פינת ההשראה היומית

nutmeg

New member
פינת ההשראה היומית

האמת, לא שאלתי רשות והנחתי אבן פינה לפינת ההשראה היומית. מקווה שהקיטש יהיה נסבל לפחות עד שהמסר יעבור. היום - משהו ללמוד מאווזי הבר על לקחת חלק פעיל ומעורב אישית במטרה משותפת.

א) תיכנסו, זה יפה.

ב) שווה להיות אווז בר. ג) ולפני שטאז יגיד משהו, אווזים לא טעימים. בכלל.

taz512

New member
א) זה באמת יפה ומרגש

ב)בהחלט שווה להיות אווז בר. ג)אפי לא לזיין את השכל, אווזים זה דבר טעים בטירוף. טאז, השד והרעב

Michelin

New member
א ב וג, בפסקה אחת

זה באמת יפה ונותן הרגשב טובה על הבוקר (בוקר טוב) מישה לא היה רוצה להיות אווז, בעיקר בגלל אנשים כמו טאז שחושבים שזה טעים (ומישה מסכים, זה מאוד טעים, אבל בגלל זה הוא לא רוצה להיות אחד. אבל אין זה אומר שיש מה לאמץ מדרך חייהם של אווזי הבר. אווזים זה טעים, בעיקר הכבד. (ומישה בוחל מכבד לרוב) פסוקו: בוקר טוב

אושר מ

New member
מישה

אתה לא מכיר אותי, אבל אני ממש אוהבת אותך (ואת ההודעות שלך)

אפשר

רק עם קרדיט ראוי, בבקשה. ונוטמג, אני מניחה שכבר מצאת את שגיאת הכתיב בהודעתך, לכן לא אחזור עליה כאן בשנית ואמשוך את תשומת הלב לטעות האיומה שעשית במילה "הצטה".

nutmeg

New member
אין עליך בלמצוא

שגיעות קתיב. קולקבוד. אני מציעה לחזור למשחק הקומפוט - שם לפחות הלכלוך היה אמיתי.

zimes

New member
אבל אני הרגשתי את זה עכשיו

סתם - לא עכשיו, לפני יומיים, ורק קפצתי על העגלה של אושר.

כן, כן,

והכלב השתין לי על השיעורים, ויש לי היום מחזור, ואבא שלי שוטר גיבור. שמעתי.

leeloo

New member
פששש.. שתי בחורות רבות עלייך מישה..

זה לא חלומו של כל גבר בערך? מי תקים את מועדון המעריצים?

zimes

New member
טעות.

אכן מוקם פה מועדון מעריצים, אך המריבה אינה על ליבו של מישה, אלא על שאלה גורלית בהרבה: תמונתה של מי תתנוסס על קיר המייסדים. אני משערת שאפי תנצח, ולו רק משום שהיא מנוסה בעניני פוליטיקה של ארגונים שכאלה (השתפשפה בהקמת מוזיאון "יד לפולין").

ולא רק זה -

לי יש את הסיסמה לאדמין של הפורום. לא שאני זוכרת אותה, אבל יש לי דרכים לברר אותה במיידי.

Michelin

New member
מואה

שותפו לדירה של מישה מעולם לא הבין איך אדם יוכל להסמיק ולצחקק כמו ילדת פעוטון בבושה אינפנטילית מול מרקע של מחשב. אבל זאת הרי בעיה שלו, לא של מישה. מישה רוצות להודות לכולן (ולאורן) על הפגנת החיבה הפומבית. הוא מסתיר את סומק לחיו בשובל חולצתו כעולל. נשיקות חמות, הוכרות תודה וויברציות חיוביות נשלחו לכולן בדואר אקספרס, עם שליח חינני ומסוקס. מישה רוצה רק להזכיר שבשל מידותיו אין צורך במריבה, כי הרי יש מספיק לכולן (אורן?!). אהבת מישה לכולכן, וברכת ערב טוב. פסוקו: אוי, אני מסמיק

Michelin

New member
אופס, זה לא יגמר אה?

מישה רוצה ועדיין לא רוצות. הסכיזופרניה לא הדרדרה למצבים קטטוניים אלו. פסוקו: אוי אלוהים.

למעלה