איך התכוונת לנקד את המיל
ג גנבת הטרפים New member 17/2/04 #22 ../images/Emo118.gifאפשר שוב????../images/Emo143.gif החיים הם כמו טיראנוזאורוס רקס עד שאתה מצליח לבטא נכון את השם שלהם, מסתבר שהם נכחדו לפני מיליוני שנים.
../images/Emo118.gifאפשר שוב????../images/Emo143.gif החיים הם כמו טיראנוזאורוס רקס עד שאתה מצליח לבטא נכון את השם שלהם, מסתבר שהם נכחדו לפני מיליוני שנים.
ט טובי אור נטובי New member 17/2/04 #43 עוד אדיוט שהבריז לך, הא? :- ואם כבר אני מעדיף משו כמו ווסילוראפטור או ברכיוזאורוס
ג גנבת הטרפים New member 17/2/04 #44 עם הראשון יצאתי רבנו על באיזו מסעדה לשבת הוא רצה לחטוף משו בפיתה (רצוי משו עם ד.נ.א וזרימת דם חלקית) ואני צמחונית. אבל ברכיוזאורוס... לא נראה לי שהיה לי העונג ספר לי עליו (כפה סרוגה? ישיבה גבוהה? שניצל במיונז?)
עם הראשון יצאתי רבנו על באיזו מסעדה לשבת הוא רצה לחטוף משו בפיתה (רצוי משו עם ד.נ.א וזרימת דם חלקית) ואני צמחונית. אבל ברכיוזאורוס... לא נראה לי שהיה לי העונג ספר לי עליו (כפה סרוגה? ישיבה גבוהה? שניצל במיונז?)
ט טובי אור נטובי New member 18/2/04 #58 ובכן... יש לו את כל היתרונות! א. גם הוא צמחוני! ב. הוא מאד גבוה ג. אין סיכוי שסוג הכיפה שלו יטריד אותך.. ד. הוא הופיע בטרילוגית סרטים של שפילברג..
ובכן... יש לו את כל היתרונות! א. גם הוא צמחוני! ב. הוא מאד גבוה ג. אין סיכוי שסוג הכיפה שלו יטריד אותך.. ד. הוא הופיע בטרילוגית סרטים של שפילברג..
נ נפלאית New member 17/2/04 #23 החיים הם כמו תולעת בתפוח. עד שכבר כיף לך, טוב לך, נוח לך, טעים לך- אנשים נוראאא נגעלים.