פינת היצירה של נושי!

Ez sLeeP

New member
פינת היצירה של נושי!

בגלל שכווווווווולם פה נורא מוכשרים בכתיבה [אבל נדב הכי- אני משוחדת!] הרגשתי נורא מוזנחת ומסכנה! אז בגלל שכישרון הכתיבה שלי שואף לאפס אני החלטתי להשוויץ בכישרון היחיד שיש לי!!!! איזה כיף!! אז גררתי את עצמי עד לנווה שאנן וסרקתי אצל נדבוש כמה מציוריי הנבחרים... יש כמה קופיפים [או קופיפות- לטענת נדב] בין הציורים שלי אבל אל תקטלו אותי!! אני בנאדם טוב!!! תהנו! נושי.

טיפשה שכמוני

כתבתי בכינוי של נדב... חחחחח! זו הייתי אני!!! איך עבדתי עליכם! באתי לכם מאחורה בהפוכה!!! יאללה... הנה הציורים...

אחרונה חביבה...

הנה הקופיפה שלי... אני יודעת שהיא מכוערת ומעוותת אבל יש לה הצללות מדהימו ופשוט הייתי חייבת לשים אותה... סליחה!

מקסים פשוט

נושי (עם חולם) שלי - את כשרון

HFT

New member
וואו!!

חוץ מהאחרונה וואוו. יש בזה משהו מעבר לכך שאת מציירת פשוט מקסים...את כאילו ממש מצליחה להעביר בזה עוד משהו...רגשות...זה ענק!

amit hakapit

New member
נועה...

זה ממש מקסים... איזה כשרון
אני הכי אהבתי את זו... איך זה לא עמד בציפיות שלו
מדהימה

זה מדהים נושי!

יש לי בקשה-אני רוצה שתציירי ליח ציור,ואני אתלה אותו בחדר. ציור בשבילי,שמתאים לי..לפעמים אני צריכה משהו להסתכל עליו. אני אתן לך את הכתובת שלי ותשלחי לי?

נוע'לה בובתי...

בשמחה ובששון אצייר לך ציור. אבל אם את רוצה שיצא כמו שאת רוצה ולא תתאכזבי [כמו אותו ידיד אומלל שהציור לא יצא לשביעות רצונו] אני אבקש ממך כמה דברים: א. איזה גודל את רוצה אותו? ב. מה לעזה את רוצה שאני אצייר לך? [אני לא הבנאדם הכי יצירתי] ג. כתובת בהחלט יהיה דבר חביב, כן... נושי.

אוקי.

רוצה גודל,אם יש לך-דפים יותר גדולים מהרגילים... אצייר משהו שאת חושבת שמתאים לי,משהו שישמח אותי,ילד בוכה-תמיד משמח...כמו שהמוזיקה המלנכולים של עברי משמחת.... ציירי איזו ילדה בוכה,או משהו שאת חושבת שאני אוכל להסתכל עליו שעות. עם הקדשה בצד,שאני לא אשכח אותך לעולם...

Mייקל

New member
זו תמונה יפיפה

חשבת פעם לעשות משהו רציני עם הכישרון הזה?

למעלה