פינת הטרולינג ?Problem

Berethor

New member
לדעתי פדופליה זה לא רק העניין של ההסכמה

ברור שאין פה הסכמה של אדם בוגר, ואדם שבוגר מספיק להבחין בין מה שהוא רוצה לבין מה שהוא לא רוצה, ועוד בתחום כל כך מסוכן אפילו בשביל מבוגר, אז על אחת כמה וכמה בשביל ילד. הבעיות הפדופליה זה לא רק ההסכמה והרצון, אם כי גם העניין שהילד לא הגיע אפילו לבגרות מינית, על כן הוא לא אמור בכלל לשתתף במשהו מיני. הבעיה הנוספת היא עצם העובדה שמדובר פה באדם מבוגר עם קטין, שזה חולני מפני עצמו. ההבדלים בינהם הם עצומים מבחינה פיזית ונפשית. הגדיל ואומר שלדעתי גם אדם מבוגר שיוצא עם מישהי נורא צעירה זה סוג של פדופליה וזה רע, במיוחד שמדובר בגלאי מעבר, אז על אחת כמה וכמה ילדים. לגבי הBDSM, עד כמה שידוע לי גם הצד המזוכיסטי של יחסי הBDSM סובל במקרים רבים מאותם טראומות ובעיות נפשיות שסובלים מהן העוסקות בזנות או חשפנות, כמו למשל העובדה שהם התרגלו מגיל צעיר להיות נשלטים לחלוטין וחסרי כוח, או זה שהם התרגלו בגלל טראומות שונות בגיל צעיר לקשר בין אהבה לכאב והשפלה. הבעיה העיקרית שאני רואה בBDSM זה לא האלימות וההשפלה כמו שזה מין אונס ועינויים 'מבויימים' בחלק מהמקרים. גם ככה ביחסי מין נפוצה מדיי התופעה של צד פסיבי לחלוטין, אבל כאן גם קושרים אותו. לדעתי על מנת שיחסים יהיו הדדים באמת, שני הצדדים אמורים להביע נכונות פיזית ונפשית, על כן גם האישה צריכה להיות פעילה במידת מה ולשדר רצון והנאה(עדיף שלא מזוייפים), בטח שלא קשורה או מאולצת(גם 'בכאילו'), גם גבר לא. אם כי אני מודע שזה הגבר זה נראה לי פחות נורא. הקונספט של הסאדו והחד צדדיות(לא רק בסאדו) הוא פשוט דוחה בעניי..

תראה מה שהמבורגר כתבה

מה שאנחנו מחשיבים כטוב או רע הוא עניין של קונצנזוס חברתי, אם היום היית חי ביוון היית חושב אחרת. אז בעיקרון זה נשאר בתחום ההסכמה , אם שלך ואם הציבורית. ברור שאני חושבת כמוך שפדופיליה היא דבר איום... ולגבי BDSM , אני לא מאמינה שזה נובע מבעיות אישיות או טראומה בעבר, אבל כל אחד ודעתו... (לא מטריד אותי אם היו אוסרים את זה כחוק לא היה ממש איכפת לי ).

snoopytush

New member
אני בעד סאדו מאזו

פגשתי אנשים כאילו וכל עוד זה עושה להם טוב ובהסכמה שיבושם להם לא רואה בזה שומדבר רע רק צריך להזהר כדי לא להגיע לבית חולים או שכדאי לגור ליד בית חולים XDD לגבי פדופיליה אסור . זה הוכח שזה פוגע בנפש הילד הרך. ילדים לא יצורים מיניים והגבול הזה צריך להשמר.

אעהה, לאריק! את חייב להיכנס לתיאוריה קווירית!

מייקל וורנר, The Trouble with Normal, מדבר בדיוק על הנושא הזה. כשאתה אומר "נורמלי", למה אתה מתכוון? לנורמטיבי - מה שרגילים אליו בחברה? או למה שלא פוגם בך או באחרים? או בקיצור - אני יכולה לכתוב על זה שעות, ואין לי שעות לכתוב כרגע, אז אם אתה רוצה נוכל לדבר על זה כשניפגש

Berethor

New member
תיאוריה קווירית נשמעת כמו תאוריה של מתכחמים

בתכלס אפשר לענות כמעט על כך דבר שנשאל, אבל פשוט אין סבלנות לזה, המתחכמים הרי יכולים להפציץ אותך בשאלות טיפשיות, וזה כבר יהיה טרולינג', לוקח יותר אנרגיה לענות מאשר לשאול.

