פינת הווידוי ההזוי

צלהגשם

New member
לא מדובר על היחס שלך לאנשים,

אלא על היחס של אנשים אליך. אתה לא מרגיש שהוא השתנה בצורה כלשהי?

מגוון

אנשים שהיו חברים קרובים שלי - הם אולי יותר מבסוטים ממני וצוחקים איתי אבל היחס די דומה. אנשים שאני בקושי הכרתי - כן חלק נחמדים יותר ועכשיו אני יותר מעניין אותם אפשר לומר. יש גם אנשים שלא שמו עליי לפני התוכנית וגם לא שמים עליי עכשיו, הם לפחות עקביים :p

סיכוי תמיד יש

דברי איתי באופן פרטי ונמשיך משם. בכל מקרה אף פעם אל תהססי לפנות למישהו רק כי זה מביך או מה אנשים יחשבו וכדומה. צריך לנסות להשיג את מה שרוצים ולא לוותר בקלות :)

צלהגשם

New member
ולמען הסר ספק שלחתי לך מסר

קראתם לי?

למרות כל המבחנים הזוועתיים- אני מאושרת. פולניה אני תמיד אהיה למרות הכל (אלא אם כן החבר התימני שלי אכן יקלקל אותי כמו שהוא מאיים)

כאת אומרת מסר

את מתכוונת להודעה פרטית שאם הייתי מבין בממשק של הפורום הייתי מוצא או שאת מתכוונת לרמיזה עבה עם קריצה :O

צלהגשם

New member
הראשון :)

תסתכל למעלה למעלה - איפה שהכותרת של הפורום והלוגו של תפוז, צריך להיום רשום שם "שלום שגיאקירשמן" ומעטפה כתומה מהבהבת. זאת מערכת המסרים המופלאה של תפוז - לומדים לאהוב אותה בסופו של דבר.

גם אני6

New member
אתה גם מיישם את העצה הזו היום?

(אני רוצה גם מישהו נחמד ומקסים, רק שיהיה בגיל שלי, לא בן 20..)

innocence

New member
חבל..

אם כן בטח היית מתלהב הרבה יותר אם היית אומרת לך שאחרי המייקאובר נראית ממש כמו לארי באטז מהמשחק:)

Thumpers

New member
אישית - אני לא מתה על אימולטורים.

אוהבת את הניידות בקונסולות שכאלו. (הכי כיף בנסיעה ברכבת, כשיש ילדים קטנים ומציקים - לשחק טטריס עד שיוצאת הנשמה.)

innocence

New member
ספציפית למשחק הזה, אתה צודק

כי הדגש בו הוא על העלילה ופחות על הגיים-פליי. אבל לשחק משחקי דיאס באמולטור מאבד כל כך הרבה בגלל שאין את המסך מגע...

למעלה