פינת הנוסטלגיה

קיר קמט

New member
פינת הנוסטלגיה

לא יודע למה אבל נזכרתי לפניי כמה ימים בזמנים שבגרוש היה חור. וידעתי בדיוק מי זה כל אחד כאן. אחח היו ימים. אחד מהדברים שאני זוכר היה פינת השיר היומי. של עומר. שהיה שנוא כאן , אני לא יודע למה. אני אף פעם לא שנאתי אותו. אני גם זוכר שפעם קלקלתי לו את הפינה. כי שמתי שיר שהוא התכוון לשים למחרת. טוב אז החלטתי להחזיר את הפינה. אבל אני לא אשים שירים מפורסמים של להקות מפורסמות פשוט כי אני לא מכיר מספיק כאלה. אני אשים שירים מקסימים פרי עטי. ואגב - אני יכול לכתוב יותר יפה. השירים האלו הם הומור עצמי. והיום - שיר הלל לשפם הטורקי. הוא גדול ומפורסם הו , כן זהו השפם. השפם , השפם הטורקי. הוא יפה ומסולסל הוא חזק גם מערסל. השפם , השפם הטורקי. ועכשיו פזמון- השפם , השפם , השפם הטורקי ! השפם , השפם , השפם הטורקי ! יש אותו לאנשים על הרבה הרבה ראשים השפם , השפם הטורקי. יש אותו לעמיר פרץ הוא נותן לו עודף מרץ השפם , השפם הטורקי ! ושוב פזמון. אייש אני מוכשר. מחר שיר על אימפונטציה (ככה קוראים לזה , נכון ?) אה וכן - גולפים זה של ערסים. אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אבל זה של ערסים. וזה גם מה שאמרתי לפניי שקראתי את המשך ההודעה ההיא. פשוט אמרתי לעצמי בתמיהה - "גולפים ?! זה של ערסים."

קיר קמט

New member
השיר היומי.

בגלל שהשרשור הזה כשל , אני אחייה אותו בכח , ואני אשים היום את השיר היומי שלי בשרשור הזה. השיר היום , כמו שהבטחתי , על אימפוטנציה. מחר על נעליים. היום כתבתי שני שירים ואחד מהם לא יפורסם ברבים לעולם. תסתפקו בנעליים מחר. אבל לעניינו ! אימפוטנציה ---------- יש את זה להרבה אנשים למרות שזאת רובם מכחישים. כי להיות אימפוטנט - זה לא כיף , באמת. כשהאיבר לא עומד אז המוראל יורד כי כולם נהנים מיחסים מסוכנים. יש אביזרים וגם כדורים אך רובם בהחלט לא עוזרים ולכן זה עצוב בהחלט עצוב כשהזין לא עומד זה כמו פרי רקוב (לא מצאתי מטאפורה יותר טובה.)

rain6

New member
וואו

אתה כזה חסר כשרון. כלומר, זה אפילו לא מצחיק. זה קצת הדהים אותי. אולי זאת הייתה הכוונה שלך? להדהים אנשים בחוסר כשרון טוטאלי ושעמום מוחלט? אני תוהה.

Metal_F

New member
למה באלימות?

תני לו, הוא מנסה, הוא מתאמן, בסופו של דבר את תופתעי. למה אתם מדכאים כל ניסיון מכל סוכ ליצירתיות ואמנות? אם זה תורם לפורקן רגשי שלו או משהו כזה, אז למה לדפוק? לדעתי השיר היה מאד.... לא צפוי.

קיר קמט

New member
תמשיכו , תמשיכו.

רק שתדעו לכם - שזה נותן לי מוטיבציה להמשיך. ומצטער - שירים פלצניים זה לא בשבילי. אני אומר מה שאני חושב. ולי לא איכפת השירים ימשיכו לבוא והשיר על הנעליים ממש גרוע. ולי לא איכפת.

skatepunk

New member
אני נרגש

אני דווקא חושב שזה עמוק ונותן השראה! בראוו!!!

למעלה