Larik you seriou?

אויי ויי שמע ישראל . אני מקווה שאתה צוחק(למרות שאני יודעת שיש יוצא דופן) אבל זו כבר הגזמה של ממש. ואני חושבת שזה לא אמור להיות נושא שיחה.

Berethor

New member
ברור שזה הוא

מה צפית ממנו להסתיר תפנים עם היד ולהגיד שמע ישראל. אפשר לדון כמעט על הכל, וזה אפילו לא הייתה שיחה אישית, אלא כללית, לא רואה איפה הוא הגזים. ידע זה כוח, ממתיי דיון על משהו הוא דבר כל כך נורא, אה והוא שם תסמן 18, זאת אומרת שכל מי שרגיש לנושא, בשל גילו או בשל השקפותיו(האישיות או הדתיות וכו) או שסתם יש לו 'קיבה חלשה', לא צריך לקרוא את זה.

Larik

New member
לצורך הענין הדוגמה עם הסוס

זה רק דוגמה להמחשה. כמו שא-מיניים, א-רומנטיים והומוסקסואלים רואים בנטיות שלהם בתור משהו לגיטימי כך גם הזאופילים האלה לא רואים שהם עושים משהו רע. בכל זאת אני חושב שלהומוסקסואליות יש מקום בחברה שלנו ולזאופילים למינהם - לא. כמובן שאני שמח שכולם פה חושבים פחות או יותר באותו הכיוון. מה שכן, אני מופתע שהתגובות של כולם לגבי הזאופילים היו יותר סובלניות ממה שציפיתי. אני עדיין תוהה, אם אי פעם כן יהיה להם מקום (מקווה מאוד שלא).

זוכר את השרשור שפתח כאן הפדופיל?

גם הוא ניסה לשכנע אותנו שזה לגיטימי כמו הומוסקסואליות... וגם שם הדיון הסתיים בזה שברגע שאתה פוגע באחרים - זה הקו שאסור לעבור. ומה זה פגיעה באחרים? קיום יחסי מין עם אדם חסר תודעה - היא בעייתית ולכן אסורה. זו אגב הסיבה שאסור לאדם 'רגיל' לקיים יחסים עם אדם שסובל מפיגור למשל.

זה לא קשור פשוט

זה נשמע מאוד הזוי ואם כבר קיים אחוז מאוד קטן ומזערי של זה אז זה ממש עצוב. כי מילא עושים זאת בבנאדם אבל בחיה?! כאילו מנסגר עם הבנאדם הוא חולני זה בטוח ואדם מהסוג הזה לא אמור לחיות בכלל בחברה רגילה. הוא אמור להיות באיזה מוסד סגור כלשהוא. ואני כן צודקת כי מעשה שכזה בחיה זה מראה על חולניות יתר על המידה,

Berethor

New member
יותר חשובים לך חיות מאשר בני אדם?!

אם כך אני חולק עליך, גם עם הבחירה הייתה להרוג חיה או בן אדם אני מאמין שעדיף להרוג תחיה(אלא אם כן מדובר באדם ממש ממש רע). אני יודע שהחברה הצמחונים הקיצוניים למינהם גם לא ראו בבחירה המוסרית בסרט דמדומים כמשהו חיובי, כי הם היו מעדיפים שקאלן היו ניזונים מבני אדם מאשר מחיות. דבר ראשון אם כבר היו אונסים מישהו אז היית מעדיף שיאנסו בעל חיים מאשר אישה, כן כמה נורא שלא ישמע, וזה למרות שכמובן לא הייתי מעדיף שיפגעו באף אחד, אבל פה מדובר ברע במיעוטו, ולא אני לא איזה יפה נפש שיגיד שהכל אותו דבר. דבר שני זה היה סוס זכר והוא היה הצד האקטיבי שביחסים, כך שלא היה כן אונס ושום כפייה. דבר שלישי, אונס וכפייה במלא נפוצים אצל בעלי חיים רבים, אז על סמך מה את חושבת שסוסים וכלבים ובעלי חיים רבים אחרים לא מבצאים את אותו דבר בדיוק בבנות מינם(מבלי שהיה אכפת להם מהסכמה כמובן). דבר רביעי "עושים זאת בבנאדם" נשמע כמו משהו חד צדדי, על כן איך את יכולה בכלל להגיד משהו בסגנון, בנאדם שהם לא חיות ולא אגואיסטים עושים עם בנאדם ולא בבנאדם, יחי ההבדל הקטן.

