פינת החור בגרב |סטגדש|

את רואה איזה מזל יש לי?!../images/Emo4.gif

עכשיו את בטח מבינה למה אני תקוע, איפה שאני תקוע...
טוב ניחוש נוסף: אש בעצמות

שלמונזה

New member
אתה לא אמור לנחש יותר... ../images/Emo168.gif

יש לכל אחד ניחוש אחד... וצריך לשיפ לב לתשובות שניתנו: שיר מהזמן האבוד שירמי כתב לבד לא להיט אין לו קליפ מדבר על אישה ואני חושבת שזה כל הרמזים שניתנו

אני מכיר רק תשירים המוכרים../images/Emo3.gif

כך שסתם בחרתי שיר, מתוך רשימת השירים, ומשום מה *מתפלא* בחרתי את השיר שבטוח לא

שלמונזה

New member
אוקי שאלה ../images/Emo168.gif

פתחי את החוברת של הזמן האבוד ירמי כתב את המילים לבד?

שלמונזה

New member
אנשים תנסו לפתור!!! ../images/Emo168.gif

אני לא יכולה לפתור כי התשובה ניתנה לי בטעות... בכל מקרה אני יכולה לעזור לכם מאוד!!!! השאלה האחרונה ששאלתי היתה אם ירמי כתב את השיר לבד והתשובה היתה כן! אין הרבה שירים שירמי כתב לבד בדיסק זהה (הרוב נכתב עם ארז) אז תפתחו את האריזה שימו לב איזה שירים ירמי כתב לבד (בבקשה לא להסתמך על שירונט יש שם טעויות!!!) ויאללה תנחשו!

שלמונזה

New member
אתם מנחשים ../images/Emo3.gif ../images/Emo168.gif

את ראשון שבת ארז וירמי כתבו ביחד... יש 4 שירים שירמי כתב לבד באלבום הזה: 2 מהם נפסלים כי יש להם קליפים, אני אשתנה ותתחיל מאפס. נשארו עוד 2 שירים בלבד שירמי כתב לבד, עכשיו להעזר לבדוק גם בשירונט כי הם עידכנו את זה נכון (בזכותי
).

r e u t 123

New member
נו באמת יפית...

אני רואה שאת לוקחת לי את התפקיד
והתשובה היא לא ראשון שבת כמו שיפית אמרה בצורה מסוימתתת

r e u t 123

New member
טוף, אנשים...

אני נוסעת היום לכינרת ואני לא אהיה פה כל החג.. אז תשתדלו לפתור את החידה זה לא קשה.. ויפית כבר תאמר לכם אם צדקתם
.

SaRgE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרגל על רגל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

SaRgE

New member
?

הניחושב הבא שלי יהיה הזמן הבוד אבל הוא יותר מוכר ואמרו כאן שהוא לא כל כך מוכר, אז...

SaRgE

New member
אני מוחה על סוחר היחס!!!

ואני דורש פיצויי!!!
יפית מדרבנת אותי לנסות לפתור ועד שאני פותר אפחד לא מתיחס!
(אגב... פתרתי בלי הדיסק! אחשלי לקח אותו לבסיס..בעעע)

r e u t 123

New member
הממפפףף חזרתי:)

ואני כבר לא זוכרת באיזה שיר בחרתי אני חושבת שזה היה הזמן האבוד
לא משנה.., מחר הפינה חוזרת
...

שלמונזה

New member
יפית טעתה ../images/Emo168.gif

ככה זה אחרי 4 ימים בלי אינטרנט... השיר היה הזמן האבוד, ובושה לכולם שלא גילו

שלמונזה

New member
כמה דברים ../images/Emo168.gif

קודם כל זו הפינה של רעות התשובה היתה שלה. גם אם להחליט אם השיר הזמן האבוד מפורסם או לא זה דרך של חשיבה אישית. מבחינת הרדיו השיר לא היה להיט ולכן היתה התשובה "לא". חוץ מזה שניסיתי לרמוז אלף פעם שהרמזים ממש הצטמצמו. מבחינתכם זה היה צריך לרדת ל- 2 שירים: הזמן האבוד ומשהו מיוחד שלשניהם יש קרדיט של ירמי בלבד (יש קרדיט כזה גם לתתחיל מאפס ואני אשתנה אבל להם יש קליפ, כשקבענו כבר שלשיר המדובר אין קליפ) כשלשאר השירים יש קרדיט לארז וירמי. ובכל מקרה השרשור כבר לא קופץ, הלאה!

למעלה