סבבה...
T theTenthMuses New member 1/11/05 #63 בקיצור מחיר של מנוי לאתר הכרות. (גם כאן, כמו שם, יש גבר על כל שקל?) (ואיך עושים חתימה אישית? )
ל לימון מוסיפה המון New member 2/11/05 #70 באמת..איך את משווה בכלל? אתר הכרות, זה מסחרה... אצלנו את נותנת מתרומה..את פשוט נותנת כי את רוצה להיות אחת מאיתנו...
באמת..איך את משווה בכלל? אתר הכרות, זה מסחרה... אצלנו את נותנת מתרומה..את פשוט נותנת כי את רוצה להיות אחת מאיתנו...
מ מכשפונת מהרהרת New member 1/11/05 #62 אממ היא שאלה אם צריך בוחן ח"ן אז אני שאלתי מה זה בוחן ח"ן? זהו.
ה הפלא ה8 New member 2/11/05 #73 בוחן ספןרט לקבלת דרגה צבאית אם אני עדיין זוכרת נכון אז כשמגיע מועד קבלת הסגן - את נדרשת לרוץ 1000 מטרים בזמן מסויים ואולי עוד דברים...כבר לא זוכרת - על מנת להיות ראויה לסגן !!! פלא - שמזמן, אבל מזמן - עברה בוחן כזה בקושי רב....
בוחן ספןרט לקבלת דרגה צבאית אם אני עדיין זוכרת נכון אז כשמגיע מועד קבלת הסגן - את נדרשת לרוץ 1000 מטרים בזמן מסויים ואולי עוד דברים...כבר לא זוכרת - על מנת להיות ראויה לסגן !!! פלא - שמזמן, אבל מזמן - עברה בוחן כזה בקושי רב....
W Wמנה וSXSית 28 New member 2/11/05 #72 גם חדשה ורוצה להצטרף.... בת 28 מאזור חיפה רווקה סטרייטית אוהבת לכייף ואשמח להכיר גם חברות וחברים חדשים... ותזמינו אותי למפגשים בצפון.... לילה טוב....
גם חדשה ורוצה להצטרף.... בת 28 מאזור חיפה רווקה סטרייטית אוהבת לכייף ואשמח להכיר גם חברות וחברים חדשים... ותזמינו אותי למפגשים בצפון.... לילה טוב....
פ פטריה אחרי הגשם New member 1/11/05 #43 ברוכה הבאה שרית המתוקה../images/Emo140.gif יצא לי חרוזזזזזזזז