פינת העיצה

פינת העיצה

היום צפיתי בערוץ YTV שבלווין בתכנית Yבלילה. היום עלתה לשידור מישהי בת 17 וחצי שיש לה חבר כבר חצי שנה. היא סיפרה שלפני חודש חודשיים הם רבו ונפרדו לאיזה יום-יומיים. בכל מקרה, היא חשבה שהפרידה היא סופית. והלכה לידיד טוב כדי שינחם אותה, מסתבר שהוא באמת ניחם אותה, לפחות ניסה. היתה ביניהם נשיקה. עכשיו היא והחבר חזרו אחרי היומיומיים האלו בנפרד. והוא יודע את כל הסיפור ודורש ממנה שתנתק קשר עם הידיד. מה דעתכם
מה היא צריכה לעשות
לנתק את הקשר עם הידיד
לזרוק את החבר
מה

שׁזִיף

New member
אני חושבת...

שלא בדיוק לנתק את הקשר עם הידיד.. פשוט לבוא אליו ולומר לו תודה או שבעצם, לא תודה. ושהיא לא מתכוונת לעשות את זה שוב עם הידיד הזה, וזהו. לשמור איתו על קשר למה לנתק
יש לה בעיה שהיא נישקה את הידיד שלה, לא רק ידיד שלה אשם בזה. פשוט רק להשתיק את הרוחות ולהבהיר לידיד שכרגע הם חזרו ולא יהיה יותר מה שקרה ביומיים האלה...

TwelveEyes

New member
../images/Emo46.gif

מה זאת החוצפה הזו?! גם הוא רב איתה, גם הוא זרק אותה, ועכשיו הוא מציב לה תנאים?!?! אצלי הוא כבר היה עף מכל המדרגות!!! היא חשבה שהפרידה סופית. לגיטימי. הוא ניסה לנחם אותה. לגיטימי. הם התנשקו. בזמן שהיא הייתה פרודה מהחבר שלה. לגיטימי. זו לא הייתה בגידה, ואין לו זכות לראות בזה בגידה. בטח ובטח שאין לו זכות לתת לה אולטימטום מטומטם כזה. למה מי הוא חושב שהוא?! אידיוט! מה גם שהוא ממש, אבל ***ממש*** נשמע חבר דפוק.. הידיד שלה יהיה שם הרבההה אחרי שהחבר הזה יעזוב אותה לאנחות. אולטימטום שיציב לאמא שלו, החרא הקטן. אף גבר - ואף אישה - לא שווים דבר כזה.

למה זה מזכיר לי פרק מסוים ב"חברים"?

רק בהפוך... בכל מקרה, בגלל ששרימפי מתעקש אני אתן גם תשובה קונקרטית לבעיה - לדעתי. ההצעות שם הן קיצוניות. יש עוד דרך באמצע. כמו שדנה אמרה, היו פרודים (WE WERE ON A BREAK!) והיא חיפשה נחמה אצל ידיד טוב. זה לא שהוא ניסה לפרק להם את הקשר. אם החבר רוצה לנכס אותה לעצמו ושלא יהיו לה ידידים, ולא מוכן להבין את הסיטואציה - TOUGH. מצד שני, הידיד הזה שמנצל את מצוקתה הרגשית של ידידתו, וגורר אותה למשהו שהיא עלולה להצטער עליו - נו נו נו! לא בסדר. אנ יכול גם להוסיף שבהרבה מקרים פרידה של יומיומיים אחרי חצי שנה יכולה רק להיראות סופית, ואחרי עוד יומיומיים כשהרוחות יירגעו האהבה תשוב לפרוח. זו בדיוק הבעייה עם ייעוץ בטלויזיה (או אפילו מעל פורומים) - אני לא מכיר אף אחת מהנפשות הפועלות. אם הייתי צריך להכריע את מי לזרוק, הייתי זורק את הטלויזיה. על החבר. כי בסופו של דבר העסק נשמע כאילו הוא רוצה בלעדיות עליה. וזה לא משהו שמקובל עלי. זה שהם חברים לא אומר שאסור לה להיות עם ידידים. ואם הוא כל כך קנאי, אז אולי זה לא בריא לה, שתעזוב אותו. עד כאן פסיכולוגיה בגרוש לפני ארוחת בוקר.

למעלה