פינת העשייה הקטנה - הקאמבק

פינת העשייה הקטנה - הקאמבק

בוקר טוב כולם, היה נדמה לי שהפינה הזאת היתה די מוצלחת, ולכן אני שמחה לעשות לה קאמבק. אתם מוזמנים להציב לעצמכם מטרה יומית קטנה שאתם רוצים/צריכים לעשות היום - משהו מהנה, משהו שאתם דוחים הרבה זמן, פעילות שאתם כן אוהבים או לא אוהבים אבל צריכים לעשות. אתם מוזמנים לשרשר ולספר לנו עליה ולאחר מכן אם הצלחתם לעמוד בה.

meshi4

New member
המשימה שבחרתי

היא ניצול שעות הפנאי בצורה יעילה .כך שאספיק לעשות במשך השבוע את את כל המשימות שהצבתי לעצמי.מאחר ואני מרגישה שהתמכרתי למחשב והזנחתי פעילויות אחרות.המענין שרשמתי לי את השלבים להגיע לכך.הרגשתי חשש שלא אעמוד בזה.מצד שני המודעות לנושא גרמה לי להכין רשימת משימות[כפי שהציעו לי כאן]הלכתי למשתלה קניתי צמחים ועציצים .השקעתי עבודה ונהניתי מאוד.עשיתי משימות אחרות והיה לי סיפוק מהעשיה.כל כך רוצה לחזור להתנהלות שהייתי רגילה אליה ,בה שולבו כל הפעילויות שאוהבת לעשות.

משי, את מדברת על השלבים

בתוכנית שכתבת לעצמך למשך החודשים הקרובים? או על רשימת המשימות שעשית לעצמך כדי שתספיקי להגיע לדברים שאת באמת רוצה לעשות במשך היום?

mikel a

New member
גם אני קניתי שתילים במשתלה ../images/Emo13.gif

אולי באמת זאת תהיה המשימה שלי להיום - עבודות גינון בעציצים שלי בבית. השתילים כבר "מחכים" משבת.. ושיעור יוגה. מקווה לא לוותר ברגע האחרון. בד"כ התירוץ הוא עייפות למרות שהיוגה מעירה אותי ונותנת לי מרץ.

meshi4

New member
איזה כיף זה הסיור במשתלה?

השתילים מחכים משבת?בדרך כלל מגיעה עם השתילים .מיד מתחילה בעבודה.שותלת ,משנה מיקום וכו'.הנאה צרופה.אחכ' בימים הבאים לבדוק כל עציץ ועציץ איך הוא מתפתח.כיף כיף.

BlackJack1

New member
התכנון שלי

1.לסיים את המשימה של השבוע הקודם (מה לעשות שבוע יומהולדת זה שבוע עמוס אני מבקש!) 2.להתחיל במשימה הנוכחית 3.לעשות אימון אישי

הדס100

New member
../images/Emo12.gif אין לי משימות.

אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל אני לא מוצאת לי שום משימה! הייתכן?

KoSeMeT

New member
המשימה היומית

יש לי משימה יומית קבועה, שלצערי אני לא כל כך מצליחה לעמוד בה. המשימה שלי היא לחשוף בפני 10 אנשים שונים את המוצרים של העסק שלי או את ההזדמנות העסקית הגלומה בו. לצערי אני לא כל כך מצליחה לעמוד במשימה הזאת. ימים רבים מידיי עוברים לי בלי שעניינתי אפילו איש/ה אחד/ת במוצרים וכו' ובטח שאין על מה לדבר בקשר לקביעת פגישות איתם. ואם אני לא עושה את המינימום הזה- איך אני אצליח בעסק שלי? כרגע אני עובדת על שינוי גישה בקשר לעסק שלי אבל זהו תהליך שלוקח זמן ובנתיים אני צריכה להוכיח את עצמי בעסק הזה. גם לעצמי וגם לאנשים אחרים (משפחה וכו') כדי שאני אוכל להתקדם הלאה בדרגות בעסק וכמובן להתחיל לראות רווחים. כרגע אני רואה רק הוצאות. אז מה עושים? יש למישהו עצות איך מתגברים על הפחד הזה להתחיל בשיחות עם אנשים? היום דווקא התחלתי לדבר עם מישהי סתם ככה באוטובוס, אבל זה מאורע נדיר וזה קרה רק משום שמצאתי משהו שיכל להיות הגורם הפותח לשיחה (היה לה קעקוע על היד). אז איך גורמים לזה לחזור על עצמו, ולא משנה מהו הגורם הפותח? ההשערה שלי שזה יכול לשפר באופן עצום את הביטחון העצמי שלי ואת אומנות השיחה שלי. רעיונות?

