פינת הסיפור - לאן?

פינת הסיפור - לאן?

טוב, השאלה פשוטה... האם אנשים מסתכלים על פינת הסיפור כמשהו שהוא מעבר לעוד הודעה שבה אפשר לראות את הגיגיו המשעשעים-למחצה של Rogue או שמא יש מי שבאמת קורא את מה שRogue מפרסם? (לא, לירן, אני לא מדבר אליך).... Rogue חוזר מיומיים רחוק מהבית...

אחרי שהצהרתי לומר את האמת ורק האמת

אני לא קורא את הסיפור ! פשוט כי זה רמה מדי גבוהה בשבילי ! אם זה היה ברמה של ילדים הייתי קורא נלהב של הסיפור !

apl

New member
אני אומנם לא כותבת פה באופן קבוע

אבל קראתי כבר פעמיים( או לפחות ניסיתי
) את פינות הסיפור. ובהזדמנות זו אגיד שהפורום הזה התייבש קצת...זה בגלל חופשת הקיץ הארוכה שתכף נגמרת לה? או שמא בגלל שהאנשים כבר לא מוצאים עניין לקרוא\להגיב חוצ מלכמה גיחות קצרות שהם עושים לפה?? עורו קומו אנשים

אררר... הרמה כל כך גבוהה??

אני מקבל את זה כמחמאה... אבל גם כנזיפה על זה ששכחתי שרוב הישראלים לא קוראים אנגלית ברמה שלי
..... הפורום קצת יבש ביומיים האחרונים אבל זה לא אומר כלום.. בכל פורום יש תקופות קצרות של יובש... ואפילו זכור לי פורום מסויים של נענע שבו הוחלף המנהל בגלל איזו תקרית מטופשת ומיד אחרי החלפת המנהל נטשו שלושה רבעים מחברי הפורום את הפורום ונשבעו לא לחזור לשם לעולם... אז במשך כמה חודשים הפורום היה חצי מת אבל לאט לאט אנשים חדשים החליפו את הישנים (Rogue עקב אחרי זה באופן פאסיבי, נאמן לכעסו כלפי הנהלת הפורומים של נענע) והיום הוא די חי... אם כי רחוק מאוד ממה שהיה בעבר.... בכל מקרה, People come, people go וpeople take vacations... אז אין צורך לדאוג... Rogue קם על רגל תותבת

apl

New member
האממממ

קראתי פעמיים ולא אמרתי שזה היה קל..זה היה נחמד אבל קראתי בקושי.. אנילא דוברת אנגלית כשפת אם אבל עדיין קוראת ודוברת(זה הולך לאט
)אנגלית ומה שאתה כתבת באותן פינות חמד זה ברמה גבוהה אז אל תתפלא שלא כולם קפצו על המציאה:). אם לא לימודי אנגלית נורמליים בביצפר לפני שיעיפו אותי משם(5 יח"ל עלובים-בכלל *לא* כבוד:)). ובקשר ליובש של הפורום...זה הרבה יותר מיומיים. אני מאמינה שבחורף שאנשים יישבו יותר בבית אז הפורום יותר יחזור לעצמו מאשר עכשו...לא דעת...אולי בגלל הקיץ. ואני לא יודעת לגבי פורומים בנענע אבל אני יודעת שיש דוגמא לפורום שאף פעם לא דועך גם לא בתקופות של דיכאון(ע"ע ביצפר:\)-מתגייסים,שלוחה 164 בממיר הדיגיטלי של
-קחו דוגמא ממנו..:=) אגב,יש גם כאלו שהרגישו שמיצו את נושא הפורום או לפחות מכתיבה בו..אז גם יכול להיות... זהו...מעבר לזה אין מה להתיימר למצוא סיבות ליובש\שעמום\מיצוי\ what ever it is... סופ"ש מלוחלח לכולם
נ.ב:כשיש רגל תותבת לא אמורים להוריד אותה כשהולכים לישון?

Flash Button

New member
ממממממ...

רוב הפעמים אני מנסה לקרוא..אבל לפעמים אני נתקע באמצע בחלק מהסיפור שאני לא מבין, אז אני מנסה למצוא פירושים - אם לא הולך לי אני עוזב..אם הולך לי, אני ממשיך

למעלה