וגם תוספת לזה שבת היום החופשי שלי.
Y yyzz New member 28/2/02 #15 הסיסמא המנצחת אני חושב שזאת הסיסמא שכל הנוער מסכים איתה: ט-ל-י נ-י-צ-ח-ו-ן והמבין יבין....
מ מאור (די לקיבוץ!) New member 1/3/02 #23 גיוסים! החלטתי לפתוח תת-שרשור גם לנושא החשוב הזה. סיסמה ראשונה שעולה במוחי העייף כרגע: - רוצים נוער, נוער מרצ! (על משקל "רוצים שלום, שלום עכשיו!") בברכת מהפכת השינה הקרובה מתמיד, מאור.
גיוסים! החלטתי לפתוח תת-שרשור גם לנושא החשוב הזה. סיסמה ראשונה שעולה במוחי העייף כרגע: - רוצים נוער, נוער מרצ! (על משקל "רוצים שלום, שלום עכשיו!") בברכת מהפכת השינה הקרובה מתמיד, מאור.
D DRYICE New member 1/3/02 #24 אהה, אם כבר רוצים לצעוק נוער מרצ, אז הולכים לפי העיקרון KISS ופשוט צועקים :"נוער מרצ!" במשקל "היידה ביבי!" DRYICE
אהה, אם כבר רוצים לצעוק נוער מרצ, אז הולכים לפי העיקרון KISS ופשוט צועקים :"נוער מרצ!" במשקל "היידה ביבי!" DRYICE
Y yyzz New member 2/3/02 #25 זה הזמן לג´ינגל! למה להסתבך עם סיסמת "נוער מרצ"? זה הזמן להוציא ג´ינגל "נוער מרצ" שינוגן בכל פעילויות הנוער! ולא, אני לא מתכוון לג´ינגל של 99...
זה הזמן לג´ינגל! למה להסתבך עם סיסמת "נוער מרצ"? זה הזמן להוציא ג´ינגל "נוער מרצ" שינוגן בכל פעילויות הנוער! ולא, אני לא מתכוון לג´ינגל של 99...
K KurtWild New member 4/3/02 #28 יש לי רעיון שאפשר לפתח אריק שפך לי שמן רותח, לתוך הבית פואד מרביצה לי, כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל... ורק אני אמרתי אדום
יש לי רעיון שאפשר לפתח אריק שפך לי שמן רותח, לתוך הבית פואד מרביצה לי, כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל... ורק אני אמרתי אדום