פינת החי נפתחה

פינת החי נפתחה

ולכן היום בשעה שש יש פגישה במחנה נו"ש של המחנות העולים לכל התלמידים שמתנגדים לפינת חי הלא חינוכית הזאת המחנה של המחנות העולים ברחוב הגליל צמוד לבית הספר טרומפלדור לפרטים - דפנה - 0544278623

JAMES®

New member
אני מתנגד לפינת חי אבל

אני חושב שזה מיותר לעשות לגבי זה דיון שאף אחד לא ישים עליו זין... ועוד בתנועה...

הוינברג

New member
נועם,איך הצלחת להגיע עד לפה??

תאמין לי שבפורם הזה לא יצא גדולות...עדיף לך להשאר בביאליק עם החבורת האנרכיסטים שלך.. עידו,חוג אלנבוגן,מחנה רמז-נו"ש,גרעין פיצקי/ניטשה

בכל מקום ...

כל מקום שיהיה בו ניצול של בעלי חיים אני אהיה בו בלה בלה בלה

יש לציין שהפגישה הייתה מצויינת

אבל אני ישאיר לתלמידים את רשות הדיבור לספר מה היה ומה דעתם על פינת החי

LUSKA

New member
או !!!

ספר בבקשה מה היה בפגישה!!! ומה הוחלט לעשות!!! אבל בכל מקרה אני חושבת שלא תוכלו לשנות שום דבר, כי השקיעו כספים בפינת חי הזאת, גם אם זה לא כ"כ ניראה ולא יהרסו עכשיו שום דבר רק בגלל שכמה תלמידים חושבים שזה לא חינוכי. לא שאני נגד פינת חי בבית ספר - אני מתה על חיות ונחמד אם תיהיה פינת חי, אבל אם זה כרוך בסבל של חיות אז אני מתנגדת ואעשה הכל כדי שהם לא יסבלו!!! אבל עכשיו אין כבר מה לעשוץ -תיהיה לנו פינת חי ואם אתם באמת רוצים לעזור לחיות אז תבואו ותתנדבו בפינת חי, אני חושבת שירדנה לא תתנגד לזה.

JUstMeAndMe

New member
בדיוק מה שאני אומרת../images/Emo45.gif

במקום ללכת נגד, צריך לבוא בעד ולנסות לעזור ולתרום לפינת החי.

גיא*

New member
האם היית מתנדבת במקום בו מוחזקות

נשים בחדרים קטנים, שצרכיהן הפיזיים אינם ניתנים לישום בהם, בשביל להקל על סבלן כמה שאפשר, או שהיית מתנגדת לקיומו של מקום כזה?

JUstMeAndMe

New member
אני חושבת שאתה מאוד מקצין.

החיות הללו כלואות בין כה וכה, אין להן אפשרות לשחרור
הן לא ישרדו בחוץ לבד. אם הן לא היו כלואות בביה"ס, הן היו כלואות בגן החיות של חיפה, שמשם הן הובאו. לכן, אם הן כבר הובאו לבי"ס, כדאי לתרום ולעזור כמה שיותר
.

לא רחוק מאיתנו ..

בהר הכרמל ..החלק שהוא עדיין שמורת טבע יש ארנבים דורבנים שפני סלע שועלים עכברים ונברנים ומחרסמים שונים ציפורים בכל הסוגים איך הם מסתדרים שם בטבע הפרוע לבד בלי הכלוב שמגן עליהם ? כמה שתייפו את זה זה לא יעזור בעלי חיים לא צריכים להיות בכלוב בטח ובטח שלא לצרכי קישוט או חינוך רע! הרעש מפחיד אותם ואין להם שם עשירים ממה שהטבע גרם להם שיצטרכו הם מפוחדים רוב שעות היום ואנחנו היצור העליון לא יכול אפילו להבחין בזה!!! גם ילד שתגדלו מגיל אפס בכלוב לא ידע אולי להסתדר בחוץ לבד אחרי זה למה שאוהבי החיות ישקיעו מזמן להגן על חיות שמראש לא היו צריכות להיות בבית ספר לסגור את פינת החי !!!

JUstMeAndMe

New member
אתה שוב לא קורא עד הסוף ולא מבין עד

הסוף. החיות שם מכלובים מגיל אפס, הם צאצאים של דורות על גבי דורות של חיות שנולדו בכלוב. אם תשחרר אותן החוצה הן ימותו, הן לא ישרדו שניה. בתור אוהב חיות הייתי מצפה ממך שלא תרצה שדבר כזה יקרה
נכון? החיות נולדו בכלוב ורגילות רק אליו ולא ישרדו מחוצה לו.

Gs17

New member
יש לי שאלה: יש לך כלב או חתול?

הוא נמצא אצלך בבית? נמצא רוב הזמן בבית נכון? בלי יכולת לבחור לרוץ לו במרחקים, בשדות הפרדסים הפורחים, בקץ האי-סופי. במקום זאת הוא כלוא אצלך בבית בלי אפשרות לעשות משהו יחודי יותר מידי, נותנים לו חופשה מהכלא 3 פעמים ביום בשביל צרכים, והופ הוא שוב בבית. ואגב, סתם לידע כללי, יש לי כלבה.

כלא

זה שבשנת 2005 יש עדיין חולי נפש שמתענגים על ליצפות בחיות בכלובים ולהראות לילדים שלהם מהוא טבע בגני חיות לא מצדיק את זה חלק מהחיות בגן החיות נלקחו מהטבע או עוברות דברים נוראיים (עוד על גני חיות) ולמרות זאת בגן החיות יש להם תנאים יותר טובים ובשניה שאבא שלך (!) פתח גן חיות בבית הספר הוא רוקן כלובים בגן החיות שיומלאו מחדש בקיצור במקום לצמצם את תופעת הכלובים בעולם היא הורחבה בעוד מקום יהיהו כלובים וכבר מתכננים איך לכלוא עוד חיות בביה"ס ולהרחיב את פינת החי(בזים נחשים איגואנות ועוד חיות בר שמקומם בטבע!) כמו כן יש מחקרים שעשו בשחרור חיות כאלה לטבע והם מסתדרות מצויין אבל אני רק רוצה להעביר אותם לבית מחסה שהוא בעצם פינת חי גדולה יותר שבא הם לא ישמשו בידור או קישוט וכך לחסל את התופעה (בביה"ס בחיפה בישראל ובעולם) החיות שחיות אצלי חיות מצויין והרבה יותר טוב מהמומקות הקודמים שהם שהוא בהם ואין ספק שאני נגד מלונות רצועות אילוף וכו'

Gs17

New member
לא ענית לי על השאלה

ובכלל לא התייחסת למה שאמרתי העדפת להמשיך בדבריך שלך.

עניתי נהדר

שתי המשפטים האחרונים אבל באמת את רוב התשובה הפנתי לבת של מייסד גן החיות שאת שמה אני לא יודע כי אני חושב שהסתת הדיון לכלבם וחתולים הוא לא קשור לדיון הזה נושא חשוב כן שאלה מדהימה כן אבל לא קשור לגן החיות)

למעלה