פינת הפיקים

• פותח הנושא niena
  • פורסם בתאריך

niena

New member
פינת הפיקים ../images/Emo63.gif

חבר'ה, מה קורה? זה שהפורום קצת יבש לא אומר שצריך להפסיק לפרסם/לכתוב/להמשיך את הפיקים שלכם! טוב... נחזור לעניניינו. כאן תכתבו:
בקשות להמשכים לפיקים שהתגעגעתם אליהם
פרסומות לפיקים/פרקים חדשים
רעיונות לפיקים שלא הייתם רוצים שיאבדו
וכול' וכול'. אה, וגם תמונות/ציורים שעשיתם לפיקים שלכם/שאהבתם בזמן שיעמוממכם (כולל בזמן הלימודים) יתקבלו בברכה גם כן.

niena

New member
פיקים אבודים ../images/Emo175.gif

אופיר- מה עם "האבירים הדיגיטליים"? את הולכת להמשיך את זה? ובכלל, לאן נעלמת?
מון וספון- מה עם דסטני? התייאשתם מהיובש? יש כאלה שמתגעגים, אתם יודעים (או שזאת רק אני?
)
יאנה וספון- מה עם שלכם? (שכחתי את השם שלו... יש לו בכלל שם?)
מיתר (את כתבת את זה, לא?)- מה עם הפיק עם הדמויות של דיג'ימון בתוך ארץ הפלאות? מתכוונת להמשיך?
מון- מה עם נוצות שחורות? מתגעגעים לפיק מאוד! (לפחות אני)
מישו- זוכר את הפיק שלך? הזה מלפני חצי שנה בערך (או יותר)? מתכוון להמשיך? את יודעת שיש לך רעיונות להמשך... (איתכם הסליחה אם שכחתי מישהו או התבלבלתי בין הכותבים. אתם רשאים לסקול אם טעיתי...)

niena

New member
אופס... סליחה על הטעות ^_^;

בבקשה ^_^ אני מקווה לראות פרק חדש בקרוב?

OFIRB9

New member
מזל שיש נשמה כמו נינה

טוב, כל הפרקים של האבירים נמחקו לי, ואני עובדת על חדש (החלטתי דרך חדשה לכתוב אותם והם יהיו בטח מעניינים יותר עכשיו) לא לדאוג הם יגיעו עד שיגמרו השידורים החוזרים... השאלה האמיתית היא עם יש קוראים?

niena

New member
קוראת אחת כבר יש לך

והיא מחכה המוןןןן זמן לפרק חדש. לא יהיה יפה לאכזב אותה. אוף.. חבל שהם נמחקו. התגעגעתי למריבות של נארו וטרוור...

מה?אני בת????ממתי??

מה זה את יודעת???? כן אני יודע וגם את יודעת ועוד מישהי יודעת אבל אני כבר לא זוכר אבל זהו זה היה הביקוש היחיד עליו כרגע אני עובד על סיפור אחר אני מנסה לחבר אותו לדיג'ימון אבל זה קשה איך אבירים(לא כמו של אופיר) יכלים להפוך לדיג'ימונים?????:? אם עוד אנשים ירצו שאני ימשיך אני יכתוב את ההמשך(מישו אחר ביחכלךל זוכר אותו?) אבל אני יודע שהוא היה כל כך גרוע שהוא אפילו לא הגיע למאמרים אז לא ניראה לי

OFIRB9

New member
אבירים?

כל הקטע של האבירים הדיגיטליים זה שהנשק שלהם הוא דיג'יכלי! חרב גרזן חץ קשת (לאחד יש חץ ולאחד חץ שימו לב זה לא אותו אחד) שתי חרבות סמוראי ומטה ומישו, אני רוצה סיפור שאתה כתבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niena

New member
אופס... התכוונתי *אני יודעת....

טוב, חבל... דווקא היה רעיון טוב.

Dark SpaWn

New member
בקשר עלי אם יאנה ומון...

את מון איבדתי,אני לא מיתכוון שאיבדתי את החשק לפיק או שמון איבדה את הרצון אני מיתכוון שאיבדתי את מון עצמה אני לא מוצא אותה ! ואני בינתיים לא ממש אם יאנה כי היא ניטלפלת עלי וגורמת לי טראומות פסיכולוגיות קשות...

niena

New member
חחח... אתה תמיד מצליח להצחיק אותי,

ספון.. חבל על דסטני.. תנסה לתפוס אותה מתישהו... יאנה? טראומות?

niena

New member
הוריי!!!

ופרקים חדשים? שכחתי את הפיק שלך... כלומר, הפיקים שלך. מה עם הפיק על העונה השלישית?

OFIRB9

New member
ביוטיפול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*שומרת את הציור*
איזה יפות הכנפיים! והוא גם די דומה לעצמו! קואיצ'י!!!!!!!! *אני ומיני הופכות לשלולית קפה שתיים סוכר* הו

למעלה