פינת החלומות

bLAck hALo

New member
פינת החלומות

טוב אז זה מפורום אחר (-ירמי קפלן), לא יודעת אם היה את זה פה או לא אבל אממ בכל זאת.. שיר החלומות+קליפ השיר צריך להיות שיר שירמי עדין לא שר או הכניס לאלבום;
שם השיר (לא חייב להיות שיר של שוטי הנבואה):
לבד או עם עוד אומן/ים:
איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה:
האם לשיר יש קליפ? (אם לא ביימו אחד)
האם יש רימקיס לשיר?
השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי שוטי הנבואה מכירים?

bLAck hALo

New member
חח ** צריך להיות שיר ששוטי הנבואה

עדין לא שרו או הכניסו לאלבום**

bLAck hALo

New member
נתחיל../images/Emo79.gif

=שם השיר (לא חייב להיות שיר של שוטי הנבואה): כוורת- אלף כבאים =לבד או עם עוד אומן/ים: עם הדג נחש.. עם הסגנון של שוטי הנבואה+הסטייל של הדג נחש+ השיר הזה- יכול לצאת משהו מעניין ביותר. =איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: הופעה גדולה (בירקון) עם מעריצי דגנחש ושוטי הנבואה =האם לשיר יש קליפ? מממ לא. =האם יש רימקיס לשיר? לא.. =השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי שוטי הנבואה מכירים?-(- ובמקרה הזה גם הדג נחש מכירים): הוא לא יהיה להיט כי אף פעם אין על השיר המקורייי!! אבל הוא יצליח מאוד.

falafel1

New member
של הג'ירפות

לא זוכר ת'שם המדויק של השיר. יש לו בחורות כמו מים. נראה לי זה השם. זה רק הג'ירפות. שמעתי את זה בדיסק... אין לזה קליפ, אבל פעם אחת ששמעתי את זה ביימתי לזה קליפ בראש. זה יענו קליפ אנימציה אבל בגזירות כזה, סטייל סאות' פארק. שכל מה שקורה בקליפ זה מה שהולך בשיר, אבל בציור סטייל ימי קום המדינה. אז יש שם קטע ששרים "בחורות רוחצות ידיים" אז רואים מלא בחורות בכובע טמבל וחאקי ישן כזה עם חיוך על הפרצוף קופצות ביחד וזורקות מים על הידיים שלהן :) אין רמיקס שאני יודע... ומי שמכיר את הג'ירפות מכיר את זה...

edlessme

New member
המממ.. זה אמור להיות קאבר?

כי אם כן... הרי בחירותיי: שם= גוף מתנועע (תרגום חופשי לשיר body movin' של הbisty boys.... להקה מדהימה למרות שהרבה אנשים לא לוקחים אותם ברצינות...) לבד או עם עוד= לבד לבדדדד... כל הרעיון הוא שהם יעשו את שלהם על שיר שכבר גם ככה די מזכיר את הילדים קופצים... איפה שמעתי= הייתי בניתוח קשה בציפורניים והחומר הרדמה לא עבד לגמריי ונישארתי ער לגמריי רק משותק (דבר, שאגב, קורה אחד ל1,000 ניתוחים!!!) והשיר הזה עזר לי להתגבר על הכאב... קליפ= בטח!! רואים שלדים של בני אדם וחיות רוקדים... רימיקס= לא החרכי.. אבל אם כן... הייתי רוצה שזה יהיה מייק אולדפילד שיעשה את הרימיקס... או infected mushroom... להיט= כמובן... איך אפשר שלא? אחד מהשירים המטורפים זה יצא לדעתי... כאילו... מקרנה הבא...

למעלה