פינת הסקר

זאת

New member
פעם

ממש ממש מזמן, השתתפתי בכזה. היו שם הרבה אנשים ואני הייתי הרבה מדי צעירה מדי בשביל האירוע הזה. ככה נראה לי היום. היום הייתי עושה את זה אחרת, אם בכלל. ופעם מזמן גם, עם שני גברים. בחורים, בעצם. שם היתה אהבה גם. והיה מקסים. :)
 

xanadu

New member
נו, אז הייתי באורגיה, אז פאקינג מה?

מה זה אומר עליי? שאני שרליל? שאני מופקר? שאני אעשה הכול כשנותנים לי לשתות וודקה זולה מהסופר? טוב, נו... אבל מסתבר שגם באורגיה פרועה ככל שתהיה, פולני נשאר פולני. כשאני סיימתי את ענייניי והגעתי למחוז חפצי (פעמיים !!!), בדרך כלל החלקתי לי בשקט למכנסיים, שלא להפריע והלכתי לי, שהם ימשיכו בענייניהם.
 

Scorpius

New member
היה פעם משהו,

בחור ובחורה - שניהם היו הרבה יותר גדולים ממני ובמבט לאחור לא הייתי חוזר על זה בגיל ובשלב שהייתי אז. כמו שיש לי פנטזיה לא ממומשת של שפחה כנועה לרצונותיי - אז בטח שהפנטזיה של שני שפחות כנועות לרצונותיי לא קרתה עדיין :)
 

Pixy led

New member
אף-פעם לא ניסיתי.

אני עוד קטנה!
אבל הרעיון גם לא ממש מושך אותי... לפחות לא בשלב הזה של החיים. העתיד לבוא... הוא בעתיד.
 

mpanda

New member
תורי..

בהחלט מפנטזת על אורגיות.. עדיין לא התנסיתי.. וגם לא אתנסה.. כי אני פשוט יודעת שאני אתחתן עם האישה שלי ואני יודעת שהיא קנאית רצח :)
 
למעלה