פינת הפלייליסטים

Funky Giraffe

New member
פינת הפלייליסטים

מעכשיו במקום לעשות שיר השבוע - תגלו את המוזיקליות שבכם ותספרו איזה אלבומים שמעתם אם שמעתם, איזה שירים שמעתם ושמעתם בטוח, כמה של הדג אם של הדג, כמה לא של הדג, למה, איך, מה אתם אוהבים וכו' של הדג: כל המנאייק לייב לא של הדג- אז ככה: אלבומים - Reel big fish - Turn the radio off סינג סונג סון - לא כל יום פורים Yellowjackets - Shades Yellowjackets - Samurai Samba Yellowjackets - Star trek 4 Sound track השמחות - השמחות בכלל רציתי לציין שדווקא בקיץ כבש אותי ג'אז של יום סגריר מצוי... והלהקה צריכה להיות ממש טובה בשביל זה, חבל על הזמן - אתם חייבים לבדוק אותם אם אתם אוהבים שירים - Limp bizkit - Head for the barricade (המוכר לציבור גם כ - Stick'em) Fatboy Slim - Rockafeller Skank - קטע אלמותי עם מעברים נפלאים!!! שמעון בוסקילה - לא מוותר - התעוררות מחודשת אחרי כמה חודשים עם הקטע הזה בו יוסי פיין מוכיח שהוא יודע לעשות חאפלה כמו שצריך

RESTO

New member
שלי

pr trooperz מתוך הזוהמה החיים עושים אנשים קשים -רוצה להרגיש ?! של טאבו + mc שירי - נסיכת המקרופון וכל מיני אפרת גוש היהודים אביב גפן ועברי לידר..

shiroo

New member
אמממממ

המכונה...של הדג...:) לא של הדג- היהודים אנפלאגד או איך שלא כותבים את זה בית הבובות -מדפים הפסקול של שיער וקצת מכל מיני דברים שאני לא זוכרת המשך שבוע קסום !

שלי, אלא מה.

הדגנחש. הממ לא שמעתי המון המון השבוע, דווקא היום אני מתכננת לשמוע את חומר מקומי
|אבל תדעו שחברות שלי התחילו ללכת ברחוב ולזמזם "הדג נחש עושה היפ הופ ציוני"
| מה שכן חרשתי זה קוסעממק ומה נעשה ועוד כמה. לא של הדג. בית הבובות בוטן מתוק פאנסט מוש בן ארי אתמול שמעתי את הראשון של מוקי והממ. נראה לי שזהו.

Gil shaDy

New member
אמממ...

A MAR SOUND-SERIOUS TIMES - לחובבי הרגאיי והמיקסטייפים, מיקס מצויין ויחודי הכולל ספיישלים של ההרכב המופלא. איי מאר כבר הוכיחו שהם מהסאונדים הלא ג'אמייקניים הטובים בעולם, וחזרו ארצה(הם
) מלונדון שבוע שעבר, שם הם נתנו המון כבוד לישראל בפסטיבל הרגאיי החשוב שנערך שם. המיקס נע בין פאונדיישן רגאיי וארלי וייבס(רגאיי מתון ושורשי יותר) לרוטס עדכני על גבול הראגאמאפין. מפציץ! קנגרו-הקנגרו - אלבום הבכורה המדהים של ההרכב הזה. באמת שאין לי מילים מיותרות. אולי כשיהיה לי כוח לכתוב ביקורת
FUNSET-LIVE RAGGA PUMPKIN - אלבום מופלא, קצת הזוי אבל לחיוב. פשוט כיף לי לשמוע אותו... וזהו, האמת שאין לי כל כך איפה לשמוע ואיפה לנגן, אז זה ברובו מה ששמעתי בזמן האחרון חוץ מרדיו רדיו רדיו והרבה. שיהיה בכיף :))

אממממממממ

אלבומים: פורטיס-פלונטר דיסק חובה בכל בית! אלג'יר-מנועים קדימה כנ"ל הדג נחש-המכונה של הגרוב כנ"ל שירים: נושאי המגבעת-חרשתי את הבא בתור הוא סוס רוקפור-מכונת הזמן ושוב לא שקט יובל בנאי-נפגש במאי ומכת שמש יציאת חרום-אהבה אחת סטינג-ENGLISHMAN IN NEW YORK ובטח עוד!

chen2408

New member
אני

שומעת הרבה את אפרת גוש וKEANE= להקה מעולה! הדג לא יצא לי לשמוע השבוע... ואני לא יודעת למה, אבל נדבקתי בשיר המפגר הזה של שורטי... :)

super music1

New member
ככה

שירים שמעתי מילון אבל ממה שאני זוכרת זה: לא של הדג-ביחד לאלף את הסוררת מלאמלא של אמינם אני לא זוכרת ת'שמות ילד רחוב-סאב והצל חי מיום ליום-סאב והצל תקווה-סאב והצל לא נפסיק לחלום-מוקי של הדג-כל המנייאק בהופעה המכונה של הגרוב ואלבומים- המכונה של הגרוב, שירי מימון, ותאקט אול סטארז

8Rastafairy8

New member
אני לא אציין

של הדג כי אם אני פה אז נראה לי מיותר אבל אני כן אציין דיסקים מעולים שקניתי לאחרונה. ממליצה בחום. The Essential-Simon & Garfunkel סינג סונג סון - לא כל יום פורים [יייאאוו איזה דיסק] CRIMSON KING - IN THE COURT OF THE CRIMSON KING The who - Tommy וזהו לביינתים.

למעלה