פינת היום לפני

טיפקסית

New member
פינת היום לפני

היום בדיוק לפני שנה בערב חג סוכות שנת 2004 התארחו שלושה רבעים [משה,דודוש ויאיא] בספיישל אושפיזין מטורף ברדיו 88 fm שלושתם הגישו שעתיים של מוזיקה פאנקית וסולית,כל השירים שהם הכי אוהבים. הנה רשימה חלקית של שירים שהם בחרו [ותודה לעידו שרשם את השירים למרות שזו רשימה חלקית בלבד] שעה ראשונה - Herbie hancock - Chameleon | דודוש N.e.r.d - Lap dance | - משה Red hot chilli peppers - Funky monks | יא יא Chemical Brothers - The Brothers Gonna Work It Out | - דודוש - Dog jenico | משה -Erbelayser band | יאיא - We are a part of ! | דודוש -Erykah Badu - Danger | משה שעה שנייה רמי פורטיס - דבש | יאיא יותם שכטר - Crazy bone | דודוש Cee-Lo Green - is the soul machine | - משה -Will i am - money | יא-יא - The roots ft. Guru - JazzMatazz | דודוש D'angelo | - משה - Fiona apple - Fast as you can | יא-יא - Jay z - Can i get a | דודוש

:]]]

Herbie hancock - Chameleon

Funky Giraffe

New member
חחח

התכנית הזו היתה מצחיקה כי דודוש סיפר שהקטע הזה הכניס אותו לFאנק בגיל 12 וזה בדיוק מה שקרה לה חודש לפני שהיה לי יומולדת 13...

טיפקסית

New member
לא יודעת מה אתכם הפייבוריט שלי הוא

Dog Jenico אחלה רית'ם אחלה גרוב וגם הבחירה של רד הוט צ'ילי פפרז הייתה חכמה

טיפקסית

New member
ועדיין הוא שם שיר ענק

בחירה מצוינת של משה רק חבל שמאז גנבו לו ת'דיסק עידו צרבת לו כבר?

טיפקסית

New member
משה הביא לספיישל הזה דיסק והוא שם

שיר אחד מהדיסק וכמה שבועות אח"כ הוא סיפר לי שמישהו גנב לו את הדיסק [אבל אחרי השידור] ומאז הוא מבואס אמר שהוא הפך את כל הבית כדי למצוא את הדיסק ולא מצא לא נורא משה מון,זה סופו של כל בלון [או במקרה שלך של כל דיסק] נביא לך אותו בהזדמנות אם אני רק אצליח למצוא אותו באחת מהחנויות מה שעשיתי כבר חצי שנה כל הזדמנות שאני מגיעה לאיזו רשת מוזיקה אני מחפשת בנרות

טיפקסית

New member
כנ"ל אצלי מוקלטת על קלטת

ומצידי לחרוש את זה מאה פעם ברצף ולא יימאס לי אוי עידו אגב דודוש הזכרת לי את הסיפור שהוא סיפר שם על ה-chemical brothers חחחחחחח אוי זה היה אחד החזקים ששמעתי.

Funky Giraffe

New member
שהדג היו צריכים לחמם את שב"ק

והכימיקל העיפו אותם משם כי הם היו צריכים לעמוד בזמנים, זה היה ב97-98' ובסוף הדג לא הופיעו :\

טיפקסית

New member
אז ככה

לפני איזה שבע שנים היה בארץ פסטיבל פרופיסי [משו כזה] הביאו את שבק ס',כמיקל ברד'רס ועוד כמה להקות והדג שבזמנו עוד היו להקה לא הכי ידועה [תחשבו באיזה שנה זה יצא אבל זה היה לפני שהמכונה של הגרוב יצא] מטעמים טכניים כל העסק התאחר כשבשעה 1:45 לפנות בוקר הדג היו אמורים לעלות ואז באו אליהם ה-chemical brothers ואמרו לדגים "with all do respect you're small and misrable band we have a contract and we're going to perform at qurter to two so...fuck off" ובתרגום לעברית "עם כל הכבוד אתם להקה קטנה ועלובה,יש לנו חוזה ואנחנו נעלה להופיע ברבע לשתיים אז תתחפפו" ומאז דודוש אמר שיש להם קטע לא סגור עם הכמיקל

למעלה