פינת המרואיין.

פינת המרואיין.

כי באמת שמגיע לה, והרי היא לא תבחר את עצמה. אז ענבר -
בהמה אדומה
. ציטוט-הסבר על המשחק- כל שבוע אני אכתוב שם של משתמש/ת אחר/ת, אותו משתמש יכתוב את שמו, גילו, מקום מגוריו והאייסיקיו (אם הוא רוצה), וכל השאר ישאלו אותו כל שעולה על רוחם. כמובן, להשתדל לעשות זאת מבלי לפגוע. אז קדימה, תתחילו!

אני אתחיל!

ענבר
מה ההתמכרות הזמנית שלך? מה הספר האחרון שקראת? איזה עוד זמרים\זמרות\להקות את אוהבת? מוזיקה ישראלית או לועזית? מעשנת? אם היית רואה את עצמך מהצד, את חושבת שהיית מתחברת עם עצמך? רק אני חושבת שזה משעשע שהכינוי שלך הוא בהמה אדומה ואת אדומה בפורום שילה? שבוע טוב (#)

שלום נועה ../images/Emo9.gif

מה ההתמכרות הזמנית שלך?
אני חושבת שלעבוד- בהחלט ממצה את המשפט "התמכרות -זמנית-". פתאום העבודה נראית לי נורא כייפית, למרות שלפעמים אני לא יכולה יותר לשבת על הכסא [מכון סקרים]. יש שם את האנשים הכי איכותיים שיש ותמיד יש איזה עניין לספר כשחוזרים הביתה.
מה הספר האחרון שקראת?
"ורוניקה מחליטה למות". וככה, בכללי, לא יוצא לי הרבה לקרוא ספרים. העצלות
איזה עוד זמרים\זמרות\להקות את אוהבת?
'היהודים', שהם בראש ובראשונה. אביב גפן, עברי לידר, דנה ברגר, מוש בן ארי, אביתר בנאי, אלג'יר, הדג נחש, אוונסנס, נינה
ואפשר להגיד שבאמת עוד הרבה אמנים.. אני אוהבת לפתוח את האזניים ולנסות.
מוזיקה ישראלית או לועזית?
בעיקר ישראלית.
מעשנת?
אם היית רואה את עצמך מהצד, את חושבת שהיית מתחברת עם עצמך?
אני חושבת שלא.
רק אני חושבת שזה משעשע שהכינוי שלך הוא בהמה אדומה ואת אדומה בפורום שילה?
חחח פעם גם חפרו על זה בפורום 'היהודים', כשהייתי עוד אדומה. בהחלט משעשע

ענבר ../images/Emo24.gif

מתי את שוב בחיפה?
סתם סתם. איזה שיר את מרגישה שנכתב עלייך, מתאר אותך? איזה סרט את נהנית לראות פעם אחרי פעם? מנגנת על משהו? אם לא, היית רוצה לדעת לנגן על משהו? אם היית יכולה לפגוש מישהו, מכל תקופה, מי זה היה? אם היית יכולה להיות נוכחת באיזשהו אירוע, בעולם/בארץ, מה זה היה?

אורעד!!!11

מתי את שוב בחיפה?
איזה קטע, היום + מחר. דברו איתי אם בא לכם
סתם סתם.
איזה שיר את מרגישה שנכתב עלייך, מתאר אותך?
וואו, זה קשה. 'בסוף תבכו', 'ליפול'- היהודים, 'מלח הדמעות'- אביב גפן, 'שעת בין ערביים'- שילה. וגם 'מגי' בהחלט יכול למצות. יש עוד, אבל באמת לא עולה לי עכשיו.
איזה סרט את נהנית לראות פעם אחרי פעם?
'כנפיים שבורות', 'אבודות והוזות'.
מנגנת על משהו? אם לא, היית רוצה לדעת לנגן על משהו?
פעם, ממש מזמן, ידעתי ממש בקטנה על אורגן, ופעם טיפה טיפה על גיטרה. הכל נעלם
. הייתי נורא רוצה לדעת על גיטרה, על תופים. על קלידים. זה בא לי בתקופות מה יותר ומה פחות.
אם היית יכולה לפגוש מישהו, מכל תקופה, מי זה היה?
"לא מפורסם"? דודה שלי, שנפטרה לפני כמעט שנתיים מסרטן. "..לא הספקתי לומר לה שלום". מפורסם? נראה לי שהייתי רוצה לפגוש את הביטלס או לשבת על איזה ג'וינט עם בוב מארלי
.
אם היית יכולה להיות נוכחת באיזשהו אירוע, בעולם/בארץ, מה זה היה?
בהופעת השקה שהייתה ל'פחד מוות' או בהאנגר של כל הדיסקים.. [היהודים, כן?]. זה יותר בעל ערך עבורי מאשר להיות באיזה הופעה בינלאומית או באיזה אירוע נחשק בחו"ל.

