוע רוטט ומעורר סוף שבוע שכולו יהיה ......... אנאבלוש אני מקווה שהתמונה הזאת |משמאל| תעשה את שלה להזמנות חייגי ............אלי. שיהיה לך סוף שבוע פיגוזי |יאמי| מלא באהבה מתוקה קטנה ושמנמנה

אוףףףףףףףףף מה יהיה

זה לא מתחלף משום מה איפה קוקי שיציל אותי מזה. לירוי כבר מקחת עשר פעם,משום מה לא משתנה לי היוזר ניים מקווה שעכשיו כן. אז אם כבר עד הסוף.....

amet

New member
הצילוווווווווווווווווווווווווווווו

אווווי הגברים האלה מה שהם יכולים לעשות לי אנאבל ממוש מצטער על הלאגן אבל נראה אני אפסיק כאן על כל החתיכים האלה נראה לי שאני זה שצריך עזרה כרגע
קוקווווייייייייייייייייייייייייייייי בוא מהר הביתה

יששששששששששששש הצלחתי

יורת נכון קוקי שלי עם האנרגיה שלו שיחרר אותי ליורי מותק אני שוב מתנצל על כל הבלאגן ואם הכל בסדר למה לא להמשיך בחגיגה אנאבלוש תראי מה מחכה לך בבית, הדואר כבר הגיע.

amet

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo12.gif

לא יודע מה קורה לא יודע אם זה מצליח או לא אמט התייאש.

amet

New member
שמתם לב שכשאין תמונה

זה בסדר וכשיש תמונה זה לא בסדר מישהו מוכן להסביר לי את התופעה

אמט, אם תמשיך להשתולל פה בניסויים,

אני עוד אגייס אותך לחברה שלי, לעשות עבודת QA... [להיות איתי מינימום 10 שעות ביום - לא תוכל לעמוד בזה... אתה מוכן להשתתף בניסוי? מוכן להשתתף בניסוי?]

מוכן ללכת עד הסוף כמו תמיד

ואת יודעת מה אני מנסה שוב והנה לך עוד תמונה רק שלא יקפוץ הזדיין הזה של שרון מטבעון עלאק.

amet

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין לי כוח לזה שמישהו יעזור ליייייייייייייייייייייייייייייי הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

dvash3

New member
לא שכחת משהו ??

את הצחוק הממכר של ענאבל, שמחייב אותך לחייך חזרה
בראד פיט רק בשבילך

amet

New member
לרגע חשבתי שגם אתה נדבקת

איזה כייף לך הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קוקי תביא לי את הרסקיו. דחוף

למעלה