פינת העונש ה...

A לוןA

New member
פינת העונש ה...

בעקבות כמה שיחות ופוסטים, הנה פוסט על עונשים- שתפו 3 עונשים- מדליק (כזה שלא הייתם מתנגדים לתת/לקבל שוב) סתמי (כזה שלא עשה לכם כלום) מטופש/מסוכן והאם היה עונש שלא הייתם מסוגלים לעמוד בו?

הממ

נשמע ממש כמו "הטוב הרע והמכוער"

JamesNox

New member
עונשים

מדליק - כבר כתבתי על זה בפוסט הזה. סתמי - אין דבר כזה. עצם הידיעה שהרגזתי אותו מענה אותי. מטופש/מסוכן - בזה האקס שלי התמחה. בהתחלה הוא אהב כבילות של לילות שלמים במרתף, מה שלא הביא שום תועלת כי זה לא עשה אותי יותר צייתן, רק מצונן ועם גב תפוס. סימנים וחבורות במקומות שמחוץ לכיסוי הבגדים, כדי שלא אוכל לצאת מהבית. הדבר הכי מטופש שהוא עשה היה לתת לי סטירה ליד אחיו. כי זה מה שגרם לי בסופו של דבר לקום וללכת.

seelinewoman

New member
מתברר שהדבר הכי מטופש שעשה

היה הדבר הכי חכם בשבילך, או משהו כזה. אתה מבין למה התכוונתי, נכון?

JamesNox

New member
אני מבין

וזה ממש אדיוטי, כי הוא עשה לי הרבה דברים כל כך גרועים שסטירה באמת לא היתה אמורה לשנות הרבה. בשלב הזה הוא היה חובט בי על עצם קיומי. אבל איכשהו כשזה נעשה מול מישהו אחר זה היה פתאום בלתי נסבל.

seelinewoman

New member
העונש הכי דוחה ולא ראוי

שבגללו אני מעיפה "שולטים" מחיי הוא עונש ההתעלמות. כל פאסיב אגרסיב כזה מחזיר אותי לאמא שלי, וללוחמנות שלי כשהייתי נכנסת בה כדי שתפסיק עם הדרך הבזויה הזאת לשלוט בי. בכלל, אם כבר מדברים על זה, לטעמי עונש הוא אמת המידה הכי טובה לשולט אמיתי.

JamesNox

New member
אני כל כך שונא את זה!

עד כדי כך שאפילו אמרתי לו שאני שונא את זה. אז הוא משתדל לא. ואם הוא כן, אז הוא בד״כ אומר לי שהוא חייב להתעלם ממני, כי הוא כל כך כועס שאחרת הוא יגיד ויעשה דברים ששנינו נתחרט עליהם. וזה גם מפחיד, ואני גם משתדל לכבד את הצורך שלו להיות בשליטה עצמית מושלמת. גם ובעיקר איתי.

A לוןA

New member
התעלמות כעונש

היא לדעתי עונש לא ראוי. שולט שמתעלם מהנשלטת שלו, או נותן לה הוראה לו ליצור איתו קשר, מתעלם מחובתו כלפיה. זה בסדר להגיד- אני צריך זמן לבד, לבין להורות על ניתוק קשר. אני יודע שהעונש הזה נפוץ, ביחוד בין שולטים/נשלטים שלא חיים יחד, אבל שולט שמשתמש בו נראה בעיני.. פחות טוב.

halulyanit

New member
מניעת טובות הנאה, בעיקר

נתבקשתי שלא ליצור קשר במשך שבוע, במקרים אחרים לא קיבלתי זין, או שקיבלתי יותר הצלפות מהמתוכן- אבל לא משהו שלא יכולתי לעמוד בו. אני גם לא יכולה לסבול התעלמות, כמו סיילין- זה מטריף אותי ומעליב אותי ברמות קשות.

A לוןA

New member
אם ככה

אני מבין שאתה חובב הצלפות ואנאלי- משני הכיוונים

עונשים

הכי מדליק: סטירות, הצלפות עם שוט או קיין ואמירות בנוסח, מי את חושבת שאת, שיפחה רעה, עדיף כבר לאונן מלזיין אותך וכו'. סתמי: התעלמות. מה יוצא לו מלהתעלם ממני? אני לא בטוחה שאני אשים לב שהיה עונש כי אנחנו לא מתראים כל יום ממילא. טיפשי: לעשות משהו פומבי, נניח להגיע לפגישה איתו ללא תחתונים וחזייה ועם שמלה קצרה. אצלי יהיה כתוב לי על הפנים שאני בלי תחתונים ואני בטוחה שדוקא אז יצא לי לפגוש איזה דודה זקנה שמכירה את כל המישפחה.

halulyanit

New member
להסתובב בלי תחתונים

ועם שמלה קצרה זה אחד הדברים המדליקים שיש ! בפעם האחרונה ישבתי בהצגה בלי תחתונים. כמה תרבותי מצידי

שחר12312

New member
נשמע מעניין וממש סקסי...

באמת יש מצב שיש בחורות שמסתובבות ביננו עם חצאיות קצרות בלי תחתונים???זה נשמע ממש מדהים... חבל שאין בת זוג עכשיו הייתי רוצה לעשות איתה את זה...

למעלה