Z A M i

New member
יו יו יו..פולי!../images/Emo99.gif

רבאק, ראיתי לפני כמה שבועות את חופשיות על הבר.. כלכך לא מתאים לה להתנשק עם בחור, ולהיות בלונדינית מרקדת על בארים
שחקנית גדולה. נ.ב,אם מישהו יודע איך אני מסדרת את הכתוביות, שיעזור לי.. עד שהצלחתי להוריד את הסרט, אני לא מצליחה להצמיד לו תרגום..

אני אעזור לך!../images/Emo9.gif

בואי לפה [email protected] ואני אשלח לך תוכנה שמסדרת את זה. וכן, פייפר באמת מוזרה בחופשיות על הבר. אבל היא ממש מקסימה גם ב'קליק'
! למרות שאין עליה באבוזות. ארררר פוללליייי

Z A M i

New member
../images/Emo93.gif זה מסנג'ר?..

אם כן, אז ייקח לי זמן, אני עכשיו אוזרת אומץ כדי להוריד אחד כזה..
ותודה..!

כמובן ש"סתיו" ולא "שעת בין ערביים" ../images/Emo3.gif.

בואו נסכם שאסור לכתוב הודעות ב11 בבוקר
.

ליאןןן

New member
ענברי ../images/Emo99.gif

- בשניה הזאת ממש, מה המקום שהכי היית רוצה להיות בו בכל העולם? ועם מי? - אם היית צריכה לבחור שיר אחד שהכי מסמל מבחינתך את התקופה שעכשיו, איזה שיר היית בוחרת? - שיר אהוב מ 'פורטה'?
|מושפעת| - אם היית יכולה להעניק לאדם אחד כל דבר שיעלה על רוחך, למי היית מעניקה ומה? - איפה את רואה את עצמך 15 שנה מעכשיו?
סתם נו. זהו, אני עייפה מדי כרגע.
.

ליאן !! ../images/Emo23.gif

בשניה הזאת ממש, מה המקום שהכי היית רוצה להיות בו בכל העולם? ועם מי?
באמסטרדם. עם עמרי, ספיר, אוחנה וזמי. [או פשוט בהפסקה בעבודה עם אביחי
.]
אם היית צריכה לבחור שיר אחד שהכי מסמל מבחינתך את התקופה שעכשיו, איזה שיר היית בוחרת?
וואו.. התקופה שעכשיו. "רק לנו"- שילה, ו"לא יכול אחרת"- היהודים.
שיר אהוב מ 'פורטה'? |מושפעת|
, אממ 'לא יכול אחרת'. כשיצאנו מהבית שלך לכיוון הבית של עמרי, זו הייתה השמיעה הראשונה של השיר עד הסוף. היו לי צמרמורות בכל הגוף, אני קפאתי על ההגה ברמזור.
אם היית יכולה להעניק לאדם אחד כל דבר שיעלה על רוחך, למי היית מעניקה ומה?
לעמרי. אהבה.
איפה את רואה את עצמך 15 שנה מעכשיו?
"על שפת ים בהודו, יושב לו מחוייך.."
. איכ, קלטתי פתאום שעוד 15 שנה אני אהיה בת יותר מ30. אז מתה. אין לי שום רצון להגיע לגיל הזה
.

למעלה