אם באופן שוטף את לא מצליחה לעמוד

במשימה הקבועה הזאת, היא כנראה גדולה מדי בהגדרתה בשלב הזה. אולי תתחילי מהגדרת משימה קטנה יותר, נגיד - לחשוף את המוצרים לאדם אחד ביום, אבל להתחייב בפני עצמך לעמוד בזה. אחרי שזה כבר יהפוך לחלק מהשיגרה שלך, תוכלי להגדיל אותה. וגם לגבי התגברות על הפחד מפני שיחות עם אנשים, נראה לי שלפתח שיחה עם אנשים באוטובוס זה כבר שלב מאוד מתקדם. יכול להיות שיהיה יעיל יותר להגדיר לעצמך לא רק למי יתאימו המוצרים שלך אלא גם במי את בוחרת להתמקד בשלב הראשון, ומזה לגזור את האנשים שתפני אליהם. אם מתחשק לך לפרט קצת יותר, אני משוכנעת שיעלו כאן הרבה רעיונות.

KoSeMeT

New member
בהחלט ייתכן

שהמשימה הזאת קצת גדולה עלי. אולי באמת כדאי להתחיל יותר בקטן. בעיקרון אני יודעת שאני לא פונה לחיילות ולא לתלמידות תיכון, שלהם בד"כ אין כסף ומודעות לנושא הזה של בריאות וטיפוח העור. ניסיתי לפנות לרשימת המכרים שלי אבל כנראה שאמרתי דברים לא נכונים אז כולם כמעט לקחו ממני מספר טלפון, ואף אחד לא קבע איתי פגישה. לפרט יותר על המוצרים? או על מה?

קוסמת, קצת רקע על העסק שלך.

השאלה המקורית שלך היא איך מתגברים על הפחד להתחיל בשיחות עם אנשים, אבל קשה להתייחס לשאלה הזאת במנותק מהקונטקסט שלה, ולכן את צריכה לתת לנו קצת רקע - איזה סוג של מוצרים את מוכרת, כמה זמן את עושה את זה, באיזו גישה נקטת עד עכשיו ולמה את מתכוונת כשאת כותבת שאת עובדת על שינוי גישה.

יש איזה דבר שאת דוחה מיום ליום

כמו לסדר, לשלם או לעשות משהו דומה? או לחילופין אולי יש איזה דבר שאת חושבת עליו מדי פעם, שהיה יכול להיות נחמד לעשות, אבל זה נשאר בגדר מחשבות בלבד? לזה הכוונה.

הדס100

New member
אמממ....

יישמע ממש קשה להאמין, אבל אני לא דוחה דברים בדרך כלל. הדבר היחיד שעולה לי בראש זה לשטוף את החדר וגם זה לוקח לי 10 דקות גג. אבל...השנה כבר מתחילה ואוטוטו אני אתחיל בקיטורים על כך שאני צריכה ללמוד ולא לומדת... תנו לי כמה ימים.

michal24

New member
המשימה שלי להיום : להקדיש רבע שעה

לדמיון מודרך וחשיבה חיובית. גיליתי בעבר שזה עושה לי מאוד טוב, לעשות את זה על בסיס יומי, להתמקד במה שטוב, לשבת, לנשום עמוק ולחשוב על כל מה שיש לי להודות עליו, אבל איכשהו זה תמיד נשאר אחרון בלו"ז הצפוף, וחבל מאוד...

t32

New member
המשימה להיום

פגישה עסקית בערב , ספונג'ה ולצאת לריצה בפארק. אתמול המשימה כללה אפית לחם. מחר- אימון טאי צ'י. כל יום משהו קטן. לעצמי.

shushu10

New member
כמה טוב להודות.....

אני מתחילה את היום עם זה, ממש פותחת את העיניים ומודה. ויש כל כך הרבה על מה להודות. זוהי פתיחה נהדרת לעוד יום גדול. מומלץ בחום.

ובעניין הזה אני ממש מרגישה צורך

לספר על משהו שקראתי היום ב-ynet. לאחרונה אני מאוד מתעניינת במסמך אנושיים, אנשים שכותבים על עצמם ועל חייהם. ובמסגרת הזאת מצאתי מסמך בשם יומן המחלה של רונן פורת, שלפני ארבע שנים חלה במחלת ALS, והיום הוא משותק בכל הגוף, ולא מסוגל לדבר. ובכל זאת, לא ייאמן ממש - פרק שלם ביומן הוא מקדיש ליתרונות שיש למחלה שלו ומצב הפיזי הקשה שהוא בו הוא נמצא. לקרוא בהערצה ובתדהמה ולשפשף את העיניים. מסמך נדיר באופטימיות שלו, שממחיש עד כמה החיים הכל-כך פשוטים שלנו הם הם החיים האמיתיים ועד כמה כל אחד מאיתנו צריך להודות על כך.

למעלה