פינת הטרולינג ?Problem

Larik

New member
פינת הטרולינג ?Problem

הרבה מאוד אנשים רואים בתור א-מיניים בתור אנשים פגומים ובצדק. אפשר להבין אותם (לפחות אני מבין אותם) אנשים מפחדים מכל מה שהם לא מבינים. למרות שאני אותם רואים בתור א-מיניות משהו נורמאלי וטבעי, בשביל אנשים אחרים זה נחשב בתור משהו ביזארי ולא תקין. היום היתה שיחה קצרה עם השותפה שלי (שהיא די מינית), והיא ציינה בפני שהיא כן מבינה אנשים א-מיניים אבל לא מבינה אנשים א-רומנטיים. למען האמת, גם אני לא מבין אנשים א-רומנטיים. השאלה שנשאלת פה, איפה בדיוק עובר הגבול? מה אפשר להגדיר "נואמאלי" ומה "לא-נורמאלי"?

Larik

New member
../images/Emo247.gif הרחבה

בזמנו ראיתי ראיון עם אנשים שאוהבים לקיים יחסי מין עם בעלי חיים... מסיבות כאלה ואחרות אני לא אתן קישור לכתבה. בקטע עשו ראיון לבעל ואשה שמחזיקים בבית סוס פוני ממין זכר, והם מתייחסים אליו ממש יפה, מאכילים אותו ומטפלים בו. אבל מה, בנוסף לזה.....אאא.... איך להגיד את זה....... הם אוהבים לקיים איתו יחסי מין. אני לא חושב שאפשר לשים אותם באותה הקטגוריה של א-מיניים או אנשים בעלי נטיה הומו-לסבית אפילו. כמובן שבעיני, ובעיני רבים אחרים מדובר פה בסטייה ומשהו חולני, אבל שני אלה דיברו על זה כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם. אבל באמת אני תוהה, איפה בדיוק עובר הגבול של משהו חולני, ומשהו לגיטימי?

Berethor

New member
זה נקרא זאופיליה ../images/Emo247.gif

תופעה חולנית אבל מוכרת. על פי אחת הגרסות גם הסיפורים על יצורים חצי אדם חצי אזשהי חיה הם בגלל התופעה הזאת
. ככה שאני לא יתפלא אם יגלו שהאישה ילדה קנטאור ביום מין הימים
. חוץ מזה שהם זאופילים, מה שעוד מוזר במקרה הזה, זה שמדובר בזוג, זאת אומרת הם גם לא עושים את זה מתוך איזשהי נואשות לקשר או למין
, אבל כנראה שמעדיפים לקיים יחסים עם סוסים מאשר זה עם זו, לך תבין
. נו ברור שעבורם זה הדבר הכי טבעי בעולם, הרי הם חלק מזה, גם מישהו שעוסק בפשיעה זה יהיה עבורו הדבר הכי טבעי בעולם, האם רק על פי זה נחליט מה לגיטימי ומה לא? אני חושב שלא. אני חושב שהגבולות בין משהו חולני ומשהו לגיטימי הם לפעמיים מאוד דקים, ומה שנחשב לחולני בחברה אחת יחשב ללגיטימי בחברה אחרת, אבל בסופו של דבר אני מאמין גם באמת האוניברסלית, כך שגם אם לדוגמא ניצול מיני ואונס נחשבים ללגיטימיים בחברות מסויימות(וכן יש כאלה), זה עדיין לא לא מוסרי מבחינת המוסר האוניברסלי. אני מניח שיותר מפריע לי חוסר הידיעה האם הסוס מעוניין ביחסים האלה איתם, מאשר זה שהם שוכבים עם סוסים, אבל אם שניהם מקיימים יחסים איתו, ככל הנראה הסוס הוא הצד האקטיבי, והצד האקטיבי ברוב המקרים מעיד על כך שהצד הזה מעוניין.

Larik

New member
לא נרא לי שזה מפריע לו

הוא הצד האקטיבי בכל הסיפור.

Larik

New member
לא

הם דיברו על זה בראיון ושיתפו יותר פרטים ממה שרציתי לדעת

snoopytush

New member
אבל למה שסוס ימשך לבני אדם?

מה הם מרחו את עצמם בהורמונים סוסיים?

Berethor

New member
../images/Emo247.gif למה שכלב ימשך לבני אדם?

