פינת הנעליים היומית אז הנה דוגמא לנעליים שיש לי ושאני אוהבת מאד! העקבים האלגנטיים והחדשים שלי
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #1 פינת הנעליים היומית אז הנה דוגמא לנעליים שיש לי ושאני אוהבת מאד! העקבים האלגנטיים והחדשים שלי
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #3 נראלך???? הן אלגנטיות מאד! יותר ממה שהן נראות בתמונה.. הזהב זה צמות כאלה,,. חוצמיזה עקב ביומיום כבד עלי... יש לי מלאאאאא שטוחות! אני אעלה כמה קשקושים עוד מעט
נראלך???? הן אלגנטיות מאד! יותר ממה שהן נראות בתמונה.. הזהב זה צמות כאלה,,. חוצמיזה עקב ביומיום כבד עלי... יש לי מלאאאאא שטוחות! אני אעלה כמה קשקושים עוד מעט
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #4 הנה אחד הלוקיםםם שעוד לא יצא לי ללבוש... נחכה לימים חמים יותר... כי זה קייצי מידי...
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #5 לוק 1 +פירוט חולצה: forever21 חצאית1(נחש): golf חצאית 2 (פייטים): the limited נעליים: DSW- violet&red זקט: Golf תיק: Nine West משקפי שמש: Tory burch
לוק 1 +פירוט חולצה: forever21 חצאית1(נחש): golf חצאית 2 (פייטים): the limited נעליים: DSW- violet&red זקט: Golf תיק: Nine West משקפי שמש: Tory burch
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #6 לוק 2 +פירוט ׳קט חצאית ומשקפיים: Q צעיף: Old navy נעליים וארנק: Nine West חולצה: Holister עגילים: top ten
לוק 2 +פירוט ׳קט חצאית ומשקפיים: Q צעיף: Old navy נעליים וארנק: Nine West חולצה: Holister עגילים: top ten
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #8 לוק 3 +פירוט ז'קט: Q שמלה: old navy תיק: Steve Madden נעליים: michael kors זה מה שקרה ביום בהיר אחד שלא הרגשתי טוב והשתעממתי בבית.... והכל היה חדש כי לעבודה לבשנו רק שחור... אז שמרתי את זה לארץ... בינתיים התחלתי ללבוש חלק מהם
לוק 3 +פירוט ז'קט: Q שמלה: old navy תיק: Steve Madden נעליים: michael kors זה מה שקרה ביום בהיר אחד שלא הרגשתי טוב והשתעממתי בבית.... והכל היה חדש כי לעבודה לבשנו רק שחור... אז שמרתי את זה לארץ... בינתיים התחלתי ללבוש חלק מהם
C Cool Boy 18 New member 10/4/13 #11 כי את בנוסף לכל עובדת בזה ואת חזק בתחום. גמאני לפני שמכרתי כובעים והתחלתי להבין קצת באופנה הייתי פחות ממה שאני עכשיו..
כי את בנוסף לכל עובדת בזה ואת חזק בתחום. גמאני לפני שמכרתי כובעים והתחלתי להבין קצת באופנה הייתי פחות ממה שאני עכשיו..
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #12 זו חצאית חדשה שקניתי בשישי... וקניתי אותה גם בלבן עם הדפס ציפורים... עם בסיס שמנת גרביון שקוף ונעל בז׳ פתוחה מאחורה זה אש!!!!!!!
זו חצאית חדשה שקניתי בשישי... וקניתי אותה גם בלבן עם הדפס ציפורים... עם בסיס שמנת גרביון שקוף ונעל בז׳ פתוחה מאחורה זה אש!!!!!!!
ח חצויה 22 New member 10/4/13 #16 אני חולה על ווירד!!! שונאת סטנדרטי מידי! אני אוהבת פשוט וקלאסי עם קטע הזוי (תחת) חח
ש שיבולת פז New member 10/4/13 #18 אז יאללה תתחתני כבר. אני לא יכולה לחכות לראותותך בשמלה הזו בשמנת.... אחת היציאות....