פינת החלומות...

פינת החלומות...../images/Emo1.gif

בתקווה שהפעם יגיבו קצת יותר אנשים... שיר החלומות+קליפ הפעם,כמו תמיד רק צריך למלא את השאלות... השיר צריך להיות שיר שירמי עדין לא שר או הכניס לאלבום..לא כל כך קשה,נכון
אז ככה:
שם השיר: (לא חייב להיות שיר של ירמי)
דואט או לא:
איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה:
האם לשיר יש קליפ? (אם לא ביימו אחד)
האם יש רימקיס לשיר?
השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים? זהו להפעם.. להתרואת

דוגמא+הסבר..בתקווה שזה יעזור...

אווקי, היום הפינה היא בנושא שיר שירמי לאשר... יש איזשהו שיר שהייתם רוצים שירמי ישיר? לבד או בדואט? יש איזשהו שיר שהייתם רוצים שירמי יחדש? בלחן חדש או ישן? פשוט תכתבו על זה.. לדוגמא:
נפלת חזק של איפה הילד
לבד,מתאים לי לבד..
הייתי רוצה לשמוע את השיר פעם ראשונה בהופעה,אולי רוק עצמאות
האם יש לשיר קליפ: כן,ירמי עם גיטרה מטייל ברחובות או משהו כזה..
לא,לא מתאים
שיר אינטימי כזה,שרק מעריצי ירמי מכירים.. והייתי רוצה שזה יהיה בלחן חדש.. זהו.. יותר ברור?

שלמונזה

New member
כמו תמיד מנסה לענות ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

שם השיר (לא חייב להיות שיר של ירמי): בא לי על שיר כלשהו של משינה (מאז שראיתי את ירמי בהופעה של משינה *חמוד*) נלך על שלח לי מלאך (רק שזה לא יעבוד בלי הסקסופון של אבנר
) דואט או לא: לא, ירמי שר לבד איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: בהופעה של ירמי בתמונע
האם לשיר יש קליפ? (אם לא ביימו אחד) לא האם יש רימקיס לשיר? לא, לא אוהבת רימקסים השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים?: השיר הוא להיט מטורף בכל מקרה, אבל מכיוון שמעריצי משינה פאנטים לגבי השירים שלהם החידוש מוכר רק למעריצי ירמי
, לאט לאט אולי זה מגיע גם לרדיו מושמע פה ושם אבל לא נהפך ללהיט (כי אין כמו המקור).

אמממ אוקייייי

שם השיר: אחרי לבטים קשים אני חושבת על נשל הנחש של מאיר אריאל זה אחלה שיר גם ככה וביצוע של ירמי לזה נשמע לי מגביף
דואט או לא: לבד לבד אני רוצה לבד!!!
איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: בהופעה בצוללת או בסינדרום
האם לשיר יש קליפ? :עוד לא אבל יהיה לו קליפ פשוט ,סתם ירמי בהופעות ..
האם יש רימקיס לשיר?:לא!!
השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים? בהתחלה רק המעריצים יכירו אותו , ואח"כ הוא יצא לעלום וכוולם יכירו אותו ..

r e u t 123

New member
עכשיו אני...

שם השיר: הכל התחיל בנאצר!!!!!! (של משינה) דואט או לא: לבדדד הכי מאגניב
איפה שמעתי את השיר פעם ראשונה: בהופעה ענקית בפארק הירקון. האם לשיר יש קליפ: בטח שכן! יצלמו קליפ הכי מושקע בעולם. האם יש רימיקס: לא לא לאאא. השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים: כמו שכולם אמרו בהתחלה רק המעריצים שלו יכירו ולאט לאט הוא יהיה מוכר ולהיט ענק.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

שם השיר: ג'ינג'י של יהודה פוליקר. דואט או לא: נופ. איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: בווינאמפ. האם לשיר יש קליפ? לא. האם יש רימקיס לשיר? לא. השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים? רק מעריצים. השיר הזה מתנגן אצלי מלא בווינאמפ ונראה לי שירמי יכול לעשות אותו נחמד.

bLAck hALo

New member
../images/Emo79.gif

=שם השיר (לא חייב להיות שיר של ירמי): ממ חייב עברית?
Immortal Technique-Caught in A Hustle/מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח. =דואט או לא: לא! לבד לבד.. =איפה שמעתם את השיר פעם ראשונה: מופע אינטמי ופרטי של מעריצים. =האם לשיר יש קליפ? לא. =האם יש רימקיס לשיר? לא.. =השיר הזה הוא להיט מטורף או שרק מעריצי ירמי מכירים? יתחיל כשיר שרק מעריצים מכירים ולאט לאט ישמעו עליו כבר.. אבל לא יהיה להיט ענק פשוט יצליח במידה טובה ביותר.

למעלה