מה לא נתקלת בכלבים שמוציאים את יצרם על רגל של אדם?
. הרבה מהחיות הם לא יצוריים כל כך אטלגנטים או שנכנו בשליטה עצמית, אז מספיק שאותם אנשים יתפשטו ויעמדו לידם ואוליי יעשו עוד כמה דברים
. נראה לי שזה בכלל לא עניין של משיכה מצד הסוס, אלה הדרך שלו לספק את עצמו בעזרת מה שיש לרשותו, והם לא יודעים לספק את עצמם לבד או לשכוח מזה..

snoopytush

New member
אני חושבת שאילו מקרים שלא צריך להביאם לפועל מ

כיוון שזה נראה לי פוגע בבעלי החיים ובנוסף לזה יתכן שיש מחלות שיכולות לעבור ככה מהסוס לבנאדם ומהאדם לסוס ובלי קשר איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

Berethor

New member
אל תדאגי

אני בטוח שהם כולם כבר נדבקו או שהם שמים לסוס קונדום..

../images/Emo247.gif השאלה היא

האם הסוס פוני הסכים ליחסים האלה. כידוע, לחיות אין תודעה והן אינן במצב של "הסכמה". זה כמו לקיים יחסי מין עם ילד קטן. פה הבעיה. ולכן זה חולני.

Berethor

New member
../images/Emo247.gifהאמת שזה לא מדוייק

אם מדובר בסוס בוגר, ההסכמה שלו תהיה בדיוק באותה רמה כמו ביחסים עם סוסה. אז או שיש הסכמה/רצון או שמלא רק אונסים ונאנסים(גם שזה בין עצמם). ואני דווקא שמח לשמוע שמדובר בסוס זכר
, אני לא יודע מה בדיוק הולך שם, אבל יכול מאוד להיות שכל מה שהם עושים זה לעמד עירומים לידו, והוא כבר עושה את השאר XD

נרו2

New member
לפחות אני יודע ש...

..אני יותר נורמאלי מאנשים שמקיימים יחסי מין עם סוסים, כלבים, פינגווינים, מה שלא יהיה... ככל שהעולם מתפתח פחות ההגדרה של "נורמאלי" מתייחסת למשהו ספציפי. תשים לב: בשנות החמישים כל הנשים הלכו אותו דבר. אותה תסרוקת, אותה תלבושת.. היום בחורה אחת הולכת עם קוקו, אחרת פזור, אחרת עם קרחת... אין מדים, אין אופנה היום. כל אחד אחרת.

לדעתי התשובה לזה די מובנת

מה שאני למשל אגדיר כסטייה הוא מה שמשותף לפדופילים, זאופילים או אנסים- אין הסכמה של אדם בוגר. נתחיל בדוגמא : סוס , גם אם יטפלו בו יפה, לא יכול לבחור לסרב ליחסים כאלה וודאי ודאי שלא לומר אם זה מכאיב או פוגע בו (שהרי אין לו שפה) ומעבר לזה הוא מין ביולוגי נפרד מהאדם . ככה שזה סוג של אונס לחיה תמימה. ילד - מכיוון שהוא אדם צעיר , פגיע שהרבה פעמים קל לשליטה ולהתעללות חווה את אותו חוסר הסכמה, וחוסר רצון לפגיעה וגם הוא עובר אונס. אפשר לומר שהמצב של ילד רק קצת יותר טוב מחיה מצד אחד כי הוא יכול עוד לדבר ולומר למבוגר (מורה או חבר של המשפחה) את מה שהוא עובר אם המתעלל לא הטיל בו פחד מוות מהמעשה, ומצד שני חיה עוד יכולה להתגבר על מעשה כזה אך מה יהיה על ילד שלו יש מודעות לרע וטוב כשיגדל? . אונס- גם כאן מדובר במעשה שנעשה ללא הסכמה, בברוטאליות ומצלק את האדם המעורב. זנות- נמצאת בתחום המפוקפק שבין סטייה לבין הרצון החופשי, אם תשאלו לדעתי כל אשה שעוסקת בתחום הזה או בין אם חשפנות בין אם זנות ממש לא עושה את זה מרצונה החופשי ומשהו, אולי עבר של התעללות, או טראומה או בעיות נפשיות אחרות הביא אותה לפעולה כזו. לכן בעיני אדם שילך לעשות זאת עושה מעשה מפוקפק, אבל ניתקלתי באנשים שטוענים אחרת, אני כשלעצמי מעדיפה לתייג זאת כסטייה. כי בסופו של דבר מדובר כביכול "בהסכמה" של שני הצדדים, רק שצד אחד מקבל על זה טובה חומרית ולא עושה את זה (לרוב) מתוך הנאה ורצון בחוויה שונה מהרגיל. כך שטכנית כל דבר אחר :הומוסקסואליות, BDSM כל עוד הם נעשים בהסכמה של שני צדדים בוגרים להנאתם האישית מקובלים עלי והם מוגדרים אצלי "כנטיות מיניות".

למעלה