פינת הידעתם ?

פינת הידעתם ?

חברה יש לכם רעיונות - חידושים , לא משנה אם זה במדע-משפט-היסטוריה-טבע-תיירות-חינוך, וכדומה , מי שיש לו מידע בתחום זה נא לתרום ,

אני הראשון , הידעתם ?

ג´יימס קוק היה האדם הראשון שחצה את חוג הקוטב הדרומי, ב-17 בינואר 1773, במהלך השני מבין שלושת מסעותיו הגדולים, אבל הוא הפליג סביב אנטארקטיקה בלי לראות את היבשה ולו פעם אחת. האדם הראשון שראה את יבשת אנטארקטיקה, בינואר 1820, היה פאביאן פון בלינגסהאוזן, קברניט בצי הרוסי הקיסרי, שעמד בראש המסע הרוסי הראשון סביב כדור הארץ. הוא תיאר את היבשת כ"שדה קרח זרוע תלים קטנים". כשחזר לרוסיה, אז מי הבא בתור ? להתפקד

ואם באנטארקטיקה עסקינון , הידעת?

הצוותים בתחנות המחקר הקבועות באנטארקטיקה שוהים במשך תקופות ארוכות בתנאים של בידוד מוחלט, ומחקרים שנערכו לאחרונה הראו כי התנהגותם של חברי צוותים השבים מאנטארקטיקה לאחר שבילו בה שנה או יותר דומה להתנהגותם של שבויי מלחמה משוחררים !!!

Doctor Evil

New member
אם כבר...

טוב, אני אורן, בן 16, מקליפורניה. עד עכשיו נמנעתי מלכתוב בפורום הזה, מדי פעם הצצתי לראות מה אתם כותבים.. בדרך כלל אני משתתף בפורום- נוער בחול.. דיברתי פעם אחת עם פרופסור מקס בצ´אט. בקיצור, אם אתם מדברים כבר על עובדות וכל השטויות האלה, אני חייב לציין שיש לי אתר בעברית המוקדש לדברים האלה.. כנסו וחוו דעתכם: www.geocities.com/hayadaata אורן.

ראשית ברוך הבא לפורומינו

שנית בנוגע האתר שלך , אחלה גדולללללללללל אהבתי חזק ואמץץץץץץץ

למעלה