snoopytush

New member
נורמאלי זה כל דבר שיכול להתקיים

זה ממש מפריע לנורמה רק כשזה פוגע באחר כמו פדופילים שפוגעים בילדים. אני מבינה דווקא ארומנטים

"נורמאלי" זה מה שנקבע לפי הרוב.

לאו דווקא הדבר הנכון או המוסרי. בימי יוון העתיקים, פדופיליה היתה מעשה נורמלי, אריסטוקרטי ואפילו "מוסרי" (אבל כולנו יודעים שזה אחד הדברים האחרונים מלהיות מוסריים). לכן, ממש לא מעניין אותי מה "נורמלי" ומה לא. מעניין אותי מה "מוסרי" ומה לא. לגבי אנשים א-רומנטיים - לא הבנתי מה לא ברור אצלם

snoopytush

New member
תדמיין ידידות שלך שלא הייתי רוצה

איתן קשר רומנטי. ככה זה ארומנטים רק עם כולם

Berethor

New member
מה קשה כל כך ../images/Emo3.gif

זה כמו א-מיני, רק בתחום הרומנטי. טוב כנראה זה משום שאתה מאוד רומנטי..

Berethor

New member
תלוי מה ההגדרה לנורמלי וטבעי

האם זה מה נורמלי וטבעי לך, האם זה מה שנורמלי וטבעי לרוב האוכלוסה, האם זה מה שנורמלי וטבעי לאמא טבע, וכו. צריך להבין אנשים משייכים א-מיניות אוטומטית לאלהוריות, וזה נכון בחלק מהמקרים, אכן יש הרבה א-מיניים אלהוריים, אבל לא כולם. אלהוריות לא תתקבל בהבנה במיוחד אם אתה בן יחיד, כי האדם שמוותר על המשכיות שלו ושל משפחתו, אבל הרגע שאתה מסביר שזה לא במצב, או שבמלא יש לך בני משפחה(צעירים) אחרים, אז לפחות לא צריך להגן יותר על החזית הזאת. הסיבה השניה שלאנשים יש בעיה עם א-מיניות זה כי מין הוא חלק חשוב מחייהם, וגם כי הם פוחדים להיות בזוגיות עם מישהו א-מיני, על כן הם מנסים לגנות תתופעה שמבחינתם היא לא טבעית. אז כן אפשר להבין אותם, מצד שני כל עוד הם לא בזוגיות עם אדם א-מיני או אלהורי, מזה עניינם? אם כי במקרה של אלהורי זה גם עניינם של בני משפחתו, במיוחד אם אין לו אחים, כי אז אתה מבטל גם תהמשכיות של ההורים(ואוליי אף יותר) ולא רק שלך, זה עניין הרבה יותר גדול. אצל מישהו שרק א-מיני זה רק הבן זוג באמת מושפע מזה, כנ"ל לגבי א-רומנטי. בכל מקרה מה הבעיה להבין א-רומנטיים? זה אפילו קל יותר להיות א-מיני א-רומנטי או א-מיני אלהורי או הכל ביחד. ברגע שמעוניינים ברומנטיקה או ילדים אבל לא בחלק המיני של הזוגיות, יש הרבה בעיות, וגם העובדה שיש א-מיניים רומנטיים שבוחרים לסבול בזוגיות מינית העיקר שהיה להם גם תחלק הרומנטי שעליו הם 'נזקקים', גם מעיד עד כמה שזה בעייתי(עדיף כבר היה להיות דימי במקרה כזה לדעתי).

למעלה