פינת הסקר

אייבורי

New member
פינת הסקר

(אוףףףףףףף אני ממש מרובה פינות, בסוף אהיה מרובע
. האם השתתפתה ביחסים מרובי משתתפים (שכב-רב)? האם היית מעוניין להצטרף ליחסים כאלו ?

אייבורי

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

עד היום הצלחתי במיומנות רבה לפספס כל הזדמנות שנקראה בדרכי פשוט חסר מזל סדרתי בנושא. אבל בשימחה הייתי משתתף בשכב-רב עם זוגתי (שנדמה לי שמתנגדת לנושא....רושם לעצמי לעשות בירור מקיף אחרי הלידה)

nerissa

New member
בערך..

פעם אחת הייתי חלק משני זוגות.. זה היה על ספסל, אמצע יולי, אמצע הלילה, באמצע גני יהושוע בתל אביב.. היינו מסטולים לאללה וזה היה לאחר מפגש פורום כלשהו
זו גם היתה הפעם הראשונה שראיתי גבר מוצץ לגבר (פעם ראשונה של הנמצץ שלחלוטין לא ציפה לזה, היה מופתע וזרם נפלא.. אני לא אשמה שהשני "גנב" לי את הזין מהפה.. לא נראה לי שזו תהייה הפעם האחרונה שלו..) מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שלא האחרונה. אחת הפנטזיות שלי להיות עם שני דו מיניים.(בטח כמו כל הנשים עלי אדמות. וזוד.) פעם נוספת היתה אורגיה חלקית עם עוד 7 בנות.. גם זה בעקבות מפגש-בנות-פורום.. לא היינו מסטוליות רק חרמניות לאללה.. התחלנו לשחק "אמת או חובה" ואני מודה שאני אשמה - הובלתי לכיוון המתאים
זה נגמר בשטיח של פיטמות על הריצפה כשאני עוברת מאחת לשניה וטועמת שפיצים.. מה שהיה מופלא היה שמלבדי ולמלבד עוד אחת - כולן היו סטרייטיות לחלוטין עד אותו ערב.. נשים נשואות "מתורבתות" שזו היתה להן הפעם הראשונה לפרוץ גבולות.. זה היה חביב למדיי
וזהו. ואני רוצה עוד. הרבה. רוצה גאנג באנג. אז מה אם אני רוצה? אז זהו. רוצה. אולי פעם זה יעבור ממדף הפנטזיות למדף ה: בוצע!

curiouser

New member
דו מיניות - מדליק!

מוזר שלמרות שלא הייתה לי וכנראה לא תהיה לי כל משיכה לנשים (עם בנות הפורום הסליחה) הרעיון של 2 גברים עם אשה במיטה נשמע מדליק לאללה!!! אבל לא במובן הסטרייטי של 2 גברים מתחרמנים על האישה אלא חוסר עכבות מיניות, כולם על כולם, בלי הגדרות (סטרייט, גיי, אנעראף). פותח את כל הרעיון של תנוחות חדשות ושימוש באיברים המוצעים לשימוש... אולי יום יבוא... מי יודע... אם הזודי שלי ירשה. בינתיים, לא מתחלקים! התנוחות והאיברים שלו הם שלי
תקנאו ותקנאו.

Master Eagle

New member
כשהייתי סטודנט, גרתי 8 חודשים

עם שתי בחורות ביחד. במיטה אחת גדולה....מה אומר ומה אדבר. הרבה כוח ללמוד לא היה לי בתקופה ההיא....אבל מה שכן, היה כייף לא נורמלי לשלושתנו

אח.. איזו שאלה לבוקר ../images/Emo42.gif

כן, השתתפתי בכאלה כמה וכמה פעמים, ונראה לי שיהיו עוד פעמים כאלו בעתיד .. אייב אם היא תסכים, תודיע.. ואני עוד מחכה למייל שלך

אההממממ....

אני חולמת ששתי נשים יקשרו אותי ויבצעו בי זממן
פעם היו לי פנטאזיות עם גברים אך משום מה בתקופה זו הכל בפסק זמן , הקפאה ... הייתי מפנטזת שיש לי אדון שלוקח אותי למסיבה עם חבריו והוא מכתיב להם מה לעשות בי ...וכולם משתמשים בי לילה שלם . כמובן שפה זה נשמע תפל כי קצת מביך אותי לפרט מה כל אחד מבצע בי

אבודה

יש לי פנטזיה דומה לחלוטין. אבל לא לכדי מימוש. איך הייתי רוצה שיהיה לי האומץ. את מסוגלת ללכת על זה אבודה?

nerissa

New member
בנות..

אני מתחילה לתכנן איזה מפגש בנות שכזה.. מה דעתכן? אני אהייה אחראית על משחקי חברה.. סוויטי על הלחמניות

נריסה יקירה

הפנטזיה עם הגברים במסיבה יותר מדברת אליי. את חושבת שהיה לך אומץ לעשות דבר כזה?

Master Eagle

New member
את באמת היית רוצה

שהאדון שלך יביא לך עוד גבר ששיהיה בסשן? האם זה אמור להיות עוד "אדון" או עוד "עבד"?

האמת היא...

שתמיד רציתי שני גברים במיטה ועדיין לא עשיתי את זה. לגביי השאלה השנייה....אני יותר הייתי בכיוון של עבד. שני אדונים, על זה עדיין לא חשבתי. אני גם לא חושבת שזה מכבודו של אדוני לארח עוד אדון. הוא יחיד במינו. וגם אם זו פנטזיה שלי, כשפחה, יש דברים שאני לא יכולה לבקש. מרצוני

ק ל י ב ר

New member
שניים זה תמיד ביחד ...??????????

אז אני .. כן אני הייתי עם שתי נשים , הייתי עם אשה ובעלה , הייתי עם כמה זוגות ו: לא רוצה שגבר ימצוץ לי .. הוא הציע אבל נו .אבל אני אולי נבהלתי ובלי בעלי חיים ( קרובי משפחה הכוונה , משפחת הקופים וכאלה ). זהו.. והכל בשנה האחרונה , הכל ..

nerissa

New member
אהההההה..

וגם היית שומר סף ב..אהמממ. הילולה של חברים שלך

ק ל י ב ר

New member
נכון , רק עד היום ...

א. אני לא יודע מי עף עלי ב. מי ניסה להצליף בי מעבר לוילון ג. של מי היה הטוסיק החיוור הזה ............

זאת

New member
האאא

בדיוק כתבתי פה סיפור כזה כשבאתי. אדון שמביא אותה לשימוש החברים. פנטזיה שאני לפחות חייבת חייבת לממש פעם, ככה או אחרת, עם כל הזהירות הדרושה (ודרושה זהירות).

Z o d i a c

New member
אני חושב שבערך השתתפתי...

איך בערך? עבד חסר ניסיון שפנה אלי בעבר דרך אתר "הכלוב" (להלן ה"מתנחל") ביקש ללמוד מניסיוני העשיר. לא משנה שחרף הפעמיים בהם נפגשנו בהם ניסיתי ללמד ולהיות הכי סובלני הוא לא למד שום דבר. (הבחור נטול ניסיון מיני לחלוטין שלא לדבר על BDSM) אחרי שהוא לא הפסיק לבקש ולהתחנן הסכמתי לצרף אותו לסשן שלי עם עבד ותיק (להלן ה"כלבלב"). הוא ספק השתתף ספק עשה פרצופים של "מה, ככה עושים את זה??". אז נראה לי שכן השתתפתי. מה שבטוח לא הייתי חוזר על זה עוד פעם, לא מתחלק בפודינג שלי.

למעלה